- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
erkek arkadasşmla sorunumuz ben o bana dokunmadanda sevsin istiyorum en azından niyetini anlamak için.ama sadece beni öptü bunu yaşadık.ilkim o bunu biliyor.ben sorun yaşadığımız için mesafe koydum.vs.pürüzler çıkmaya başladı.sorun çıkardı o zaman bende niyetinin kötü olduğunu düşünmeye başladım?ne düşünüyorsunuz?
Sizi sevmiyor çünkü seven erkek sevdiği kadının isteklerine uyar.Dokunma diyorsa dokunmaz.Çok dokunası varsa da gider dokunduran birini bulur.Siz kendi doğrularınızdan sırf o istiyor diye taviz vermeyin.Kendiniz olun.Sizi seven sizin kurallarınıza da saygı göstermeli.
Dokunduran biri ne demek sanırım gayet iyi anlamışsınızdır.ne demek o dokunduran biri?
kızı terketsin yani öylemi?
kurallara saygı göstermekle doğal dürtüler arasında fark vardır.
ben erkek olsam bana dokunma diyen bir kızın beni sevmediğini düşünürüm yoksa sıradan erkek arkadaşımızı da severiz ama sürekli sarmaş dolaş olmayız.
Adam da oynaşmak yoksa ben giderim diyormuş zaten. Gayet dürüst bence.Sizi sevmiyor çünkü seven erkek sevdiği kadının isteklerine uyar.Dokunma diyorsa dokunmaz.Çok dokunası varsa da gider dokunduran birini bulur.Siz kendi doğrularınızdan sırf o istiyor diye taviz vermeyin.Kendiniz olun.Sizi seven sizin kurallarınıza da saygı göstermeli.
Dokunduran biri ne demek sanırım gayet iyi anlamışsınızdır.
Doğal dürtüler ile ilişki yaşayan gruba biz hayvanlar adını veriyoruz .
Kızın ne yapması gerektiğini ben bilemem sorusuna kendi yanırtımı verdim.
Evet siz erkek olsaydınız kendinize dokunabileceğiniz birini bulurdunuz değil mi?Bu konuda kuralları olan birini zorlamazdınız?Yada zorlamamalı bence.
Burda eyleme geçmek isteyen eyleme izin vermeyene saygı duyacak.Çünkü kırmızı ışık dur demektir.Bunu kabul etmiyorum geçeyim dersen ceza yersin.Adam da oynaşmak yoksa ben giderim diyormuş zaten. Gayet dürüst bence.
Erkek kadını sevdiği için kurallarına saygı duymak zorundaysa kadın da erkeği sevdiği için kurallarına saygı duymak zorunda değil mi? Birinin kuralı dokundurtmamak , diğerininki dokunmak. Ne olacak bu durumda, kim kime saygı duyacak?
Kendinizi elletmeyerek mi insan oluyorsunuz ? Duydugum en etkileyici insan tanimi. Bunu yazayim bi yere, unuturum falan mazallahDokunduran biri ne demek sanırım gayet iyi anlamışsınızdır.
Doğal dürtüler ile ilişki yaşayan gruba biz hayvanlar adını veriyoruz .
Kızın ne yapması gerektiğini ben bilemem sorusuna kendi yanırtımı verdim.
Evet siz erkek olsaydınız kendinize dokunabileceğiniz birini bulurdunuz değil mi?Bu konuda kuralları olan birini zorlamazdınız?Yada zorlamamalı bence.
Geçmeyeyim yolumu değiştireyim dese bu kez şerefsiz olacak adam ama öyle değil mi?Burda eyleme geçmek isteyen eyleme izin vermeyene saygı duyacak.Çünkü kırmızı ışık dur demektir.Bunu kabul etmiyorum geçeyim dersen ceza yersin.
Niye sorun olsun ki.Siz kaç çift tanıyorsunuz yıllarca sadece sarılmış,öpüşmüş ama orda durmuş.bu dokunma konusundan ne anladığını merak ettim doğrusu sanki böyle göğüslerini kalçasını filan hepten okşama falan anladınız muhtemelen o yüzden bu tepki.
insanın sevdiğine sarılması öpmesi kadar doğal ne var?
bunlara karşıysa konu sahibi ki bundan bahsediyor konuda o halde bir sorun var demektir.
Niye sorun olsun ki.Siz kaç çift tanıyorsunuz yıllarca sadece sarılmış,öpüşmüş ama orda durmuş.
Bazı insanlar da böyle olabilir değil mi?Evlenmeden hiçbir temasa izin vermeyebilir.Yani olamaz mı?
Yok canım neden şerefsiz olsun.Her hoşlanma duygusuna erkek karşılık vermek zorunda mı?Bu durum zaten kısa sürede anlaşılır,uzun yıllardır oyalayıp da sonra ortada bırakma durumu yok ki konu şerefe gelsin.Asıl şeref konusu olan hassasiyetine rağmen zorlaması olur.Geçmeyeyim yolumu değiştireyim dese bu kez şerefsiz olacak adam ama öyle değil mi?
Tamam adam dürüstçe söylemiş, sen de istemiyorsan yol verirsin. Bunu memleket meselesi halıne getirmeye gerek yok ki.sorun olmazsa başkalarını bulurum die tehdit boyutuna varması bunun ima edilmesi.
E adam bu konuda zorlamıyor ki. Var mısın yok musun diyor. Bu arkadaş da yokum ama sen yine de yanımda dur diyor. Burda saygısızlık ya da haksızlık yapan taraf erkek değil.Yok canım neden şerefsiz olsun.Her hoşlanma duygusuna erkek karşılık vermek zorunda mı?Bu durum zaten kısa sürede anlaşılır,uzun yıllardır oyalayıp da sonra ortada bırakma durumu yok ki konu şerefe gelsin.Asıl şeref konusu olan hassasiyetine rağmen zorlaması olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?