tamam eglin bitince belli olur gerçek kilon reglin bitsin öyle tartıl..Canım azaldı yarin öburgun biter.
Bende cabuk sıkılıyorum ama tatile gidince zayif zarif gorunmek,elbiselerimi giymek orda otelde zaten yiyoruz rahatca yemek istiyorum.
Canım her yerde yemyesil korular var cokguzeltamam eglin bitince belli olur gerçek kilon reglin bitsin öyle tartıl..
canım bizim buarada parkurlar var yürüme alanları.. ama ben öyle sevmiyorum yürümeyi.. sıkıyor beni dön dolaş aynı yerlri:)
bende cadedede mağaza göre göre yürücem.. tempolu yürürüm zaten ben.. çok hızlı yürürüm.. benim küçükde alıştı benim tempoma kuzucum ya.. iş çıkışı genelede yürüyoruz onunlada.. oda alıştı garibim:)
hee anladım orman havasında yürüemk istyiosun cane sen.. annadım annadım şincik:)Canım her yerde yemyesil korular var cokguzel
Teyzeme gidiyorum mesela hidivkasrı var miss gibi insan yurumek icin can atiyo inan
Aksam sabah yuru bikmiyorsun
Boyle bi yer yok burda olsa tek de gider yururum.
Sabah sabah yuruyemiyorum magzalar zaten kapali oluyo
Parklar bos oluyo cekiniyorum.
Yasancak yer kalmadi yahu
canım bence sen sıkılaşmaya başladın canım.. maşhh..Gobegim suan yok
Baya baya bos gibi
Daha toparlanmista hissediyorum
Bknz
Eki Görüntüle 1494607
Bi de buna bknz.
Eki Görüntüle 1494608
Sastim kaldim aglicam simdi
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu kardiiisiiimmm yaaa!
Noluyo yahuu
Evren bana oyun mu oynuyo
Kuzum o tarti venim ashabimi bozuyo ama yaabu aada yazmayı unutmuşum..
gayet fit görünüyoırsun maşhhhhhhhhhhhh
canım hiççç asabını falan bozma emi.. falan resime gayet fitsin.. böyle devam et.. ama dediğim gibi saah. ekmeği kes..suyu artı.. sporada başladın zati.. bak gör gidecek o kilolar o kadarrr!:))Kuzum o tarti venim ashabimi bozuyo ama yaa
sen rakamı boşver salla..Canim pilini daha dun degistirdim
Yarin alicam o tartiyi aklimda
100gr fazla tartiyo sadece (meyve suyu vs tarttim oyle cikti yani)
Goruntuden ziyade o takamlara taktim ben kafayi
Evt cnm oglen disardaydim zatenOh mjss. Afiyet olsun cane.. ogleni ciziyle gecistirdin dimekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?