Nİyet ettim diyet etmeye.

Gunaydin sekerlerr..ben bugun bildirim yapmiciim..mzaten yeni bildirdim ben.. haftaya ctesi ins..2 gunde daha bir degisim olmaz cunku..haftaya bildiririm.. siz beni 54.1 devam diyin.

Bende oyalaniuom ya.. of. Kucuk kiz yidi.. esim egitime gitti.. buyuk kiz dersaneye hitii. Bu hafta eve geldi cumadan pazara evde.. ev izininde.. bende evi topliyacagim.. 4 de nobete gidiyom hastaneye.. ayda 1 nobetimiz var bizimde

Bende oyalaniuom ya.. of. Kucuk kiz yidi.. esim egitime gitti.. buyuk kiz dersaneye hitii. Bu hafta eve geldi cumadan pazara evde.. ev izininde.. bende evi topliyacagim.. 4 de nobete gidiyom hastaneye.. ayda 1 nobetimiz var bizimde
Hadi yaa bi de o mu cikti simdi
Hafta sonuda rahat birakmiyolar desene
Kolay gelsin canim ya isin zor

Canım hic bisi istemiyo yavrum ya
Bi de bugun disarda yicem ogleden sonra sinemaya gitceZ arkadas oglus falan ne yeriz bilmiyom ama gelsin kaloriler
Oh miss bak keyfine canim.. iyi gezmeler..
Oyle maalesef canim.. ayda 1 nobetimiz var.. 4 de gidicem aksamc11 e kadar..idlerim yatim kalio ona canim sikiliyorr.."

Off evde nutelka var acayip canim istiyor ya., biraz yesemmikii(zaten dimdi siki bir kahvalti yaprsam aksama kadar yeme. Aksmada hastanede yicem zaten.. 5 30 gibi. Dahada bisi yemem orada..

Yine yiTE="BEYZABET, post: 40563455, member: 67408"]Ewe gelincede direk yatarim zaten iki ogunle kapatirim gunu ins..ne dersiniz birdilimcik yisemmi notellaaa:)[/QUOTE]
Yime yimeeee

Kuzu benim canım gecen cook istediydi cay kasigiyla yedim 3cay kasigi
Kararinda yiceksen izin veriyoz yi:)

(Neler yedim. Neler herkes daha yeni kahvaltı yaparken)
1 kase.yoğurt,ıspanak yemeği
Activia kayısılı
Abim edirneye gitti oradan edirnenin mesur tatlısı peynir helvasından getirdi çoook şekerli bir şey nerdeyse.1 kase kadar yidim 340 kaloriymiş hiiiii
Pişmanmıyım biraz

Ayy canım ya evde cansıkıntısından yiyosun sanki ya
Sporla dengele bari

SankiTE="tr_lelli, post: 40564203, member: 193706"]Ayy canım ya evde cansıkıntısından yiyosun sanki ya
Sporla dengele bari[/QUOTE]
Sanki mi? Kesinlikle öyle hayatım hep aynı çok bunalıyorum canım heeeç bir şey yapmak istemiyor off çok şekerliydi ya midem şuan ağlıyooor

Yidim bende yidim.. peynirli iki yimirta yidim.. 2 dilimdd notellayi goturdum.. sistiimmm.
Dahada aksama kadar hic bisii yemicem.. dengelicem kendimi.
Aksamda hastanede ekmeksuz vorba ve sebze olursa onu yer kapatirim gunu inss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…