niyet?

Niye? Senin dokunulmazlığın mı var?

ne demek o dokunduran biri?
kızı terketsin yani öylemi?

kurallara saygı göstermekle doğal dürtüler arasında fark vardır.
ben erkek olsam bana dokunma diyen bir kızın beni sevmediğini düşünürüm yoksa sıradan erkek arkadaşımızı da severiz ama sürekli sarmaş dolaş olmayız.

Heyecanla bekliyorum birazdan erkek arkadasimizin niyetini nasil anlayacagimizi aciklayacak bir arkadas. Gerci dokundurtmamak lazimdi onun icin. Neyse ben cok kasmayayim o zaman

Bu öpüşmek, dokunmak istememen dini bir sebeptense o zaman eyvallah, dini konularda kendinle aynı çizgide insanlarla birlikte ol, ya da sevgililerine bu hassasiyetinden bahset ilişkinin başında. Ama bu isteksizliğinin sebebi sana dokunmak isteyen bir erkeğin seni sevmediğine inanmansa öyle bir dünya yok. Seven bir insanın- erkek demiyorum bak- öpmek, dokunmak istemesi çok normal. Ama maalesef ki vajinusmus olmakla övünen ve bunu namusluluğun kanıtı olarak göğsü kabara kabara anlatan kadınlarla dolu güzel yurdumda bunun anlaşılması çok zor. :)

Son düzenleme:
bence mesafeni koru , sana saygı duyması gerekir.

istemiyorsan olmamalı.

seven tabiki dokunmak ister benm kafamı karıştıran işin dokunmazsam olmaz boyutuna varması sadece bunun için yanıma olduğunu düşünmem.

Dokunduran biri ne demek sanırım gayet iyi anlamışsınızdır.
Doğal dürtüler ile ilişki yaşayan gruba biz hayvanlar adını veriyoruz .
Kızın ne yapması gerektiğini ben bilemem sorusuna kendi yanırtımı verdim.
Evet siz erkek olsaydınız kendinize dokunabileceğiniz birini bulurdunuz değil mi?Bu konuda kuralları olan birini zorlamazdınız?Yada zorlamamalı bence.

Adam da oynaşmak yoksa ben giderim diyormuş zaten. Gayet dürüst bence.
Erkek kadını sevdiği için kurallarına saygı duymak zorundaysa kadın da erkeği sevdiği için kurallarına saygı duymak zorunda değil mi? Birinin kuralı dokundurtmamak , diğerininki dokunmak. Ne olacak bu durumda, kim kime saygı duyacak?

bu dokunma konusundan ne anladığını merak ettim doğrusu sanki böyle göğüslerini kalçasını filan hepten okşama falan anladınız muhtemelen o yüzden bu tepki.
insanın sevdiğine sarılması öpmesi kadar doğal ne var?
bunlara karşıysa konu sahibi ki bundan bahsediyor konuda o halde bir sorun var demektir.

Burda eyleme geçmek isteyen eyleme izin vermeyene saygı duyacak.Çünkü kırmızı ışık dur demektir.Bunu kabul etmiyorum geçeyim dersen ceza yersin.

Kendinizi elletmeyerek mi insan oluyorsunuz ? Duydugum en etkileyici insan tanimi. Bunu yazayim bi yere, unuturum falan mazallah

Niye sorun olsun ki.Siz kaç çift tanıyorsunuz yıllarca sadece sarılmış,öpüşmüş ama orda durmuş.
Bazı insanlar da böyle olabilir değil mi?Evlenmeden hiçbir temasa izin vermeyebilir.Yani olamaz mı?

Niye sorun olsun ki.Siz kaç çift tanıyorsunuz yıllarca sadece sarılmış,öpüşmüş ama orda durmuş.
Bazı insanlar da böyle olabilir değil mi?Evlenmeden hiçbir temasa izin vermeyebilir.Yani olamaz mı?

çok çift var böyle hatta ülkedeki çiftlerin geneli bu durumda.
yani bu dini muhafakazar kafa neden hep cinselliği çalışır onu da hiç anlamam ya neyse.

sorun olmazsa başkalarını bulurum die tehdit boyutuna varması bunun ima edilmesi.

Bazı arkadaşlar yorum yaparken herseyi cok toz pempe görüyor dokunmaktan dokunmaya fark vardır bunu hepimiz biliyoruz her erkek melek degil oyle olsaydi burda her gun mağdur kiz konularini okumazdik

Geçmeyeyim yolumu değiştireyim dese bu kez şerefsiz olacak adam ama öyle değil mi?
Yok canım neden şerefsiz olsun.Her hoşlanma duygusuna erkek karşılık vermek zorunda mı?Bu durum zaten kısa sürede anlaşılır,uzun yıllardır oyalayıp da sonra ortada bırakma durumu yok ki konu şerefe gelsin.Asıl şeref konusu olan hassasiyetine rağmen zorlaması olur.

E adam bu konuda zorlamıyor ki. Var mısın yok musun diyor. Bu arkadaş da yokum ama sen yine de yanımda dur diyor. Burda saygısızlık ya da haksızlık yapan taraf erkek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…