- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
ofoff canım çekti.. enn sevdiğim öğündür kahvaltı. hep yesem bıkmam vallah:)Canım kahvaltılık istedi
Pirasa
Corba
Pilav
Patlican oturtma var yok canimistrmiyo.
Bende aksam uzeri kahvaltisi yapiyorum.
Lor peynir
Suzme peynir
Biber
Yumurta
2dilim ekmek
Papatya cayı
Eki Görüntüle 1503324
Aramizda manken varmis haberimiz yokmus kuzuma baah senhihiii:)as canım as .. sıkıntı yok bende:)
geçen ölçtüm kendimi.
72 cm bel. 82 cm göbüş 95 cm de kalça geldi:)
kilomu boşver sen salla gitsin:))
Bendensin en cok da peynir seviyorumofoff canım çekti.. enn sevdiğim öğündür kahvaltı. hep yesem bıkmam vallah:)
ayneennnn cane.. peynir ekmek çay ohh miss:)daha ne oslun..Bendensin en cok da peynir seviyorum
Masa beyaZ ve kahve renginin tonlariSayim var dediler geldimm
Tr_lelli masanin renk uyumu muhteşemm.. Vişne curugu mu ne renk o? Beyazla harika olmuş..
Gecms olsun dileklern icin sagol canim benim cok tesekkur ederim.
İkide bi gecms olsuna geliyolar mubarek herkesin tirnakla ilgili bi anisi var.. Yok bilmm kim 5 kere cektirmis kendisi 3 kere cektrmis sulanms yara olms ilthp kaplams tirnk dusmus ayrintisiyla anlatiyo. Arkadaş içim almiyo.. Bn yaraya kana igneye bakamayan bi insanim niye beni kusma derecesine getiriyosunuz.
Annecm bi dunya hamur yapti yine gelene gidene ikram diye.. Yattgm yerden habire yiyom.. Wc cikmym diye su da icmiyom bekle beni kabizlikoysa bu ara ne kadar rahat çikiyodum..
Yediklerimi saymaya utaniyorum o yuzden yazmiciiiim
Cok haklisin cook zayif olunca insan hasta gibi duruyo.ayneennnn cane.. peynir ekmek çay ohh miss:)daha ne oslun..
du bende akşam yemeğimi öyle yiyim hem hafif olur..
kız mankenlik kimm ben kiimmm:))sağol cane:)ama yaşına göre yiyim ben kzuu ya..
çok zayıflayınca da yüzüm çöküyor nede olsa yaş geçiyo.. siz gibi tazecik değilimki
:)ben geçtim bile artıkın korumaya gülo..:)sadece dikkat ediciim.. diyeti bıraktım..ama pilatese yüüyüşe devam tab.. bol sporla sıkılaşayım yiter.. incelince yeter gayri baa:)Cok haklisin cook zayif olunca insan hasta gibi duruyo.
Biz 52olalim kalalim korumaya gecelim.
Canım 1kase pekmez dısında hepsi gayet guzel.Bugün ne yedim?
Kahvaltımhiç iç açıcı olmadı bende ceza olarak bugün ara öğün yapmadım)
1 fincan sütlü kahve
3-4 kaşık lor peyniri
1 kasık bal,2 hurma
1 kase pekmez
Öğle:4 kaşık bulgur pilavı(5 aydır pilav yememiştim özlemişim),tavuk sote
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,patatesli taze fasulye(ısıtırkende 2-3 kaşık yidiim)
3.5 litre su içtim(evet kendimi bildim bileli su içmeyi severim)
Veeee günü erkenden kapatıyorum karar aldım saat 18:00-18:30 dan sonra su dışında yimek yimek yooookEki Görüntüle 1503616
Evet o pekmez abartı oldu ayyy tişikur ederim inşallahCanım 1kase pekmez dısında hepsi gayet guzel.
Vericeksin ya ben inaniyorum.
Ohb afiyet olsun,, kiz kandil persembe gunu ya nerden buldun erken erken:))))3 tane susamlı kandil simidi(buyuklerden)
1bardak kola hupletim
Kolayı haftada 1icmezsem fena canım istiyo.
Hakmarda gordum aldim cnmOhb afiyet olsun,, kiz kandil persembe gunu ya nerden buldun erken erken:))))
Benimde bazen deli gibi canım istiyo bu aralar bi duruldumOf ya benimde istahim acayip acik bu aralar ya.. isyerinde sekerimmi dustu neyse 1 tane cikolatali gofret yedim. Eve geldim 1 avuc badem finduk yedim.. yemektede 1 kase tereyagli mercimek cogbayi hupletyim(
Kuruyemis masum tabi ama cikolata yemeseydim iyidi yavBenimde bazen deli gibi canım istiyo bu aralar bi duruldum
Evde de cok durmuyorum ya duzenim bozuldu
Evde olmayinca pek yemek aramiyorum ben.
Canım senin yediklerinde ne var ki kuruyemis de lazim.
Ben pek sevmediginden aramiyorum.
Esim alir ister
Hiimm anladim kzuu.. afiyet olsun.. bende cayla bayilirim kandil simidjne:)[/QUOTE]QUOTE="tr_lelli, post: 40618497, member: 193706"]Hakmarda gordum aldim cnm
Susamli seviyorum bende.Hiimm anladim kzuu.. afiyet olsun.. bende cayla bayilirim kandil simidjne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?