- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Daha siteye dün gelip bugün teşhis koymanız hızlı kara verdiğinizi gösteriyor ve elbette siz hayatı hızlıda yaşabilirsiniz ancak en azından birilerinin kafası bişeylere çalışıyor ya hiç kafası çalışmayanlar ne yapsın?çok çift var böyle hatta ülkedeki çiftlerin geneli bu durumda.
yani bu dini muhafakazar kafa neden hep cinselliği çalışır onu da hiç anlamam ya neyse.
Ben size mesaj yazmadım ilk siz beni alıntıladınız ve bu şekilde konu açıldı.Mesele haline getiren kim bu durumda?Tamam adam dürüstçe söylemiş, sen de istemiyorsan yol verirsin. Bunu memleket meselesi halıne getirmeye gerek yok ki.
Niye sorun olsun ki.Siz kaç çift tanıyorsunuz yıllarca sadece sarılmış,öpüşmüş ama orda durmuş.
Bazı insanlar da böyle olabilir değil mi?Evlenmeden hiçbir temasa izin vermeyebilir.Yani olamaz mı?
Daha siteye dün gelip bugün teşhis koymanız hızlı kara verdiğinizi gösteriyor ve elbette siz hayatı hızlıda yaşabilirsiniz ancak en azından birilerinin kafası bişeylere çalışıyor ya hiç kafası çalışmayanlar ne yapsın?
Kızımız niyetini anlamaya çalışıyor sorusu bu.Nasıl kendime bağlarım yanımda tutarım demiş mi?E adam bu konuda zorlamıyor ki. Var mısın yok musun diyor. Bu arkadaş da yokum ama sen yine de yanımda dur diyor. Burda saygısızlık ya da haksızlık yapan taraf erkek değil.
ilişki uzun deil kısa yeni bu yuzdn şüphelendmElbette ki olabilir, böyle çiftlere sonsuz saygım var lakin bunu yapan çiftler bunu genellikle dini ya da ahlaki bir motivasyonla yaparlar; oysa ki konu sahibesi hanim kızımız sevgilisinin kendisiyle öpüşmek istemesini, kendisiyle yalnızca fiziksel temas için birlikte olduğuna yoruyor. Problem de burada başlıyor.
Bir de tabi ne kadar süredir çıktıkları da önemli. Söz gelimi çıkmaya 1 hafta önce başladılarsa o zaman konu sahibesi sevgilisinin aceleci tavrından işkillenmiş olabilir, ama 1 senedir çıkıyorlarsa ve çocuğun kendisini öpmek istemesinde bir art niyet arıyorsa büyük bir mantıksızlık içinde demektir.
Ben konu sahibine yazdım bunu, onu alıntıladım. Siz neden üzerinize alındınız ki?Ben size mesaj yazmadım ilk siz beni alıntıladınız ve bu şekilde konu açıldı.Mesele haline getiren kim bu durumda?
Ne kadarlık?ilişki uzun deil kısa yeni bu yuzdn şüphelendm
Yani evet.Ayrıntıları bilmiyoruz ama belli ki kızımız yavaş ilerlemek istiyor erkek daha heyecanlı diyelim.O zamn bana göre verilebilecek en doğru mesaj şu ki:Seven erkek zorlamaz ve kadında sırf erkek istiyor diye yakınlaşmaz.Elbette ayrıntıları bilsek daha derin yorumlar yapılabilir,haklısınız.Elbette ki olabilir, böyle çiftlere sonsuz saygım var lakin bunu yapan çiftler bunu genellikle dini ya da ahlaki bir motivasyonla yaparlar; oysa ki konu sahibesi hanim kızımız sevgilisinin kendisiyle öpüşmek istemesini, kendisiyle yalnızca fiziksel temas için birlikte olduğuna yoruyor. Problem de burada başlıyor.
Bir de tabi ne kadar süredir çıktıkları da önemli. Söz gelimi çıkmaya 1 hafta önce başladılarsa o zaman konu sahibesi sevgilisinin aceleci tavrından işkillenmiş olabilir, ama 1 senedir çıkıyorlarsa ve çocuğun kendisini öpmek istemesinde bir art niyet arıyorsa büyük bir mantıksızlık içinde demektir.
Öffff yorulmuyor musunuz bu kadar kasarken cidden ? Insanin sevdigini opmek, dokunmak istemesinden daha dogal ne var ? Bayiliyorum biz turk kadinina ya, hepimiz birer Adriana Limayiz ya erkekler bizi goturmek icin siraya girmis, o yuzden niyetlerini anlamak icin bu tip testlere tabi tutuyoruz adamlari.
Ne gibi bir yakınlaşma isteği söz konusu?bikaç hafta
Bu mesajı siz benim yazımı alıntılayarak attınız.Benim mesajım alıntılarak bana yazıldığına göre üstüme almayayım mı?Adam da oynaşmak yoksa ben giderim diyormuş zaten. Gayet dürüst bence.
Erkek kadını sevdiği için kurallarına saygı duymak zorundaysa kadın da erkeği sevdiği için kurallarına saygı duymak zorunda değil mi? Birinin kuralı dokundurtmamak , diğerininki dokunmak. Ne olacak bu durumda, kim kime saygı duyacak?
Konu sizin hayatınız değil sitenin ortamı ve kuralları burası sizin kininizi kusma yeriniz değil.Ayrıca bu tarzınız ile bana yazmaya devam ederseniz kiblerim uyarıyorum.Herkesin doğruları kendine.benim siteden önce bir hayatım yokmuydu sanıyorsun?
dini muhafazakar kafa çok çalışıyor olsa şimdiye batıya kafa tutacak hale gelirdi, ama nerdee kafası çalışana cinsellik derdinde çalışmayan da genelde büyücülere para kaptırmakla meşguller
Konu sizin hayatınız değil sitenin ortamı ve kuralları burası sizin kininizi kusma yeriniz değil.Ayrıca bu tarzınız ile bana yazmaya devam ederseniz kiblerim uyarıyorum.Herkesin doğruları kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?