Nİyet ettim diyet etmeye.

Çok güzel güle güle kullan bu havada yürüyüş mü? Ben battaniyenin altından çıkmaya korkuyorum

oooo meğerim kaçağımız ne işler becermiş yahuuu..
hayırlı olsun canım.. iyi günlerde kullanın.
onlar eskisin siz yeni kalın.. çok güzel ikiside..

bu arada öğle yemeğimiz hiiçç doyuuucu güzel değildi..
çıtı pane tavuk vardı.. ama nerdeee. 2 parmak kadar ancak yanına yapmışlar beşamel sos.iki bandım o .. semiz otu salatası yoğurtlu onu yedim accık.. tarhana çorbası vardı iki kaşık yedim bıraktım.. çok suluydu.. pilav vardı göyaa patlıcanlı pilavmış pehh!!
içinde patlıcan görürsen söyle misali:)mecbur adlım çok acıkmıştım.. ama 3 kaşık tatsız tuzsuz da pilav yedim o..
çay ile püskevit yicem artık..

Son düzenleme:
Tarhana corbasi ve semizotu salatasini tuttum gerisi kalsin :))

Kız tarhana çobasını bende çok severim normalde .. emme bu kez güzel olmamıştı.. bazen güzel yapıyolar amma bu sefer olmamıştı..semizotu salatası güzeldi onu yedim zati..
Sifa olsun canım.
Afiyet olsun
Benim istahima nooldu hic bilmiyorum.
Suan karnim tika basa tok gibi
Sabahkierden haric hic bisi yemedim oysa

Sayim var dediler geldimm
Tr_lelli masanin renk uyumu muhteşemm.. Vişne curugu mu ne renk o? Beyazla harika olmuş..
Gecms olsun dileklern icin sagol canim benim cok tesekkur ederim.
İkide bi gecms olsuna geliyolar mubarek herkesin tirnakla ilgili bi anisi var.. Yok bilmm kim 5 kere cektirmis kendisi 3 kere cektrmis sulanms yara olms ilthp kaplams tirnk dusmus ayrintisiyla anlatiyo. Arkadaş içim almiyo.. Bn yaraya kana igneye bakamayan bi insanim niye beni kusma derecesine getiriyosunuz.
Annecm bi dunya hamur yapti yine gelene gidene ikram diye.. Yattgm yerden habire yiyom.. Wc cikmym diye su da icmiyom bekle beni kabizlik oysa bu ara ne kadar rahat çikiyodum..
Yediklerimi saymaya utaniyorum o yuzden yazmiciiiim

Sifa olsun canım.
Afiyet olsun
Benim istahima nooldu hic bilmiyorum.
Suan karnim tika basa tok gibi
Sabahkierden haric hic bisi yemedim oysa
oyy oyy iştahınmı gitti cane ya..
benim malum günüme az kaldı galiba ondan acıkıyorum habire ya..
halbuki bu sabah güzel yemiştim.. ama acıkmştım valla öğlende.. ordada doymayınca gedlim çay ile püskevitimi yidim:))

ye gülüm ye.. iç gülüm iç.. sen hasta sayılırsın.. ayakalnınca devam edersin kaldığın yerden fıstık..takma kafanı.. sen zati yiyerek vermiyonmu sankim:))

Canım kahvaltılık istedi

Pirasa
Corba
Pilav
Patlican oturtma var yok canimistrmiyo.

Bende aksam uzeri kahvaltisi yapiyorum.

Lor peynir
Suzme peynir
Biber
Yumurta
2dilim ekmek
Papatya cayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…