Nİyet ettim diyet etmeye.

Aslında arkadaşlar ne fark ettim biliyormusunuz?
az yemeklede doyuluyomuş..
Doymak için tıka basa yemeye hiiçç gerek yokmuş..bak tostumu yedim.. normalde bu bana yetmezi.. ama şuan çok tokum..şiştim hatta nerdeyse..dün akşamda onu dedim eşime..
midemizi küçültmek gerek..o zaman gereksiz yere doldurayız..küçülünce rahatsız oluyor insan fazla yiyince.. dün akşam dıarda yedik eşimin isteği ile.. ama yukarıda yazdığım gibi yedim..çok da doydum.. künefe yemeseydim iyidim amma dayanamadım işte::::::::Allahtan dörtte birini yedim.. bir tane söyedik..dörde böldü eşim bir dilim yedim..kalori hesabına öre iyi kaptmışım genede dünü..:)

çok iyi yapmışsın canımdışarda yesek iyi,yemege gidiyoruz..bilirsin sonuçta o kadar hazırlık yapılıyor,o kadar vakit verilmiş begenilsin isteniyor ve tabi ısrar ediliyor..o yüzden gündüz dikkat edip akşam abartmadan birşeyler yemeyi planlıyorum

ewet bence de öyle yap.. hakllsın emek verilince insan yenmesini istiyor .. az porsiyon olarak yiyeblirisn.. ekmek flfn yemessin.. gündüzde abartmassan bişicik olmaz..

@rabia cook sevindim alıstık yahuu biz sana

Sabahin körunde a101 e gittim
Lennn imansizlar 1tane bile tarti kalmamis yahuu;(
Ne ara gittiler ne ara aldilar ne ara oldu bunlar
Bi gittim.baskul reyonu bomboss
Yıkıldımmm.

@mandaliina bundan sonra her sabah yuruyorum
Arkadas yuruyuse baslamis sabah o geldi aldi beni
17tur attik bi basket sahasinin etrafinda
20dk eve kadar yuruduk.
Superdi bir suru hatunlar yuruyodu parkda var.
Her sabah yuruyelim dedi arkadas.
Bakalim caymazsa takilcaz.
Evimin isi kaldi arkadasim.gelcek ben daha kısır yapcam turta yapcam.

Oyhss.

teşekkür ederim bende size alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…