Nİyet ettim diyet etmeye.

[/QUOTE]
Kiz benim mesajin icine mesaj yazmayi nasil.becerdin

Bana TE="tr_lelli, post: 40618797, member: 193706"]@rabia sen kek yap
KIZLARIMCANLARIM sen bi corba kaynat
Bende bi borek yapim hasta gormeye gidelim mandalinaya

Giderken kolonyada aliriz.
Ama aksama kadar otururuZ
Yarin hazirlanin baskin basanindir :))[/QUOTE]
Bana uyar gidelim kocaa bir çiçekte alırık ohh sohbetin dibine vururuz

Aaaa kiz caysiz hayatmi olurr bee. Abooo.. ben caysiz bir hayat ssla dusunemem":))
Bende kahve bağımlısıyım hele sütlü kahve 6 öğün içe bilirim neskafe falan içmemek için zor tutuyorum kendimi zararlı çünkü bitki çaylarınada bayılırım adaçayı,kuşburnu,ıhlamur,yeşil çay vs.

Midem çoook fena.. Kazik gibi oldu nefes alirken batiyo resmen.. Wc kalkmamak için su icmiyorum sulu şey yemiyorum. Haplardan önce 2 hamur yiyip hap iciyorum.. Evde klozet yok ki hiç sevmem klozeti pis gelir bana megerne gerekliymiş. Wc cikcam diye ödüm kopuyo kısaca..
Çay may içmeyin hepiniz mandalinaya destek diyeti yapcqksiniz!!! Hele sütlü kahve içeni topuklarindan vururum!!
Bu arada bnde sütlü tatliyi çok severimm gelirken bi firin sütlac da kapin oyle gelin valla içim sıkıldı ya konuscak sohbet etcek insan yokk yat yat sirtim düzleşti yemin ederim..
Yine agrilarim artti cok uykusuzum az once yarim saat dalmisim sanciya uyandim hap yuttum iyi gelir inşallahh
(Not: nazlimiyim? Evet çoook Allah bana şifaa anaciğima sabir versinnn. Amin)

2 gundur ibrahim erkal dinliyorum çareee gelmezzzz ağlamaktaaaaaan, ayrilir miiiiii et tirnaktannnnn? Çocuklugumun şarkisiydi meğer beni kandirmişlar..saf ve temz duygularimla oynamişlar.. Dava açicamm. Genc kizlik hayallerim yikildiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…