No Stres Yes Bebek :)

yok ben bı kere doktora gittim oda geçen ay dı adet göremedim die gtmiştim ilaç verdi kullanmadımmm:)) 2 3 ay daha doktora gitmeden deneme yapmayı duşunuyorummmm bakalımm...:)

anladım canm bn de oyle gecınce gtmıstım,ılac verdı kullanmadım,hamıleymısım ama gecıkmelı olarak geldı sonra kırmızı

Kizlar nabersiniz sanem,prenses :))yardım edin bana...benm bu aralar yumurtlama dönemim.dün gece birlikte olduk biz:1 bugün kahve-pembe arası bi akıntım olmuş.ama devamı gelmedi.sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok heyecanlandm görünce.zaten takip ediyorm.ne dersiniz???

bılmıyorumkı canım yumurtlama donemınse erken olmaz mı,aynı sey bana da oldu bu ay ama bn ılac kullanıyorum ya acaba dedım ondan mı.cok umursamadım ama:18:bılmıyrum yıne de.ıns bebısın yerlesmesıdır senınkı belkı erken de yumurtlama olmustur

Doğru söylüyosun.hemen ertesi günü olmuyoms ben de yeni öğrendm cnm.ama sorun devam ediyor.rengi daha da koyulaşarak hem de.azar azar gelio.günlük ped kullanıyorum.napicagimi bilemedim.bizim okul da başladı.doktora da gidemiyorum.acaba kistler mi yapıyor yaa moralim bozuksen nasılsn?ne kadar kaldı adete?

bılmıyorumkı canım ya benımkı adetın 12.gunuydu ve bır gun surdu,hayatımda ılk kez yasadım dıyebılırım ama prolaktın ılacına bagladım durumu.o kadar uzun surmesı ılgınc.sıkma canını doktora sorarsın devam ederse.okul basladı artık gelmıyorsun da neteprensesten ses yok salı doktora gtcem dıyordu gelmedı bır daha.benım de 6 gunum kaldı canım,hayırlısı bakalım.hıc belırtı yok ama olsa da ınanmam zaten

stresten uzak olmak ıstıyosanız ufak bı tatıl yapın kafanızı rahatlatın gerısı allah kerım allah her ısteyene bır hayırlı ewlat nasıp etsın ınsallah bu sene hepinizin kucakları dolar ve annelıgı tadarsınız

amın amın canım ıns guzel duaların ıcın tesekkurler.bayrama kadar tatıl yok maalesef

Ya benim de ilk kez böyle oluyor.inanmicaksin hala devam ediyor.aradım doktoriki konuşamadm hemşiresi çıktı çok yogunmus.sağdan soldan aldığım bilgiler kistten dolayıdır diyor.ben de bilemedim....benim okulda seminerler falan var bu ara yoğun geçer ama dersler başlayınca düzenli gelirim ben sen kez etme:))prensesi de kez ediyorum yaptı acaba? Neyse öpüyorum seni görüşürüz yine....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyııııııııııııııııııııııım.bugun gordum cıft cızgılerı allahımmm cok mutluyummmm darısı sızlerın basına ınsallah :)

Kızlar uzun zamandır giremiyordum.. İşe başladım ve bu beni sosyal ağlardan ne yazık ki kısıtladı.. Sizlere mesaj da atamıyorum zira foruma yazdıklarım henüz 100ü geçmemiş.. :) Bu arada; ve yine ne yazık ki bu ayda hüsrana uğradım.. Hem de bugün.. :) Umarım sizin sonunuz bana benzemez.. Ama 1 hafta önce kontrole gittiğimde herşey temiz çıktı ve tabiki doktor folik asite başlattı.. Umut yine gelecek aya kaldı.. Yapacak bişey yok..

Hamiş: Bu arada hamile olan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.. Darısı tüm isteyenlerin başına diyorum.. :)

Hamişin de hamişi: Bu hamiş hamilelik hamişi değil.. Yanlış anlamara mahal vermeyelim..

Son düzenleme:
mrb kızlar beni de alın aranıza bende izmitde yaşıyorum 25 yaşındayım 2 aylık evliyim ve bebeğimin olmasını çok istiyorum bat 26 sı bakalım daha çok var ama şuan yumurtlama dönemindeyim her gün yumurtlama testi yapıyorum çizgi her geçen gün koyulaşıyo ve bizde bu süreci değerlendirmeye çalışıyoruz bizim yapabileceğimiz ancak bu gerisi allaha kalmış rabbim hepimizin gönlüne göre versin allah hepinize bebekkleriinizi versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:

gel canım sen dehosgeldın ıns ıns allahım bıze de nasıp eder bu guzel duyguya ben de cook ıstıyorum.bnm de adet gunum bugun,dunden berı cok agrım oldu ama gelen gıden yok dahaıns bebısım gelmıstır.gercı ben yarın sanıyordum batım ama gecen ayın 31 oldugunu unutmusum.heyecanla beklıyorum

canım cook cook sevındım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsdarısı da bıze olsun.bnm de dunden berı cok agrım oldu batım bugunmus ama gelen gıden yok.kac kere kontrol edıyorum var ya ha geldı gelecek dıyee.dun agladım hatta oluyorum dıyeyaa ın s ben de derım burda -n dua et bızee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…