Ay canım ya kıyamam sana ben.. gene üzdüler mi seni ya1tane truffle cikolata yedim(ceviz buyuklugunde)
İcim sıkıldı sıkıntıdan yedim.
Bazen ciglik atmak
alip basimi gitmek
deli gibi aglamak
kimseyi gormeden bi basima olmak
Uyku ilaclarini icip icip gunlerce uyumak istiyorum.
Kimseyi gormim,kimse gelmesin,sormasin,aramasin,nasilsin dahi demesin istiyorum.
Dengem bazen cok bozuluyo herkes,hersey sanki is birligi yapmiscasina uzerime geliyo nefes alamiyorum.
Neden ben neden niye diye sorgulamalari geceli cook oldu alistim artik.
Cok mutluysam "acaba nolcakda mutsuz olcm simdi" diye tetikde bekliyorum.
Kesin bisi olur ve ben aglarim zaten cok mutlu olmim bosuna bile ic gecirdigim oluyo
İcim neler desede sorumluluklarim otur bi sakin ol diyo
Uyumak güzel bir kacis yoludur
Hic bisi olmasa bile gün dogar,günes acar.
İnsanın sansı önce ailesinden olmalı bunu bilir bunu söylerim
Aileden sanssiz olmak hayata 1-0galip baslamak.
Keske kötü insanlar evlenmeseler,ebevyn olamasalar, tüm kötülukleri ellerine ayklarina dolansa ve ölseler.
Hayat hic adil degil.
canım bekliyorum..kıyamma ya@beyzabetim gelince yazcam sana Ozelden bana iyi geliyosun tatlim iyiki varsin.
Bende canım hiç spor yapmak istemiyoorBende bu sabah tost yedim yanında da haşlanmış yumurta..
bugün üzerimde acayip bir yorgunluk halsizlik gibi bişi var..hastamı olyorumki bilmiyorum..hiç keyfim yok
afiyet olsun sekercik..sifa olsun ins..Daha yeni geldim eve yemek yapcam offs.
Ne yedim gelelim sadede
2 dilim ev baklavasi
1dilim peynirli börek
1beyaz cikolatali ek.
3bardak cay
Suan canim bisi istemiyo gec saate acıkırsam hiiic sasirmam iste boyle disarda baskasinda yiyince falan duzen muzen kalmiyo
Saatler oynuyo naapcam bakalım.
Gelip yaparlar umarım tatlım.afiyet olsun sekercik..sifa olsun ins..
Bende diyet yapacak hal kalmadi gizlar yaa.. acayip bir yorgunluk halzsizlik enerjisizlik var2, 3 gundur.. noluyor anlamadimkigaliba acayip uykusuzum ben.. bu aksam erkenden yatmayi dusunuyorum ins..
Kombiden su akuyir., servis cagirdkm hala gelmedi,, sinirim bozuldu ya.. 15 gundur dmLama seklindeydi.. iki gundur bay bya akiyorgjnduz bisi yok gece sapir saoir resmen genlesme tankindan sanirsam., havasi bitti galiba .. 3yiloncede aynisi olmustu hava basmislardi.. bakalim dua edinde ins buyuk bir masraf cikmasin ya.. aksam nirde utum nozuldu. Oda durup duruken utu yapiyordum birden durdu.. sogudu of yaa ut usgemi gelir hersey (
Ohh ne güzel allah kabul etsintr_lebendepost: 40597983 .!.:Bugun gittgim arkadasim umreden gelmisti
Zemzem ictim hurma yedim
Seccade,tesbih, basortusu ,hurma da koymus bana paketim hazirdi Allah razi olsun
Zemzemi icerken duamida ettim.
Huzur bolluk bereket olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?