Nİyet ettim diyet etmeye.

Cukulata yedim dedin gittim saralle yedim
Simdi sen cukulata yedim de ben bu sefer Allahim @mandaliiina kuluna 5mil leslieler yaptir dicem hatta bu beddua seanslarini balkon konusmasi esliginde yapiiciimmm
@BEYZABET bahh burda kız sarallesiz notellasiz mi olur arada kasikliyom :)))

Merhaba kizlarr eve geldim yemek yicem simdi kurt gibi açim..
Arisik kizartma yapiyo annecim.. Ogleden sonra yine sinav var.. Abim getirip goturuyo sagolsun biraz da gezdik ohhh icim acildii

Yaaa kilo veriyorum ama kalca ayni kalca arkadaş.. Hala ayni pantolonu ayni sekilde giyiyorum.. Hic rahatlama yok..

Kimse yok muuuu
Herkes bu güzel havayi firsat bilip disari mi ciktiiiii
Ders calismaliyim diyp eve kapandim ama calisamiyorumm..

Sevdicegimin ananesiyle konuştum.. Ayagim hakkinda konustu.. Orda bi tanidiginin ayagina ayakkabi vurmus yara olmus gencecik yasinda o yara yuzunden ölmüş dikkat et yavrum ihmal etme dedi
Ahhh be pamuk anane icime oturdu dediklerin yeminle yutkunamiyorum gulerken aglamaya baslamazsam iyidir

abia1558, post: 40567562, member: 651208"]Bende şuan çok kötüyüm,dert etme doktora git ama[/QUOTE]
Pazartrsi Amelyt oluyorum canim.. Senin neyin var hayirdir

OTE="BEYZABET, post: 40568097, member: 67408"]Slm kızlarr..
ben hastane de nöbetteyim:)([/QUOTE]
İyi calismalar ablacimm sen isyerinde rabisle ben evde takiliyoz bi tr_lelli geziyoooo ohhh.. Bizi topige atti kendi geziyo topik nobeti tutuyorum burda

Bugun yediklerim toplu yaziyorum;
Sabah az tereyag bi iki catal peynir ve 2 zeytinden oluşan kahvalti.. Arkasindan bol kremali nescafe
Oglen yogurtlu karisik kizartma ve bi ekmegin 3te birini yedim yannda bi kupa sekersiz cay
Az once portakal yedim
Simdi de kiloluk dondurmanin 3te birini yedim..
Toplamda 1bucuk litre su ictim
Yatana kadar bi elma yicem ve yarim litre daha su icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…