Nİyet ettim diyet etmeye.

Bi hastaligim falan olmasinda ondan korkuyorum.
Yoksa veremim yine tamam yolunma gitmeyen bisi yoktur ozaman.

Troid de sorun olsa Tsh lerde falan cikar dimi?
tsh ne bilmiyorum ama troid hastalığının yan etkilerini az çok biliyorum(ailemde bütün kadınlar troid hastası) yoktur merak etme metobalizman nasıl eğer yavaşsa şaşırtman iyi olur belki

bak bendede bugün aşırı baş dönmesi vardı spor yaptım geçti için rahatsızsa bi doktora görün derim ben

tsh ne bilmiyorum ama troid hastalığının yan etkilerini az çok biliyorum(ailemde bütün kadınlar troid hastası) yoktur merak etme metobalizman nasıl eğer yavaşsa şaşırtman iyi olur belki
Tahlil yaptirdigimda en son tsh(hormon testi diye biliyorum) normaldi sekerim normalin az uzerindeydi.
Yarin sabah tekrar bi yaptirim bakim kafama taktim bak (panik ataklinin yasam oykusunu okunuduz sayin izleyiciler)
Hastalik hastasiyim ben.

Panikatak oldugumu daha bilmeden önce (yani kalp ritmim yukseliyodu ama.sorun neydi bilmiyordum)
Kalp ekosu, hormin testi,kan - idrar tahlili, guatr ultrasonu hepsini yaptirmistim temiz cikmisti.
Böyle takintiliyim
Bi beynime bi de cigerlerime falan baktirmadim simdiye kadar onlarada baktirirsam oldum ben tamamdir.

bende hastanelik olana kadar kimseye birşey demem bende de kana karşı dayanamama var küt bayılıyorum bide 3-4 sene idarar yolları iltihabıyla çok çekmiştim çok şükür bol su içmem hayatımı kurtardı git git hem içinde rahatlar ben sanmıyorum birşey çıkmaz inşallah

İnsallah canim yarin sabah saglik ocagina gitmek ilk is galiba

tr_lelli benimde tansiyonum düşer ve bende tuz tüketmem pek.. Git bakslim saglik ocagina umarim bisey cikmaz ama ben hastalik goremedim pek kafan rahat olsun :-*
Feraceli 6da eve geldim 2 kaşik müsli yaptim sütle onu yedim. Fazla geldi hala karnim şiş.. Leslie 3 mile yaptim.. Simdi de devirdim kamyonu yattim valla tembellik yapiyorum

Süper bugün sporumuzu yaptık bizden iyisi yok

Canim tansiyonum aynen benimde yerlerde.. hic unutmam daha bekardkm.. bir kandil gecesiydi o zamanlar kisa geliyordu.. kankam arkadasimla 100 rekat namaz kilmistik.. taa gece 3 de bitmisti.. bende deli gibi bir bas donmesi oldu.. abim tipta okuyordu o zamanlar.. tansiyon aleyimiz vardi.. bir olctu oda ne inanamadi.. 4e 2 idj tansiyonjm.. sok olmustuk.. hemen tuzlu ayran falan ya
Mislardi.. onu hic unutamam.. normaldede hep 9a 6 dir?

Günaydın fıstıklar

Su sabah uyanmalarıda olmasa da cok daha mutlu oliicimm aslında
İstedigim saatte,kendi rızamla uyanmayalı okadar cooook oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…