- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.445
- 898
SormaOpusme videosu nedir jsshhddh bu nasil bir abazan
Devamında pencili zornoVideo da yakışıklı erkek güzel kız manzara güzel kısa bir öpüşme ama devamında nasıl videolar gelir bilemiycem
Aynen zaten hastalıkla uğraşıyorum bendeki de kafa dağılsınAmaç fik fik salla gitsin
Devamında pencili zorno
Devamında ne gelcek merak ediyorum:)bencede görüşme canım benim . ve bu gibi videoları istemiyorsan eğer tepki koymalısın yoksa devamı gelebilir
Hiç uğraşmayın derim.Niyetini az çok belli etmişArkadaşlar instagramdan biriyle tanıştım. (Tabiki güvenilir değil) Kafam dağılsın diye biliyorsunuzki zor günler geçiriyorum. Neyse bizim bir şansımız olabilir mi vs dedi. Dedim herhalde biraz ciddi :) görüşme planı yapmaya çalışıyor ben de hastalığımdan dolayı erteliyorum. Görüşmeyecektim de ama ısrar edince belki görüşürüm dedim. Arada da video atıyor. Bugün de iki sevgili sahilde öpüşme video atmış. Ben cevap vermeyince de nasip olur mu be yazmış. Bu adamla hiç görüşmemek en iyisi değil mi? ( konuyu dizlerime de getirirseniz sevinirim:) )))
Sıcaklardan örnek verirken de emre altuğ un sıcak şarkısını söylüyor.
Ben dizlerim diyorum o ne diyor:)))
Eski sevgilimle de konuşurken cinselliğe getiriyordu lafı sonra koyun can derdinde kasap et demişti o hesap
Ay Allah'ım "pencili zorno"yu "pe.isli zenci" diye okudum Allah beni naapmasınDevamında pencili zorno
Derdinize daha esprili bir dille yaklaştığınız ve kendinizle dalga geçebildiğiniz için daha sevimli geldiniz benceBaşladım kaçmadı :)))
Bakın siz de kaçmıyorsunuz hemen yoruma geldiniz yine bana
Ya bunun sözlerini unutmuşum adam vermiş yine subluminali :)
Yanıyor bu hem de çok fenaa.
Şarkı sözleri:
Ne şiir ne masal ne yalan var bu gece
Zaman, mekan, hepsi yalan seninle
Aklını çelen bütün düşler delice
Gerçek olacak, hadi gel bak bu gece
Avuçların yanacak
Bedenin çırılçıplak
Bu gece ateşim bedeninde yanacak
Sıcak, çok sıcak
Sıcak, daha da sıcak olacak
Sıcak, çok sıcak
Sıcak, daha da sıcak olacak bu gece
Aslında eğlenceliyimdir de hastalık mahvetti beniDerdinize daha esprili bir dille yaklaştığınız ve kendinizle dalga geçebildiğiniz için daha sevimli geldiniz benceYüzyüze görüşmeseniz de farklı insanlarla da yazışmanızı ve yeni hayatlar tanımanızı dikkatinizi dağıtmanızı tavsiye ederim. Dünyanızı ne kadar büyütürseniz ağrılarınız sorunlarınız da o kadar küçülür. Bir de bu nüktedanlık size daha çok yakışıyor
Ben de gelin damar videoları attım bakalımDevamında pencili zorno
Gelin damat videolarından sonra ses kesildiBen de gelin damar videoları attım bakalım
Zenci ve damar diyince bi noluyoruz oldumBen de gelin damar videoları attım bakalım
Bi süre sonra hastalığınızla da dalga geçmeye gülmeye başlarsınız bakın şimdiden ilerleme varAslında eğlenceliyimdir de hastalık mahvetti beni
Başlığa cevap ( evet)Arkadaşlar instagramdan biriyle tanıştım. (Tabiki güvenilir değil) Kafam dağılsın diye biliyorsunuzki zor günler geçiriyorum. Neyse bizim bir şansımız olabilir mi vs dedi. Dedim herhalde biraz ciddi :) görüşme planı yapmaya çalışıyor ben de hastalığımdan dolayı erteliyorum. Görüşmeyecektim de ama ısrar edince belki görüşürüm dedim. Arada da video atıyor. Bugün de iki sevgili sahilde öpüşme video atmış. Ben cevap vermeyince de nasip olur mu be yazmış. Bu adamla hiç görüşmemek en iyisi değil mi? ( konuyu dizlerime de getirirseniz sevinirim:) )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?