Nİyet ettim diyet etmeye.

Bi film izliyeyim dedim iyimi ettim kötümü ettm film güzeldi ama sonu çok kötüydü ağlamaktan içim şişti şarkıları her şeyi beni çok etkiledi mutlu son olsun arkadaşım birazda beni düşünün ağlatmayın şu kızı

Gunaydiiiiinn gunaydiiiiiiin
Hemde - derecelerle günaydin..
Sükür bu gece güzel bi uyku çektim missss gibi
Ama kim beddua ediyo bana? Ben neden sabahin 6sinda gozlerimi açiyorum? İşe giderken neden uyanamiyodum? Kafamda deli sorulaaar...
Feraceli hangi filmi izledin kuzucum begendiysen bende izliyim canim sıkılıyorr..@tr_lelli masam geldi miiiio eşin ne tepki vercek merak ediyorummm :))) KIZLARIMCANLARIM abla bu arada aklima ne geldi.. Sen cok cay iciyosun amma çay kabiz yapar biliyosundur gerçi hatirlatayim dedim :)
Offff poffff saat ilerlese de patilerimi pansumana gotursem..

Biz sensiz cok sıkılıyoruz belki erkenden gelse yaa demis olabilrim bak ama icimden gecmistir :)))

Dayanamadim (daha dogrusu is ortakcim oglum guldu durdu esimde anladi bisi var sizde dedi)
Oglum bana akil veriyi anne survivorda babam cok dalgin oluyoo arada soyle gitsin dedi
Tamam dedim
Arpasini suyunu verdim önune survivorda da cekismeli gidiyo
Gulduk zaten sizde bisi var dedi
Dedim askim ben gittim masa aldim senedide yaptim 675_tlcik dedim
Hayirli olsun dedi mutfaga gitti
Hani ? Dedi(eve geldi sanmis)
Yarin yada öbur gun gelcek dedim.

Yani suprizi bozduk.

Ya aslinda ben gitsem koltuk dahi alsam kafama gore bisi demez ama ne bilim calismiyorum ya esimin maasi neticede o odicek ona sormayinca kendimi suclu hissediyorum.
Ben annemden bile para isteyemem
Ayni binadayiz misal ekmegim yok yicek bisim yok gidip acim demem
Ac ac otururum okadar gururluyumdur.
Annem de huyumu cok iyi bilir
Oglumla bazen para yolluyo(direk de vermiyo biliyo ya) annemde anahtarim var giriyo eve alisveris yapip birakiyo bazen
Eve bi geliyorum
Dolapta sut,peynir,kiyma vs oluyo.
Yaa ihtiyacim oldugundan degil anne yuregi demek huyumuda biliyo bogazindan mi gecmiyo nedir.

Benim teyzem.anneanneme gider eline bi poset alir ne var ne yok doldurur alir evine goturur
Annemde diyoki teyzenlede cok kaldin bi ogrenemedinmi diyo
Hayatim boyunca kimsede borc istemedim sukurler olsun ne buyuk ne kucuk.
Ben borc yaptiysamda gittim bisi alip taksit yaptim odedim.

Param yoksa almam,istemem, evden cikmam.
Kendi basimin caresine bakarim.
Hep de dua ederim Allahim.bana. esime cocuguma haram yedirmeyi nasip etme diye

Benim.babam haram yedi belki bizede yedirdi ama cocuktum ondan bile hep tovbe ettim
Kime gitsem elim bos gitmem
Az veya cok sanki verdikce o babamin bize yedirdigi haramlari oduyorum gibi hissediyorum.
İnsallah onun haramı bize gecmemistir gunahi ;(

Geç kaldin!! Topiğin patronuyum diye bu kadar gecikilmez ki arkadaş. Tukkani açtim paspas attim çay demledim rabişe kahve yaptim cekildim kenara.. Maasima zam istiyom! tr_lelli
Kriz var patates olmus 5tl hanimm hanimm
Senin maasa zam neyim yapamam
Ssk+yol+yemek karin tokluguna anlasalim

çok tatlısınnnn.. öyle böyle degil… çok tatlısınnn tabiki kimsenin haramı kimseye geçmez…gönlünü ferah tut.. ne güzel kalbin var seninnn

Kriz var patates olmus 5tl hanimm hanimm
Senin maasa zam neyim yapamam
Ssl+yemek karin tokluguna anlasalim
Çok yirim o zaman benden demesi..
Eşin anlayişli yumşak biri anlaşilan :) çok sevindim çok guzel bişey bu.. Rabbim huzurunuzu bozmasin.. Ben telfndan vişne çurugu gibi gormuştum teslim ettiklerinde evinde bi foto bekleriz ( bende habire foto istiyrm yoksa sapik miyim )
Sen bile isteye haram yemediysen gunahi sana olmaz diye dusunuyorum. Bende korkarim haramdan.. Faize fln bulasmamak için elimden geleni yapiyorum. Su ara tek dileğim vakti geldiğinde dugunumu de kredi cekmeden halledebilmek..
Annen çok iyiymiş :) demekki rabbim baba tarafndan aldigini anne tarafindan vermiş sana.. Biseyler getirmesinden çok dusunup hareket etmesi mutlu eder insani.. Oyle insanlara bayiliyorum. Bakarim bana ufacik da olsa bisey mi veriyo ben ona 2 kat yapmaya çalisirim. Amaaaan yalan dunya..

çok tatlısınnnn.. öyle böyle degil… çok tatlısınnn tabiki kimsenin haramı kimseye geçmez…gönlünü ferah tut.. ne güzel kalbi var seninnn
Babam konusunda cook muzdaribim
Varken cok yokluk cektirdi bize.
Kendi 500tl en lux takim elbiseleri giyerken
Bize calistigi fabrikanin verdigi tkit tarzi cek tarzi bedava yardimlar oluyo ya hani ogrenciye yardin gibi onlarda giydirdi ki varligida vardi/hala var.
Bizi onemsemedi hala öyle
Kendi istedigi lux olsun yedigi en iyisi olsun biz ne olsa olsun.

Hic unutmuyorum orta okula gidiyordum
Bize ayakkabi ceki ve giysi ceki verildi yine
Oda 1magzayla anlasmali heryerden alamiyosun.
Babanne yakakkabilari satan bir magzayla simdinin teseetur giyimleri olan bir magza
Kocakari ayakkabisi almislardi bide topuklu kare topuk sandalet daha 14yasindayim.dusun.
Begenmesen olcak al diyo alcaksin.
Giysilerde boyle hirkalar kalin sacma salak
Korkak tirsak buyuduk iste
Ama o anlar hiic unutulmuyo
Ben hic muftuye falan sormadim ama sormak istiyorum
Bi donem.cok buyuk biside. Haram para yedi 2sene kadar baska gelirlerimiz vardi ama
Yani sirf onun .maasiyla gecinen degildik.
Ki zaten maasini kendi yerdi hala oyle
Ama bize gecmismidir?,gectiyse napalim?
Bi ogrenmek istiyorum.

Ben karinca yuvasi gorsem yolumu degistiririm kiyamam yani.kimseye.
Ama iste cok uzuyolar oyle biri oluncada

Saka maka bugun benim psikolog randvum var
Yuruyusde iptal arkadas aradi bugun evde spor yapiiciizz hanimlar

Arkadastan haber bekliyorum yuricez mi yurimicez mi dun anlasamadik
Hava soguk yurumeyelim dedim yurusek ya dedi.
Bakalim gelirse 8.30 da gelir
Olmayan kotuna da girmişsin gormedim sanma!! birinizde dememiş biz yol arkadaşiyiz sen spor yapamazsan bende yapmam sen diyet yapamazsan bende yapmam!! Arkadaşlik beraber yiyip şişmek değil miydi.. (Kendim yapamayinca sizi yoldan cikarayim dedim bi sonraki aşama yemek fotograflari paylaşiciiiim o diyet bozulacak)

Annem dunya iyisi geminin kaptani, zavallisi, akli,beyni,vicdanlisi.

Taksidimi biliyosa eger gider oder benden habersiz.
Su lazim desem.yaninda hiic sormadan gider alir
Kendine tava,tabak alsa banada alir.
Ogluma harclik verir
Ama babamin yaninda öl dus bayil zirnik vermeZ.
Benim acilde serum.parami odeyip esimden geri istemisligi var gerisini anlatmama gerek yok dusunun artik.

Bu arada uvey falan degil bildiginiz öz baba

Girdim girdim yeni ciciler aldim hatta kadina ben 38giyiyorum dedim
Yok guzelim 36olur sana dedi ne 38i dedi
36beden gomlek pantolon aldim onlarida gosteririm:)

Selamunaleykummm....
herkese güüünaydın....
lellim döktürmüşsün gene yav:)
bak maşh anlayışlıymış eşin ne güzel..
oh içinde rahat artık güle güle kullan..babanı haramı senden sorulmaz gülüm ya.. için rahat olsun canım benim..Herkes kendi hesabını kendi vericek ahirette..
mandalina oy kıyamam kuzum yaa.. bilirim ben o tırnak ağrısı çok kötüymüş.. aneminde yamıştık.. kadın 2 gün sancı çekmişti..sen birde iki ayaktan olmuşsun..oyoyy.
bende geldim işe.. acayip uykum var...

canım benim içini ferah tut öyle şey olur mu hiç, kimsenin günahı kimseye geçmez..sen kalbini ferah tut ama ben desem de için rahat etmeyecek o zaman bi sor tabi..bugün güzel bir gün olsun… psikolog sonrası kuş gibi gel buraya

İnsallah canım iyiki varsiniz
Guzel yurekli insanlar

Aleykumselam canim
Topigin kiymetliside geldi
Bi rabisimiz kaldi

Rabbimkuluna kaldiramayacaği yuk vermezmiş.. Demekki sen güçlü bi kadinsin.. En son yazdiğin serum parasi içime oturdu.. Hani olmasa neysede varken yapmasi çok koyar insana.. Daha evli değilim ama eşin ailesiyle ilgili sinanmayi kaldirabilirsin de kendi ailenle sinanmak cok zordur heralde..
Yapcak bişey yok ya sirtini dönceksin yok saycaksin yada yaradilani severim yaradandan oturu diceksin ses etmiceksin.. Ama eminim obur dunyada bunun mukafatini gorceksin.. Ben abimle sinandim kaldiramadim hala aklima geldikce cok kotu olurum, ben yok saymayi tercih ettim. İyiyse de kotuyse de bilmeyeyim gormeyeyim ama sakinnn bana muhtaç olmasin hayatimda ondan daha çok nefret ettiğim kimse yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…