- 20 Ocak 2021
- 2.304
- 2.835
- 83
- 27
Öpüşme videosu nedir yaArkadaşlar instagramdan biriyle tanıştım. (Tabiki güvenilir değil) Kafam dağılsın diye biliyorsunuzki zor günler geçiriyorum. Neyse bizim bir şansımız olabilir mi vs dedi. Dedim herhalde biraz ciddi :) görüşme planı yapmaya çalışıyor ben de hastalığımdan dolayı erteliyorum. Görüşmeyecektim de ama ısrar edince belki görüşürüm dedim. Arada da video atıyor. Bugün de iki sevgili sahilde öpüşme video atmış. Ben cevap vermeyince de nasip olur mu be yazmış. Bu adamla hiç görüşmemek en iyisi değil mi? ( konuyu dizlerime de getirirseniz sevinirim:) )))
kosarak kacin diyecem ama dizinizle mumkun degil
Saka yaptim lütfen alinmayin
Ps: benimde diz sorunum var
Mesaj tekrarıÖpüşme videosu nedir ya
Kafan dağılsın istiyorsan buluş tabi. İstemediğin hiçbir şeyi yapmazsın.
Olabilir bu da bir seçenekÖpüşme videosu nedir ya
Kafan dağılsın istiyorsan buluş tabi. İstemediğin hiçbir şeyi yapmazsın.
Facebook dayısı gibi öpüşme videosu nedir allasenArkadaşlar instagramdan biriyle tanıştım. (Tabiki güvenilir değil) Kafam dağılsın diye biliyorsunuzki zor günler geçiriyorum. Neyse bizim bir şansımız olabilir mi vs dedi. Dedim herhalde biraz ciddi :) görüşme planı yapmaya çalışıyor ben de hastalığımdan dolayı erteliyorum. Görüşmeyecektim de ama ısrar edince belki görüşürüm dedim. Arada da video atıyor. Bugün de iki sevgili sahilde öpüşme video atmış. Ben cevap vermeyince de nasip olur mu be yazmış. Bu adamla hiç görüşmemek en iyisi değil mi? ( konuyu dizlerime de getirirseniz sevinirim:) )))
bir daha atarsa böyle yazıcamFacebook dayısı gibi öpüşme videosu nedir allasen
Yok canım niyeti cinsellik neden olsun, olsa olsa dizlerine masaj yapacaktır
Abaza o herifBir d
bir daha atarsa böyle yazıcam
Evet o da var iyi bildinizGereksiz bir özgüven, uzak dur.
Başladım kaçmadı :)))Dizim diye başla zaten o abaza bile kaçar 2 güne kendiliğinden
Kaçmamışsınız ama gelmişsiniz konumaMerak etmeyin bizi forumcak bıktırdığınız gibi negatif enerjiniz ve söylemlerinizle onu da bıktırıp kaçırırsınız bir iki güne
Üzerinde düşünmeye gerek yok yani
Kullanıcı adını tanıyamadım konuya geldimKaçmamışsınız ama gelmişsiniz konuma
Evet kesin öyledir hı hıKullanıcı adını tanıyamadım konuya geldim
dizlerime yorum yapmayın kısmını görünce anladım mevzuyu
Neyse ki aşk yaramış, herkese gülücükler saçıyorsunuz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?