Nİyet ettim diyet etmeye.

Saat 10 gibi canım tatlı bir şeyler istedi kuru kayısı yedim(galiba biraz fazla kaçtı)berbat haldeyiiiiim

Feraceli canim bol su iç nuhtemelen circir olcaksin..
KIZLARIMCANLARIM abla ayni urunler bunyeden bunyeye farkli etki gösteriyo.. Ornegin gecen yengeme gittim kuru incir yiyoduk onu kabiz yapiyomuş ama beni circir yapiyo.. Az yiyosunya belki o yuzden de wc cikamiyo olabilirsin.. Bi dr gorun.. Mesela dr bana elma yemek istemiyo musun kkabugunu ye diyodu.. Posasini ye ki tuvalete çik..

rabia1558, post: 40553417, member: 651208"]Öğle yemeğim (akşam gibi oldu biraz)
Koca bir tabak yağsız tuzsuz salataaaaa[/QUOTE]
Yavru kuş yerinde olsam zeytinyaği dokerdim biraz, limon fln sikardim.. Hem lezzet hem saglik

Evet

işte ben meyve özürlüyüm canik.. meyveyle aram hiç yokkk.. hiç yemesem aklıma bilee gelmez.. o derece yani. sebze yiyiorum ama.. gerçi bu ara biraz protein ağırlıklı beslnedim.. dediğin gibi az yediğim içinde olabilir.. çok iyiyneler günde 2 kere çıkyıor yav:)

Ben tum hayatimi meyveyle gecirebilirim :)
Hemen bugun posali meyvelere geciş yap :-*

Öglen oglusun okuldan arkadasinin annesi aradi al cocuguda gel diye
Saat 1.5 gibi ona gittim daha yeni eve girdim.

1buyuk pizza dilimi seklinde peynirli borek
1kasik kisir
1tatli kurabiye
3bardak cay(tek sekerli)
(Cay pek sevmen bugun cay komasina gircem ya)

Bugunde boyle bitti
Daha yemem tokum baya
Karpuzla falan gecistiririm

@rabia olsun cnm kuru kayisi falan seni idare ediyosa cikolatadan baya iyi
@mandaliina yarin atarim cnm suan devrildim suralara bi yerlere kafam agridi cok konustum bugun ya kendi kafami bile agrittim
KIZLARIMCANLARIM mutlaka dr git bagirsak bu sakaya gelmez kuzu

Yemegim yok
Basim agriyo
Ben ne pisircemm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…