Nİyet ettim diyet etmeye.

Slmlar..aksam yemegimide yidim geldkm.. nedense bugun kendimi cok yorguun hissediuorum..pilatesimi nile nasil yapcam bilmiyorum..aksamki menumde kiymali kabak yemegi. Kaldirik kavurmsi cok az yagda.. bir kase yogurt..
Canım sen zaten yoruluyosun bi de eve gelip plates valla iyi dayaniyosun kuzu

Canım sen zaten yoruluyosun bi de eve gelip plates valla iyi dayaniyosun kuzu
Kiz ben boyleyim iste canim.. bir ise kafayi taktimmi kendimin canini cikatincaya kadar zorlarim kendimi..taktimmi takiyom iste.. ama halsizim bugun ..uykusuzum biraz..yuruyerek eve geliyoruzz zaten.. biraz yoruluyorum..amman hayat boyle iste geciyor..

Yuklenme birden canim hasta falan olursun.amman aman.
Oldugu kadar napalım
Bakalım haziran sonu nolcak tartida kac olcam cok merak ediyorum
Yarin istima var kilo bildirimi isterim gencler
Kilolariniza talibim.

[QUOTE="BEYZABET, post: 40558007, member: akra]Kiz o bile 1 caloriden fazladir hee.. kesin 10 cal almisimdir hihiiii:))) kafayi siyirmazsak iyidir kilo vercez diyen:))[/QUOTE]
Ay gerçekten geçen kuzenimle karşılaştım'naptın sağlıklı beslenmeye devam mı dedi?' evet dedim'ay biz taze ekmek arası ızgara,Fanta yerken sen 1 kase yoğurt yemiştin çok içime oturdu diyeti bırakınca sana ekmek arası ızgara alcam dedi' bende çok beklersin ben bu gidişle asla kilo veremem dedim çook güldük

[QUOTE="BEYZABET, post: 40558007, member: akra]Kiz o bile 1 caloriden fazladir hee.. kesin 10 cal almisimdir hihiiii:))) kafayi siyirmazsak iyidir kilo vercez diyen:))
Ay gerçekten geçen kuzenimle karşılaştım'naptın sağlıklı beslenmeye devam mı dedi?' evet dedim'ay biz taze ekmek arası ızgara,Fanta yerken sen 1 kase yoğurt yemiştin çok içime oturdu diyeti bırakınca sana ekmek arası ızgara alcam dedi' bende çok beklersin ben bu gidişle asla kilo veremem dedim çook güldük [/QUOTE]
Hahhhaaa alemsin canim:)))

Gunaydin kizlarrrr
Aof sinavi beni bekler..
Tereyag peynir ve zeytnden olusan bi kahvalti yaptim.. Simdi haxirlaniyrm.. Bu arada madem tarti gunu bu da benden olsun :-*

Eklentiler

• IMG_20150418_081413.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
Günaaaaydın herkese ben bu aralar pek bi geç kalkıyorum midem kazınıyoooor hemen kahvaltımı hazırlıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…