Çok merak ettim ben at ta görelimValla bana sen baya sıkılaşmış geldin canım ya..
buerada baya baya fitsin.. kıskandımmmm
darısı başıma:)yav bende eve gidince tabletten atayım size bir resmimi bedenimi sadice:)bakalım nasıl görüceksiniz?
canım bişi olmaz ya.. kayısı kuru meyve sonuçta.. ballı tatlı yememişin ya.. sıkma canını..Saat 10 gibi canım tatlı bir şeyler istedi kuru kayısı yedim(galiba biraz fazla kaçtı)berbat haldeyiiiiim
Yok ondan değil,biraz fazla olunca midemde gaz yaptı hala berbat haldeyim oouufffcanım bişi olmaz ya.. kayısı kuru meyve sonuçta.. ballı tatlı yememişin ya.. sıkma canını..
hee annadım.. ahh ahh bende gene tıok yok keşke wc ye çıkabilsemYok ondan değil,biraz fazla olunca midemde gaz yaptı hala berbat haldeyim oouufff
Abla bence sen bi doktora gitsen ne zamandır bu dertten muzdaripsinhee annadım.. ahh ahh bende gene tıok yok keşke wc ye çıkabilsem
ya bugün bende aynısını düşünmedim değil.. acaba diyorum yeşil çay nescafe falan içiyoum ya.. bunlar vücüdumda su kaybı yapıpmı kabızlığa sebep oluyoki acaba ya?Abla bence sen bi doktora gitsen ne zamandır bu dertten muzdaripsin
Belli olmaz herkesin bünyesi farklı olabilirya bugün bende aynısını düşünmedim değil.. acaba diyorum yeşil çay nescafe falan içiyoum ya.. bunlar vücüdumda su kaybı yapıpmı kabızlığa sebep oluyoki acaba ya?
EvetFeraceli canim bol su iç nuhtemelen circir olcaksin..
KIZLARIMCANLARIM abla ayni urunler bunyeden bunyeye farkli etki gösteriyo.. Ornegin gecen yengeme gittim kuru incir yiyoduk onu kabiz yapiyomuş ama beni circir yapiyo.. Az yiyosunya belki o yuzden de wc cikamiyo olabilirsin.. Bi dr gorun.. Mesela dr bana elma yemek istemiyo musun kkabugunu ye diyodu.. Posasini ye ki tuvalete çik..
Yavru kuş yerinde olsam zeytinyaği dokerdim biraz, limon fln sikardim.. Hem lezzet hem saglik[/QUOTE]rabia1558, post: 40553417, member: 651208"]Öğle yemeğim (akşam gibi oldu biraz)
Koca bir tabak yağsız tuzsuz salataaaaa
Canım istemedi inek gibi otlamak hoşuma gidiyorYavru kuş yerinde olsam zeytinyaği dokerdim biraz, limon fln sikardim.. Hem lezzet hem saglik
işte ben meyve özürlüyüm canik.. meyveyle aram hiç yokkk.. hiç yemesem aklıma bilee gelmez.. o derece yani. sebze yiyiorum ama.. gerçi bu ara biraz protein ağırlıklı beslnedim.. dediğin gibi az yediğim içinde olabilir.. çok iyiyneler günde 2 kere çıkyıor yav:)Feraceli canim bol su iç nuhtemelen circir olcaksin..
KIZLARIMCANLARIM abla ayni urunler bunyeden bunyeye farkli etki gösteriyo.. Ornegin gecen yengeme gittim kuru incir yiyoduk onu kabiz yapiyomuş ama beni circir yapiyo.. Az yiyosunya belki o yuzden de wc cikamiyo olabilirsin.. Bi dr gorun.. Mesela dr bana elma yemek istemiyo musun kkabugunu ye diyodu.. Posasini ye ki tuvalete çik..
Ben tum hayatimi meyveyle gecirebilirim :)işte ben meyve özürlüyüm canik.. meyveyle aram hiç yokkk.. hiç yemesem aklıma bilee gelmez.. o derece yani. sebze yiyiorum ama.. gerçi bu ara biraz protein ağırlıklı beslnedim.. dediğin gibi az yediğim içinde olabilir.. çok iyiyneler günde 2 kere çıkyıor yav:)
Anacum bana çilek almış 1 kase yoğurt üstüne bool çilek yiyorum şimdiafiye olsun rabişcim.. ama daha erken bununla ne kdar doyucan gız.. ben salatayı yemeğin yanında yirim:)acıkırsın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?