- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Aksam ufak bi atistirma yapmicak misin? Bi tane meyve gibi?Az önce küçük kase tarhana,büyük bir kase yoğurt. Başkada birşey hemen inşallah
Evde meyve yok atıştırmalık hiiç bir şey yok aslında gerekte yok sabah yediğim peynir helvasını telafi etmem kerekAksam ufak bi atistirma yapmicak misin? Bi tanebuge gibi?
Bi yudum içtim tadi sert geldi bana icmedim bidaha :)pericikiost: 40568706 .!.:karbonatlı su içip faydasını gören var mı kızlar yağların parçalanmasını sağlıyormuş
Abla meyvede ye meyveeee.slm kızlar.. ben evde o feci kahvaltıdan sonra hiç bişi yemedim bu saate kadar.. yemesem diye düşünüyıorum..yada burdan bir tost alıcam galiba..yemek berbat çünki makarna falan var ben yemicem makarna.. kıymalı kabak varmış.. hiç gitmicem.. bir tost yemeyi düşünüyorum sadece.. bir tost bir çay:)
canım meyve nerden buluyim şimdik:)Abla meyvede ye meyveeee.
Not: manav açtim o yuzden bugun herkese meyve ye diyorum
hoşgeldin gülooo:)Kızlar yettim gari
Basket macini izledik sonra avm gectik
1 ayran 1karisik pide yedim bugun
3d cocuk filmi izledik 2avuc kadar patlamis misir yedi.
Sonra 1turk kahvesi ictim
Carrefouru gezdik ayakkabi aldim
Eve yeni girdim daha uzerimi degiscem
Esimde yoldaymis geliyomus
Bugunde bitti karnim tika basa tok.
Bende açım[QUOTEadım YZABET, post: 40569540, member: 67408"]off yaa canım sıkılıyor.. karnım aç hiiiçç doymadım.. eve gititkten sorna pilatesde yapamam.. yorgun argınımdün akşmada yapmadım pilates.ki gün fos çıktım. inş yarın yapabilirim ya.. KK34:
dayancaz direncez cane ya.. ne yapalım..Bende açımama yemiceeem zaten 3-4 saat sonra yatcam
Amin canımmmmhoşgeldin gülooo:)
oh miss.. afiyet şeker olsun sana.. kas olsun da yağ olmasın:)oh pideler kahveler.. ne güzell.
Ayakkabılarında hyırlı olsun.. o eskisin sen eskime em,i):)
yanii doğru diyosun cane..Herkes yiyo avm de anacum anacum bos masa bulamiyosun
Tv karsisina uzancam valla ama esime yemek hazirlamam lazim ya
Karnim tok olunca acın halinden hic anlamiyorum valla :)
Et sote yaptim
Piyaz var
Karpuz var yesin onlari gezmek guzelde kizlar eve geliyosun yemek ortalik bulasik pufs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?