- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
Kireç çözücüye yatırKirecimi sorduğunuz için teşekkür ederim:) aynı nasıl olsun elinizden öper:)
Konu bahane maksat kirecimden konuşalım
Ah öyle olsa keşke :)Kireç çözücüye yatır
Teşekkür ederim:)Size zarar vermiyorsa , kafanız dağılıyorsa siz bilirsiniz. Bu süreçte kitap okuyup komik filmler de izleyebilirsiniz. Ben mesela deftere yazı yazıyorum her gün. Bu da zihni rahatlatıyor. Size iyi gelen şeyleri daha iyi bilirsiniz.
Valla sizin belirsiz bir sure daha evden cikamayacaginizdan, gorusemeyeceginizden, gorusseniz de o sakat dizinizle sevisemeyeceginizden kesin emin olursa kalmaz ortalıkta. Su an bahane diye dusunuyordur.Diyorum onu zaten :/
Dertleştim dertleşmez olurmuyum onda da fıtık varmış 6 ay evde yatmış filan:)Valla sizin belirsiz bir sure daha evden cikamayacaginizdan, gorusemeyeceginizden, gorusseniz de o sakat dizinizle sevisemeyeceginizden kesin emin olursa kalmaz ortalıkta. Su an bahane diye dusunuyordur.
Onunla da uzun uzun dizinizle ilgili dertlesin, sorunu kokten cozersiniz.
Muhattap olmaya bile degmez asil niyetini basindan belli etmisArkadaşlar instagramdan biriyle tanıştım. (Tabiki güvenilir değil) Kafam dağılsın diye biliyorsunuzki zor günler geçiriyorum. Neyse bizim bir şansımız olabilir mi vs dedi. Dedim herhalde biraz ciddi :) görüşme planı yapmaya çalışıyor ben de hastalığımdan dolayı erteliyorum. Görüşmeyecektim de ama ısrar edince belki görüşürüm dedim. Arada da video atıyor. Bugün de iki sevgili sahilde öpüşme video atmış. Ben cevap vermeyince de nasip olur mu be yazmış. Bu adamla hiç görüşmemek en iyisi değil mi? ( konuyu dizlerime de getirirseniz sevinirim:) )))
Size zarar vermiyorsa , kafanız dağılıyorsa siz bilirsiniz. Bu süreçte kitap okuyup komik filmler de izleyebilirsiniz. Ben mesela deftere yazı yazıyorum her gün. Bu da zihni rahatlatıyor. Size iyi gelen şeyleri daha iyi bilirsiniz.
Sakat diz sevismeye engel degil mi.Dertleştim dertleşmez olurmuyum onda da fıtık varmış 6 ay evde yatmış filan:)
Sakat diz sevişmeye engel değil sanki bel daha kötü o konuda sanırım o öyle düşünüyordur
Mevzu seks olunca bir kendine gelmis, kirecler çözülmeye baslamis ahshhdDizlerinizde kireçlenme varken sevişmenin imkanı yok. en iyisi görüşmeyi kesinn
Nerde keşke dönsem ah ahSakat diz sevismeye engel degil mi.
Bunu siz mi soyluyorsunuz? Ahdhdhd gercekten libido cok onemli ya, sizi bile hayata döndürebiliyor ahshd
Keşke çözülse valla ne iyi olurdu o kadar basit olsaMevzu seks olunca bir kendine gelmis, kirecler çözülmeye baslamis ahshhd
Siz de haklısınız biraz öyle bir konuşma yaptı da bir acaba mı dedim zaten reddetmiştim bu video gelene kadar da görüşme talebiniSağlam sapık/abaza üstüne bir de ağır varoş. Video göndermek, yazdığı yorum falan. Seksi fotoğraf/videolara abuk subuk yorum yazan +60 yaş dayılar gibi. Ama yani söylemeden geçemicem, sosyal medyadan görüp henüz hiç görüşmeden tanışmadan vakit geçirmeden “ciddi” düşünmek seks düşünmekten daha garip.
Ben size o konunuzda anlayıp gayet güzel cevaplar verdim öneride bulundum. Diğer arkadaşlar da güzel yorumlar yaptı fakat sizin verdiğiniz cevaplar sonrası olay çok başka boyuta geçti. Ben hastalık yarıştırmam, psikolojik, fiziksel sorunlar yaşayan birçok insan var. Kendimin farkındayım ve değişmeye, iyileşmeye çalışıyorum. Olması gereken de zaten bu değil mi ?Sizi
Sizin konunuzu da gördüm herkesin derdi kendine ağır işte bana göre de siz niye bu haldesiniz anlam veremiyorum meselanasıl ki sizler beni anlamadıysanız
Her ne olursa olsun o boyuta geçmemeli. Klavye şövalyeliği bu benim gözümde. Şu an ünlü ünsüz herkese yapılıyor. Bunu benim verdiğim cevaplara bağlamanız da doğru değil herkes kendi karakterine göre tarzına göre yorum yapar çünkü. Verdiğim cevaplarda da kimseye hakaret aşağılama yoktu ( yazdıklarım size değil) sizin desteğiniz ayrı teşekkür ederimBen size o konunuzda anlayıp gayet güzel cevaplar verdim öneride bulundum. Diğer arkadaşlar da güzel yorumlar yaptı fakat sizin verdiğiniz cevaplar sonrası olay çok başka boyuta geçti. Ben hastalık yarıştırmam, psikolojik, fiziksel sorunlar yaşayan birçok insan var. Kendimin farkındayım ve değişmeye, iyileşmeye çalışıyorum. Olması gereken de zaten bu değil mi ?
yok ilgiye alışıp sonra üzülecek zamanlar geçti daha ciddi şeylere üzülüyorum. Tabiki vazgeçilmez değil eğleniyorum işte.Isime gucume donmeden son bir sey yazayim.
Isin kireci, aman, sakasi bir yana bu adam saglam ayakkabi degil. Muhtemelen karsisina cikan her dişi varlikla sansini deneyen, eli cukunde gezen bir yurdum erkegi. Kafanizi dagitmak icin konusup, gosterdigi ilgiye alakaya alışma ihtimaliniz de var. Vazgecilmez degilse bitirin gitsin.
düşüncesi bile gevşemeye yetmiş mi dersinMevzu seks olunca bir kendine gelmis, kirecler çözülmeye baslamis ahshhd
Belki kaslarıma iyi gelirdüşüncesi bile gevşemeye yetmiş mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?