böle düşünmemde sebep şu bu onun olmazsa olmazı. olmazsa bnde yokum havalarına girmesiÖffff yorulmuyor musunuz bu kadar kasarken cidden ? Insanin sevdigini opmek, dokunmak istemesinden daha dogal ne var ? Bayiliyorum biz turk kadinina ya, hepimiz birer Adriana Limayiz ya erkekler bizi goturmek icin siraya girmis, o yuzden niyetlerini anlamak icin bu tip testlere tabi tutuyoruz adamlari.
Valla ben olsam sevgilim beni opmek falan istemese ayrilirdim herhalde. Ama herkes farkli siz boyle istiyorsaniz ayrilin ne kendinizi ne de karsinizdakini yorun.böle düşünmemde sebep şu bu onun olmazsa olmazı. olmazsa bnde yokum havalarına girmesi
E olmazsa olmazıysa eğer, sana uymuyorsa ben yokum demesi normal değil mi? Seven erkek dokunmaz yalanına kim inandırdıysa sizi unutun. Yok öyle bir dünya.böle düşünmemde sebep şu bu onun olmazsa olmazı. olmazsa bnde yokum havalarına girmesi
20Kaç yasindasiniz?
mesela nasl anlayabilrim?Canım sen bunu anlayabilirsin kolaylikla diğer davranışlarını gözlemle seni sevdiği icin mi dokunmak istiyor kullanmak için mi ..tabiki kadini obje olarak gorenler de var değer verenlerde sırf dokunmak için yanindaysa ayril
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?