Alem kızsın sen yaGunaydin kizlar.. Butun gece kabus gordum sabah 5de uyandim..
Sabah sabah bi portakal bide elma yedim.. Birazdan da kahvalti edicem yine sinava gidicem..
Ben tükkanı açtim yerleri sildim gazeteyi aldim siz gelince siftah yaparsiniz
Guneş ic anadolyda.. Sizin oralara hem gunes hem deniz fazlaymişAlem kızsın sen ya
Bende cay suyunu ocaga atim bari gelen demlesin.
Sınavın guzel gecer umarın canım.
gecen pazar kuymak yapmadım diye koca tribi yedim bu sabah kuymak yapıciimm
Yatakdan kalktim koltuga devrildim.
Bu hava yine nie bozdu ya günesi calan geri versin rica ediyorum.
Afiyet olsun kolay gelsin canimSlm kizlar.. lelli mandalina afiyet olsun.. ben bu sabah normal yedim valla.. sucukulu 2 yumurtaa icinde kasar peyniride var..
Yarim dolim notellali labneli ekmek:)
Dun aksamin acisimi neyse..ama tikandim.. galiba mide kuculmus biraz.. normalde en az iki dilkm yerdim notellali ekmek.. yiyemeiem.. sisitim sanki..
He birde kahv once sirkeli suyumu ictim.. yarin sabah tartilicimm ins.. pek umudjm uok emme bakalim bir..
Evde is gene beni beklrr. Ben kacar cuszzzz:))
Rahatla canım küçük bir ameliyat bir şey anlamıcaksın merak etmemandalküçül post: 40579472 .!.:İçime kurt kaçti demiş çekiyo
1 dilim tiremisu dondurma
Sinirsiz ekmekle karisik kizartma
1kupa sejersiz cay
1 kupa 2si bi arada kahve
2 tane bademli kuabiye..
Ve gun boyu toplamda 1 litre su..
Cok sagliksiz ve toige uygun olmayan bi gun.. İste boyle canim sikkinsa ya tamamen yemeden icmeden kesilirim ya dünyalari yerim.. Ameliyat gunu geldi çatti.. Kucuk bisey de olsa korkuyorum.. Ben daha once hic boyle bisey yasamadim soguk kanli olamiyorum.. İgne vurulmaktan bile korkarim siz dusunun artik.. Sevdiklerim gozumden sakindiklarim, hastalandiklarinda her gun arayip halini hatrini sorduklarim biarayip gecmis olsun korkma diye destek olmamiş..
Cok mu abartiyorum yoksa gerçekten bi arayip hal hatir sorma o kadar takilcak bisey degil mi bilemedim..
Bakalim hayat bize daha neler gostericek..
Canım gayet saglikli beslenmissinBugün ki menüm
Kahvaltım:2 yumurta ile tulum peynirli yumurta,1 çay kaşığı bal,domates
Ara:1 kase marul üstüne 3 kaşık lor peyniri
Öğle:küçük bir kase tavuk sote,5 kaşık yoğurt
Ara:1 su bardağı yoğurt,1 fincan türk kahvesi(berbat oldu ama gene içtim kahve yapmayı öğrenmem gerek),2 kaşık siyah kuru üzüm
Akşam:1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt(evet ben yoğurt canavarıyım evdekiler çok muzdarip),2 minik biber dolması
3 litre su
Nasıl menüm yorum alayım
DevaaaaamCanım gayet saglikli beslenmissin
Bravo birakma ucunu boyle devam
Benimde tersi dışarda önüme kırk çeşit pasta koysalar yemem evde azıyorum bildiğinMandahemen canimm korkma sakjn .. simdiden gecmis olsun canim.. sinek isirgi gibi hemen geceek relax ol caen tamammi..
Rabisjm menun guzel afiyet olsun.lellim benimde menum tavuk kanatti..:) 4 parca tavuk uidkm.. kahvaltidan sonra bisi yemedim ben..
Ya kizlar ben evde olsam diyete fln gerek olmaz he.. evde aklima ymek gelmiyo benim.. elim ayagim titreyen kadat aklima gelmiyo.
Ama isyerinde oyle digil ya. Orxavmillet yiyip ictikce duramiyorsun..
Ne biliyim illa canim bisiler istiyor.
Ama evde isten gucten aklima gelmiyor..
Sabah kahvaltimi guzel yapiyorumtabi oda aytri ama.. karatayin dedigi gibi oluyorum ben evde iki ogun sadece.:)) he bu arada valla 2 gundur mashim var wc ye de guzel ckkiyorum rahat hemde.. cok sevindim ya.. keske hergun noyle ciksam valla supper olur..
Sen yine cumartesi -1kilo olursun canım tasalanma sen :)İçime kurt kaçti demiş miydim?
1 dilim tiremisu dondurma
Sinirsiz ekmekle karisik kizartma
1kupa sejersiz cay
1 kupa 2si bi arada kahve
2 tane bademli kuabiye..
Ve gun boyu toplamda 1 litre su..
Cok sagliksiz ve toige uygun olmayan bi gun.. İste boyle canim sikkinsa ya tamamen yemeden icmeden kesilirim ya dünyalari yerim.. Ameliyat gunu geldi çatti.. Kucuk bisey de olsa korkuyorum.. Ben daha once hic boyle bisey yasamadim soguk kanli olamiyorum.. İgne vurulmaktan bile korkarim siz dusunun artik.. Sevdiklerim gozumden sakindiklarim, hastalandiklarinda her gun arayip halini hatrini sorduklarim biarayip gecmis olsun korkma diye destek olmamiş..
Cok mu abartiyorum yoksa gerçekten bi arayip hal hatir sorma o kadar takilcak bisey degil mi bilemedim..
Bakalim hayat bize daha neler gostericek..
Bunu annem icecekmis dun karbonat aldirdi bana bakim ona bi faydasi olursa yazarim burayakarbonatlı su içip faydasını gören var mı kızlar yağların parçalanmasını sağlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?