Canim cok gecmis olsun neyden ameliyat olucaksin.Oglen hastane cikisi yengeme gittm 4 sigara boregi, 2 sekersiz çay, 2 kuru kayisi, 1 hurma yedim..
Canim istemiyo akşam yemedim..
Canim çok sıkkın moralim çok bozuk..
Kotu insanlar keşke yok olup bitseler, boşyere oksijen israfi onlar..
Pazartesi gunune ameliyat tarihi aldim..
Benim isyerimdeki cok vicdanli arkadaşlarimda kendileri sapasağlamken beni sehir disina egitime yazmislar.. İlahi adalet ki o tarihte raporlu olucam..
Bu insanlar beni çok yoruyo çok bunaliyorum..
Ayak basparmagi tirnaklarim ete doğru uzuyomuş.. Tirnak ete battikca iltihaplaniyo orasi.. Ayakkabi giyemiyorum cogu zamn yururken zorlaniyrm.. Amlytla tirnaklarimi cekceklerCanim cok gecmis olsun neyden ame olucaksin.
Ayak basparmagi tirnaklarim ete doğru uzuyomuş.. Tirnak ete battikca iltihaplaniyo orasi.. Ayakkabi giyemiyorum cogu zamn yururken zorlaniyrm.. Amlytla tirnaklarimi cekcekler
Bunlar hep yanlis kesimden oluyo.. Ozellikle ayak tirnaklarinizi duzgun kesin kizlar.. Oval degil duz kesmek gerekiyo..[/QUOTE
Canim cok gecmis olsun sana.. biliyorum onu tirnak batmasi yasiyorsun sen.. Ben 14 sene genel cerrah yaninda calistim.. bir suru tirnak batmasi ameliyati yaptik.. bilirim.. biraz zor acisi agrisi fazla olan bir operasyon.. simdiden cok gecmis olsun sana.. ilk gecesi zor .. ins carcabuk atlatirsin.. dedigin gibi yanlis kesimden oluyor.. tirnak ice dogru buyuyor .. ayak yirnaklarini duz kesmek lazkm.. el gibi degil..
Cani1m daha cok cerrahlarin isk.. ama ortopedide ypar sanirsam.. bir iki gunun agrili gecebilir.. tirnagi cekip batan yeri kesicekler kokunu kzicaklar tirnaginki bir daha aynisi olmamasi ickn.. kokunu alamazlarsa tekrarlar..korkma sakin.. 2, 3 gune baya rahatlarsin.. gecmi soljn cnm..Cok soru sordum farkindayim ama korkuyorumKIZLARIMCANLARIM dr evde yuruyebilirsin dedi.. İki ayak basparmagimi da ayni gun yapcak.. 3-4 gune rahatlarsin dedi.. Sen simdi farkli soyluyosun tekrarlama olasiligi var mi?
sanada günaydıns şekercik..Günaydınn
Yepisyeni musmutlu bir gün olsun bakalım.
Ev toplicam, yemek yapcam, ogleden sonra arkadasim gelcek mamalar yapmam lazim
(Hic yapasim yok yapinca yiyorum ya)
Ben bi habrleri izlim kendime gelim.
Ooooo super yahu yaziyom cnmsanada günaydıns şekercik..
HAdi bakalım kolay gelsin..
canım ben bu sabah tartıldım..çoookk şükür dün wc ye çıkabildim.. o yüzden bu sabah tartıldım..
54,1 ile yola devam:)benide yaz benideee:)
canım aslında tartıya ilk çıktım 53,8 çıktı.. gözlerim oldu faltaşııı:)Ooooo super yahu yaziyom cnm
afiyet olsun canım...
1hafta yazmicakti cnm.morali bozuk benim gibi o da +larda cikmis tartida bende kader arkadasim yacanee rqabia görünmüyo o nerde ya.??
anladım canım.. ya çok üzüldüm.. biz onla esnek diyet arakdaşlığından beri yazışıyoruz.. çok güzel gidiyordu.. son dönemde regli olamamasının da etkisiyle kilo aldı galiaba.. inş bir an önce psikolojik olarak topala döner aramıza canım1hafta yazmicakti cnm.morali bozuk benim gibi o da +larda cikmis tartida bende kader arkadasim ya
teşkler canım.. sağol..canım dün akşam bizde dışarda yedik..günaydın kızlaaarKIZLARIMCANLARIM kutlarım tr_lelli ben de akşama yemege gidiyorum,kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye 1 saat spor yapıp akşama kadar karbonhidrat almamayı planlıyorum bakalım
güzel kahvaltı ama keşke biazda ebze koyaydın iyiydi..domates maydonoz tarzı.. ama olsun boşverr.afiyet olsun..sabaha kahvaltısı;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?