Yandı içim yandıı zatiiiRabiscim cane 1 kase pekmezi nasil yedin ki..insanin icini yakar o be canim.
[/QUOTE]Susamli seviyorum bende.
Tuzlu kuabiye yerim ama tatlı yemem.
Sevmiyorum
Benim genel anlamda tatliyla aram yok
Bak bu senin icin buyuk bir avantaj cane,,
Ben en cok tatlidan kaybediyorum yav
Tatliya bayilirim.. ama serbetli tatli tarzi degil pek..
Sutlu tatlilar pastalar kurabiyeler kekler.. ev kadayifi tramsiu off iste hastayim.. tatlisiz hayat dusunememben:))
Mesela en son ne zaman yas pasta yedim hatirlamiyorum bile belki gecen sene yedim evde olsa bile 1dilim yerim bayiyo beni yiyemiyorum
Aiyy bende tlf. YaziyorumKiz bende anlamadim yav:) tabletten boyle abukluklar oluyor.. smileyde koyamiyorum gostermiyoo; (
Aynen bilgisayardan yada leptoptan girince içim açılıyor tlfndan girince deli oluyorumAiyy bende tlf. Yaziyorum
Hep yanlis harfler oluyo
Evet ya yatiyo zaten gelse ya az gulsek@mandaliina nirdeee acaba ösledim
En son ne zaman çay içtiğimi hazırlamıyorumBEYZABET .!.:Kizlar gelin mis gibicay demledim.. skmdi icicez. Buyrun beraber icek ya.. ya skmdk bu nasil bos icilcek ya(((
Aaaa kiz caysiz hayatmi olurr bee. Abooo.. ben caysiz bir hayat ssla dusunemem":))En son ne zaman çay içtiğimi hazırlamıyorumçayla aram hiç yok
Bende kahve bağımlısıyım hele sütlü kahve 6 öğün içe bilirim neskafe falan içmemek için zor tutuyorum kendimi zararlı çünkü bitki çaylarınada bayılırım adaçayı,kuşburnu,ıhlamur,yeşil çay vs.Aaaa kiz caysiz hayatmi olurr bee. Abooo.. ben caysiz bir hayat ssla dusunemem":))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?