Nİyet ettim diyet etmeye.

Bugun gittgim arkadasim umreden gelmisti
Zemzem ictim hurma yedim
Seccade,tesbih, basortusu ,hurma da koymus bana paketim hazirdi Allah razi olsun
Zemzemi icerken duamida ettim.
Huzur bolluk bereket olsun insallah.
Allah dualarini kabul etsin canim.. oh ne guzel.. Allah razi olsun arkadasindanda..

Gelip yaparlar umarım tatlım.
Ust uste gelir zaten hersey bende de aynisi oluyo ya.
Sen uyu cook bile dayaniyosun valla
Ben yigilir kalirim tansiyon falan duser gider.
Eve git patilerini bi uzatt ohhh mis dinlen canım
Maalesef gelmediler.. ektiler gene.. yarin sabah aricam gene ya..
Sanki bedava yapiolarda naza cekiolar ya.. dedi 6dan sonra gelin ben calisiyorum dedim.. 8 e kadar servisleri varmis goya.. bakalim yarin gelirler ins ya.. sinir oldum iyice ben aynen oyle geldimi hepsi ust uste geliyor.. Rabbim saglik versin ins ya"

Nihayet oturdum.. cay icicez birazdan.. sonrada namazimi kilip yatarim ufaklikla benkm.. oda uukusuz.. dun gece gec yatti.
Bugunde kresde sinemya gittiler. Oglen uyumams.. gozler bayik onunda.. 10 a dogru yatariz ins:))

Nihayet oturdum.. cay icicez birazdan.. sonrada namazimi kilip yatarim ufaklikla benkm.. oda uukusuz.. dun gece gec yatti.
Bugunde kresde sinemya gittiler. Oglen uyumams.. gozler bayik onunda.. 10 a dogru yatariz ins:))
Bu servisler boyle hep canlari isteyince geliyolar.
Yat uyu canım vucudun beynin dinlensin.

Afiyet olsun cnm.. pirasa faydali oh sipper tam diyetlik..
Bende nir tabak karnabahar yedim.. 2, 3 catalda makarna.. bir kasede ev yogurdu.. 1 dilim cavdar ekmegi..

Gunaydin kızlarr..
Aglaya aglaya girdigim ameliyathaneden kahkaha atarak çıktım. Meger ameliyathanede ne makara dönüyomuş..
Muhteşem bi doktorum var Allah ondan bin kere razi olsun..
Anestezinin etki gecince canim yanmaya basladi tabii.. Hele gece zaman gecmedi. Gozumden uyku akiyo agridan uyuyamiyorum sabah olmak bilmedi.. Simdi biraz daha hafifledi şükür..
Wc cikma korkusundan su icemiyorum..
Yediklerime gelince
Dun haslanms yumurta ve caydan olusan bi kahvlti yapip ciktim..
Ogle ve aksami hastanede yedim :)
Oglen corba et sote pilav ayran
Aksam salata ve cok az tavuk eti yedim gerisini abime yedirdim :)
Az once de yarim yagli sutle musli yedim..

[QUOYZABET, post: 40604266, member: 67408"]çok sevindim cnm..geçmiş olsun.. iyi atlatmışşsın maşhh.. tekrar hoşgeldin.[/QUOTE]
Sagolasim ablacim cok tesekkur ederim hosbulduk

Çook geçmiş olsun allah şifanı versin

@mandalinnamn inan aklim sendeydi korktumu? Acidimi? Agladimi? Eve ciktimi ama bi evde oturupta detayli yazamadim.
Cok gecmis olsun Allah daha buyuk seyler yasatmasin canim.

Kizlar esim gittikden sonra hurmalari mideye gomdum ya vucuda seker gidice malum bunye alisik degil meto ask sarhosu oldu galiba bi uyku basti hadi yatim dedim az bi gozum dalar gibi olduu baktim kapi caldi actim kimse yok
Dedim ben yanlis duydum galiba
Geri yattim.baktim biri piinarrr diye bagriyo
Alla alla iyi saate olsunlar geldi galiba dedim
Kalktim cama ciktim ana arkadas gelmis in assa diyo ben yuruysu hepden unuttum ki
Havada serin usudum.
Olsun gel 1 tur atalim dedi arkadas kiamadim ama saglam usudum hala burnumu cekiyorum.
1saat yuruduk
Birakmadi yine beni cay fasli

2catal peynir
Yarım kiymali pide
3dilim domates
Yarima yakin salatalik yedim
1fincan turk kahvesi ictim.

Eve geldim 11.30gibi cuzdanimi aldim yine ciktm.
Elektrik fat. Odedim
Mufaga masa.aldim(esimin haberi yok)
Unite begendim resmini esime yolladim whatsapdan al dedi
Onuda aldim.
Masayi henuz bilmiyo gorene kadar soylemeyide dusunmuyorum :))

O masada okadar guzel olmasaymissss hih!

Sizede bakin bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…