Niyeti cinsellik mi?

Sıcaklardan örnek verirken de emre altuğ un sıcak şarkısını söylüyor.
Ben dizlerim diyorum o ne diyor:)))
Eski sevgilimle de konuşurken cinselliğe getiriyordu lafı sonra koyun can derdinde kasap et demişti o hesap

Hiç uğraşmayın derim.Niyetini az çok belli etmiş

Yanıyor bu hem de çok fenaa.

Şarkı sözleri:
Ne şiir ne masal ne yalan var bu gece
Zaman, mekan, hepsi yalan seninle
Aklını çelen bütün düşler delice
Gerçek olacak, hadi gel bak bu gece

Avuçların yanacak
Bedenin çırılçıplak
Bu gece ateşim bedeninde yanacak

Sıcak, çok sıcak
Sıcak, daha da sıcak olacak
Sıcak, çok sıcak
Sıcak, daha da sıcak olacak bu gece

Başladım kaçmadı :)))
Bakın siz de kaçmıyorsunuz hemen yoruma geldiniz yine bana
Derdinize daha esprili bir dille yaklaştığınız ve kendinizle dalga geçebildiğiniz için daha sevimli geldiniz bence Yüzyüze görüşmeseniz de farklı insanlarla da yazışmanızı ve yeni hayatlar tanımanızı dikkatinizi dağıtmanızı tavsiye ederim. Dünyanızı ne kadar büyütürseniz ağrılarınız sorunlarınız da o kadar küçülür. Bir de bu nüktedanlık size daha çok yakışıyor

Ya bunun sözlerini unutmuşum adam vermiş yine subluminali :)

Aslında eğlenceliyimdir de hastalık mahvetti beni

Aslında eğlenceliyimdir de hastalık mahvetti beni
Bi süre sonra hastalığınızla da dalga geçmeye gülmeye başlarsınız bakın şimdiden ilerleme var Yoksa hayat hassas kalpler için bi cehennem Hem gülüp eğlendikçe vücuda bi gevşeme gelir hem de bakın burdaki gibi daha fazla insanla muhabbetiniz ilerler.Bu dünyanın sürekli sızlanan değil eğlenceli insanlara ihtiyacı var sizin gibi ha bu arada ilaç kullanmıyosanız kırmızı şarap tavsiye ederim günde bi kadehkas gevşetici görevi görüyodu bende

Başlığa cevap ( evet)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…