tsh ne bilmiyorum ama troid hastalığının yan etkilerini az çok biliyorum(ailemde bütün kadınlar troid hastası) yoktur merak etme metobalizman nasıl eğer yavaşsa şaşırtman iyi olur belkiBi hastaligim falan olmasinda ondan korkuyorum.
Yoksa veremim yine tamam yolunma gitmeyen bisi yoktur ozaman.
Troid de sorun olsa Tsh lerde falan cikar dimi?
bak bendede bugün aşırı baş dönmesi vardı spor yaptım geçtiBi de bende dusuk tansiyon durumu var tuzlu yemem lazim blakis tuzdan nefret ediyorum
Hic tuz serpmeden domates salatalik yumurta falan yerim ben.
Sonra bas dönmelerim basliyo zeytine sariliyorum.
Bi ara hemsire bana tansiyon takip karti cikarmisti
9-4
7-5
Falandi hep ama iyiydim sen nasil geziyosun boyle diyodu bana
Arada bas donmelerim oluyo
Tahlil yaptirdigimda en son tsh(hormon testi diye biliyorum) normaldi sekerim normalin az uzerindeydi.tsh ne bilmiyorum ama troid hastalığının yan etkilerini az çok biliyorum(ailemde bütün kadınlar troid hastası) yoktur merak etme metobalizman nasıl eğer yavaşsa şaşırtman iyi olur belki
Panikatak oldugumu daha bilmeden önce (yani kalp ritmim yukseliyodu ama.sorun neydi bilmiyordum)
Kalp ekosu, hormin testi,kan - idrar tahlili, guatr ultrasonu hepsini yaptirmistim temiz cikmisti.
Böyle takintiliyim
Bi beynime bi de cigerlerime falan baktirmadim simdiye kadar onlarada baktirirsam oldum ben tamamdir.
İnsallah canim yarin sabah saglik ocagina gitmek ilk is galibabende hastanelik olana kadar kimseye birşey demem bende de kana karşı dayanamama var küt bayılıyorum bide 3-4 sene idarar yolları iltihabıyla çok çekmiştim çok şükür bol su içmem hayatımı kurtardı git git hem içinde rahatlar ben sanmıyorum birşey çıkmaz inşallah
Süper bugün sporumuzu yaptık bizden iyisi yokmandsporumuzost: 40539043 .!.:tr_lelli benimde tansiyonum düşer ve bende tuz tüketmem pek.. Git bakslim saglik ocagina umarim bisey cikmaz ama ben hastalik goremedim pek kafan rahat olsun :-*
Feraceli 6da eve geldim 2 kaşik müsli yaptim sütle onu yedim. Fazla geldi hala karnim şiş.. Leslie 3 mile yaptim.. Simdi de devirdim kamyonu yattim valla tembellik yapiyorum
Canim tansiyonum aynen benimde yerlerde.. hic unutmam daha bekardkm.. bir kandil gecesiydi o zamanlar kisa geliyordu.. kankam arkadasimla 100 rekat namaz kilmistik.. taa gece 3 de bitmisti.. bende deli gibi bir bas donmesi oldu.. abim tipta okuyordu o zamanlar.. tansiyon aleyimiz vardi.. bir olctu oda ne inanamadi.. 4e 2 idj tansiyonjm.. sok olmustuk.. hemen tuzlu ayran falan yaBi de bende dusuk tansiyon durumu var tuzlu yemem lazim blakis tuzdan nefret ediyorum
Hic tuz serpmeden domates salatalik yumurta falan yerim ben.
Sonra bas dönmelerim basliyo zeytine sariliyorum.
Bi ara hemsire bana tansiyon takip karti cikarmisti
9-4
7-5
Falandi hep ama iyiydim sen nasil geziyosun boyle diyodu bana
Arada bas donmelerim oluyo
Sanada cankm.. bende yatkcam .. bi bakiuom dedim.. simdi 45 dk pilatesimi yaptim. Artik of durumundayim hayirli geceler....Behlül yatar iyi gecelers!
amin canım aminnnnnn:)
sabah sabah çok güldüm bunaaa
oo maşh maşhh:)günaydın kızlar..
sabah kahvaltım haşlanmış yumurta, bi dilim ekmek, şekersiz çay..
şekersiz çay kaç kalori bilmiyorum..
ekmek 90, yumurta 80 = 170 kaloriyle güne merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?