Nİyet ettim diyet etmeye.

Evet

Akşam yemeğim:1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt,domates,minnak bir parça peynir(inşallah kahvaltıya kadar birşey yemeden dururum)

Kızlar ya ben bisi daha iyi anladim
1.tabiki spor ikinciside evde cok zaman gecirmeyince insan acıkmiyo
Oyalancak bisi lazım.
Mesela suan disari sık cikiyorum aclık aklıma gelmiyo
Arkadaslarda olsam bile azıcıkla doyuyorum evdeyken hep böyle sanki yemem lazımmıs gibi hissediyorum
Evde daha cok yiyorum.
Hergunde cikip gezemem tabi yuruyusumu yapicam ama her sabah (arkadasim caymazsa tabi tek gitmem)
Her gunum dolu dolu gecince vakitte cabuk geciyo hemde hic sıkılmoyorum.

Aynen çok doğru bende geçen tamda bunu düşünüyordum maalesef benim evden başka bi yer yok gidip gezip dolaşıcağım hep evdeyim işte arada yürüyüşe çıkıyorum bakkala,markete bu kadar güneşsizlikten tenim ruh gibi

Akşam yemeğim:1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt,domates,minnak bir parça peynir(inşallah kahvaltıya kadar birşey yemeden dururum)
Meyve, leblebi bisi ye ama daha cok erken
Ben aksam tv karsisinda karpuz,leblebi,cilek falan yerim mesela
Sen bugun az az ve hafif seyler yedin zaten

Rabia birden cok azalttin sen yemegi.. Baş donmesi fln yapmasin? Gerci sen bunyeni biliyosundur ama hani zorluyosan bu kadar zorlama..
İnsan boslukta kalinca yiyo bunu bende farkettim :) bu da demektir ki ameliyat sonrasi kilolar beni bekliyo..

Oğleden sonra bi elma yedim simdi de lolipop yiyorum :))

Birbirimize gelir gideriz :)
Bende suan onu dusundum
Dedim ki kizim kac gundur geziyonda seni hergun boyle agirlamazlar alisma fazla
Benim cok arkadasim yok yuruyus yaptigim arkim sokagin basinda otruyo 6yildir arkadasim
Bir iki tanede arada bu gorustugum var onun harici annem var mahalleden kimseye gitmem gorusmem pek.
Teyzem kuzenler var ama uzaklar yakin olsalar beni hic birakmazlar hic sıkılmam.
Sen evde baya sporunu yapiyosun ama iyisin.
Ben gecen carrefoura gittim tek basima gezdim geldim arkadasim aradi napiyosun diye hic geziyorum dedim tek mi? Dedi
Eserse aklima gider gezerim arada.
Zaman geciyo öyle öyle

Dimi boyle bos olunca sanki bi görev gibi ac olmasanda bisiler yemen lazim agzin bos durmasin gibi oluyosun.
Tek basima disarda olunca tek yemek yemeyi sevmiyorum
Diyorumki kendime "yeme lan yeme o parayla surdan bi bady alirsin" :) ba ba ba telkine bak.
Esim yanimdaysada en gözel nereyse kosturuyom acım diye

Ever TE="tr_lelli, post: 40555871, member: 193706"]Birbirimize gelir gideriz :)
Bende suan onu dusundum
Dedim ki kizim kac gundur geziyonda seni hergun boyle agirlamazlar alisma fazla
Benim cok arkadasim yok yuruyus yaptigim arkim sokagin basinda otruyo 6yildir arkadasim
Bir iki tanede arada bu gorustugum var onun harici annem var mahalleden kimseye gitmem gorusmem pek.
Teyzem kuzenler var ama uzaklar yakin olsalar beni hic birakmazlar hic sıkılmam.
Sen evde baya sporunu yapiyosun ama iyisin.
Ben gecen carrefoura gittim tek basima gezdim geldim arkadasim aradi napiyosun diye hic geziyorum dedim tek mi? Dedi
Eserse aklima gider gezerim arada.
Zaman geciyo öyle öyle[/QUOTE]
Evet benimde ablam var İstanbul da ona gitmeyi düşünüyorum mayısta güzel oluyor hayatıma renk geliyor koşuşturuyorum yiğenleri okuldan al getir,götür,gezdir,oynat çok keyif alıyorum

Yok canım bugün mide ağrısı yüzünden yiyemedim yoksa.yirim yani iştahlıyım ben

Dimi boyle bos olunca sanki bi görev gibi ac olmasanda bisiler yemen lazim agzin bos durmasin gibi oluyun.
Tek basima disarda olunca tek yemek yemeyi sevmiyorume
Tek yiyememe bende de var.. Ne zamandir canim waffle istiyo tek gidip yemeye çekiniyorum arkadaslarim da ozelde calisiyo hafta ici izin kullaniyolar uymuyo bi :) hem param cebimde kaliyo hem kilo almiyorum diye kendimi motive ediyorum

Slmlar..aksam yemegimide yidim geldkm.. nedense bugun kendimi cok yorguun hissediuorum..pilatesimi nile nasil yapcam bilmiyorum..aksamki menumde kiymali kabak yemegi. Kaldirik kavurmsi cok az yagda.. bir kase yogurt..

Bu arada benimde hedefim 51 yada 52 .. bolmiyorum nasil gidiyorum.. ins vrriyorumdur..esim de gelirken cikolatali pasta almis.. nasil yemeden durucam ben yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…