Yettim gariii özledim sizi uleeyhn.heh sen tmtm da diğeleri sırra kadem bastı yav:)
lelliiiiiiiiiii duy sesimi nirdesin kuzuuuu..manadlin hadi ameliyatlı uyuyordur besbellide sen nirdesin kuzuuuuuuuu??
Çok güzel güle güle kullan bu havada yürüyüş mü? Ben battaniyenin altından çıkmaya korkuyorum@mandalinnamn inan aklim sendeydi korktumu? Acidimi? Agladimi? Eve ciktimi ama bi evde oturupta detayli yazamadim.
Cok gecmis olsun Allah daha buyuk seyler yasatmasin canim.
Kizlar esim gittikden sonra hurmalari mideye gomdum ya vucuda seker gidice malum bunye alisik degil meto ask sarhosu oldu galiba bi uyku basti hadi yatim dedim az bi gozum dalar gibi olduu baktim kapi caldi actim kimse yok
Dedim ben yanlis duydum galiba
Geri yattim.baktim biri piinarrr diye bagriyo
Alla alla iyi saate olsunlar geldi galiba dedim
Kalktim cama ciktim ana arkadas gelmis in assa diyo ben yuruysu hepden unuttum ki
Havada serin usudum.
Olsun gel 1 tur atalim dedi arkadas kiamadim ama saglam usudum hala burnumu cekiyorum.
1saat yuruduk
Birakmadi yine beni cay fasli
2catal peynir
Yarım kiymali pide
3dilim domates
Yarima yakin salatalik yedim
1fincan turk kahvesi ictim.
Eve geldim 11.30gibi cuzdanimi aldim yine ciktm.
Elektrik fat. Odedim
Mufaga masa.aldim(esimin haberi yok)
Unite begendim resmini esime yolladim whatsapdan al dedi
Onuda aldim.
Masayi henuz bilmiyo gorene kadar soylemeyide dusunmuyorum :))
O masada okadar guzel olmasaymissss hih!
Sizede bakin bi
Eki Görüntüle 1502983
Eki Görüntüle 1502988
Saol tatlım hasta olcam kesin o da kıramadım ya eve geldim kazak giydim hemen.Çok güzel güle güle kullan bu havada yürüyüş mü? Ben battaniyenin altından çıkmaya korkuyorum
bizde bizdeeee:)hoşgeldiinn..Yettim gariii özledim sizi uleeyhn.
Saol kuzumoooo meğerim kaçağımız ne işler becermiş yahuuu..
hayırlı olsun canım.. iyi günlerde kullanın.
onlar eskisin siz yeni kalın.. çok güzel ikiside..
Tarhana corbasi ve semizotu salatasini tuttum gerisi kalsin :))bu arada öğle yemeğimiz hiiçç doyuuucu güzel değildi..
çıtı pane tavuk vardı.. ama nerdeee. 2 parmak kadar ancak yanına yapmışlar beşamel sos.iki bandım o .. semiz otu salatası yoğurtlu onu yedim accık.. tarhana çorbası vardı iki kaşık yedim bıraktım.. çok suluydu.. pilav vardı göyaa patlıcanlı pilavmış pehh!!
içinde patlıcan görürsen söyle misali:)mecbur adlım çok acıkmıştım.. ama 3 kaşık tatsız tuzsuz da pilav yedim o..
çay ile püskevit yicem artık..
Kız tarhana çobasını bende çok severim normalde .. emme bu kez güzel olmamıştı.. bazen güzel yapıyolar amma bu sefer olmamıştı..semizotu salatası güzeldi onu yedim zati..Tarhana corbasi ve semizotu salatasini tuttum gerisi kalsin :))
Sifa olsun canım.Kız tarhana çobasını bende çok severim normalde .. emme bu kez güzel olmamıştı.. bazen güzel yapıyolar amma bu sefer olmamıştı..semizotu salatası güzeldi onu yedim zati..
oyy oyy iştahınmı gitti cane ya..Sifa olsun canım.
Afiyet olsun
Benim istahima nooldu hic bilmiyorum.
Suan karnim tika basa tok gibi
Sabahkierden haric hic bisi yemedim oysa
kız ALLAH seni ne etmiyee.. çok alemsin hee. koptumm:))
ye gülüm ye.. iç gülüm iç.. sen hasta sayılırsın.. ayakalnınca devam edersin kaldığın yerden fıstık..takma kafanı.. sen zati yiyerek vermiyonmu sankim:))Sayim var dediler geldimm
Tr_lelli masanin renk uyumu muhteşemm.. Vişne curugu mu ne renk o? Beyazla harika olmuş..
Gecms olsun dileklern icin sagol canim benim cok tesekkur ederim.
İkide bi gecms olsuna geliyolar mubarek herkesin tirnakla ilgili bi anisi var.. Yok bilmm kim 5 kere cektirmis kendisi 3 kere cektrmis sulanms yara olms ilthp kaplams tirnk dusmus ayrintisiyla anlatiyo. Arkadaş içim almiyo.. Bn yaraya kana igneye bakamayan bi insanim niye beni kusma derecesine getiriyosunuz.
Annecm bi dunya hamur yapti yine gelene gidene ikram diye.. Yattgm yerden habire yiyom.. Wc cikmym diye su da icmiyom bekle beni kabizlikoysa bu ara ne kadar rahat çikiyodum..
Yediklerimi saymaya utaniyorum o yuzden yazmiciiiim
hihiii:)as canım as .. sıkıntı yok bende:)@mandaliina ye dinlen keyfini cikar kilo verme oyle devam et aferin :)
Supersin (kiskanc smly)
İyi olmana sevindim canım
KIZLARIMCANLARIM senin resmini asıciiim ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?