Nİyet ettim diyet etmeye.

Canim cok gecmis olsun neyden ameliyat olucaksin.

Canim cok gecmis olsun neyden ame olucaksin.
Ayak basparmagi tirnaklarim ete doğru uzuyomuş.. Tirnak ete battikca iltihaplaniyo orasi.. Ayakkabi giyemiyorum cogu zamn yururken zorlaniyrm.. Amlytla tirnaklarimi cekcekler
Bunlar hep yanlis kesimden oluyo.. Ozellikle ayak tirnaklarinizi duzgun kesin kizlar.. Oval degil duz kesmek gerekiyo..

Ben ortapediye gittim ama genel cerrah yapiyo mu bu ameliyati?
Cildiye, ortapedi bi suru doktor gezdm hepsi ilac yaxip yolladi bi dunya ilac kullandim gecmiyo.. Benim tirnağimin ete batan kismini cekxekler tamamini degil cok zorlancak miyim?

Cok soru sordum farkindayim ama korkuyorum KIZLARIMCANLARIM dr evde yuruyebilirsin dedi.. İki ayak basparmagimi da ayni gun yapcak.. 3-4 gune rahatlarsin dedi.. Sen simdi farkli soyluyosun tekrarlama olasiligi var mi?

Cok soru sordum farkindayim ama korkuyorum KIZLARIMCANLARIM dr evde yuruyebilirsin dedi.. İki ayak basparmagimi da ayni gun yapcak.. 3-4 gune rahatlarsin dedi.. Sen simdi farkli soyluyosun tekrarlama olasiligi var mi?
Cani1m daha cok cerrahlarin isk.. ama ortopedide ypar sanirsam.. bir iki gunun agrili gecebilir.. tirnagi cekip batan yeri kesicekler kokunu kzicaklar tirnaginki bir daha aynisi olmamasi ickn.. kokunu alamazlarsa tekrarlar..korkma sakin.. 2, 3 gune baya rahatlarsin.. gecmi soljn cnm..

Günaydınn

Yepisyeni musmutlu bir gün olsun bakalım.
Ev toplicam, yemek yapcam, ogleden sonra arkadasim gelcek mamalar yapmam lazim
(Hic yapasim yok yapinca yiyorum ya)
Ben bi habrleri izlim kendime gelim.

Günaydınn

Yepisyeni musmutlu bir gün olsun bakalım.
Ev toplicam, yemek yapcam, ogleden sonra arkadasim gelcek mamalar yapmam lazim
(Hic yapasim yok yapinca yiyorum ya)
Ben bi habrleri izlim kendime gelim.
sanada günaydıns şekercik..
HAdi bakalım kolay gelsin..
canım ben bu sabah tartıldım..çoookk şükür dün wc ye çıkabildim.. o yüzden bu sabah tartıldım..
54,1 ile yola devam:)benide yaz benideee:)

1hafta yazmicakti cnm.morali bozuk benim gibi o da +larda cikmis tartida bende kader arkadasim ya
anladım canım.. ya çok üzüldüm.. biz onla esnek diyet arakdaşlığından beri yazışıyoruz.. çok güzel gidiyordu.. son dönemde regli olamamasının da etkisiyle kilo aldı galiaba.. inş bir an önce psikolojik olarak topala döner aramıza canımsen de sıkma canını.. Allahtan bizim vermemiz gereken kilo az.. inşda başarcaz ben inanıyorum.. sende inan.

teşkler canım.. sağol..canım dün akşam bizde dışarda yedik..
ben yarım kase mercimek çorba yedim..
birde çöp şiş yedim.. ama ne yaptım.. sadece ayıptır söylemesi etlerini salatasını yedim.. biberini domatesini.2 kaşıkda bulgur pilavı vardı onu yedim..aslında tavuk şiş ycektim.. eşim ısrar etti iyi deim.. ama lavaşlarını pidelerini yemedim hiç.. dikkat ettim..
amma velakin künefe de yidim(3 çatal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…