- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Bu kaaami gizz..kiz onla kedi bilem doymazz:)))
Hatunun metosunu kacircam rehin alcam konusturcam ya hatun haftada 1kilo veriyo saka maka.Lelliii mandalinaa tebrik ederim dizi.. darisi rabislr bans inss:)) kiz mandi senik sen nasil luplup yiyip inceliyon giz:)) hey mash ya:))
Ay ewet ya.. valla hayretle iziliom onii:))Hatunun metosunu kacircam rehin alcam konusturcam ya hatun haftada 1kilo veriyo saka maka.
Canım hic bisi istemiyo yavrum yaBu kaaami gizz..kiz onla kedi bilem doymazz:)))
Hadi yaa bi de o mu cikti simdiBende oyalaniuom ya.. of. Kucuk kiz yidi.. esim egitime gitti.. buyuk kiz dersaneye hitii. Bu hafta eve geldi cumadan pazara evde.. ev izininde.. bende evi topliyacagim.. 4 de nobete gidiyom hastaneye.. ayda 1 nobetimiz var bizimde
Oh miss bak keyfine canim.. iyi gezmeler..Canım hic bisi istemiyo yavrum ya
Bi de bugun disarda yicem ogleden sonra sinemaya gitceZ arkadas oglus falan ne yeriz bilmiyom ama gelsin kaloriler
Ayy canım ya evde cansıkıntısından yiyosun sanki ya(Neler yedim. Neler herkes daha yeni kahvaltı yaparken)
1 kase.yoğurt,ıspanak yemeği
Activia kayısılı
Abim edirneye gitti oradan edirnenin mesur tatlısı peynir helvasından getirdi çoook şekerli bir şey nerdeyse.1 kase kadar yidim 340 kaloriymiş hiiiii
Pişmanmıyımbiraz
Seni seniii hicde demiyon bize nitella goturdugunu:))) hihiiii:))Kuzu benim canım gecen cook istediydi cay kasigiyla yedim 3cay kasigi
Kararinda yiceksen izin veriyoz yi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?