- Konu Sahibi bir_zamanin_prensesi
-
yok ben bı kere doktora gittim oda geçen ay dı adet göremedim die gtmiştim ilaç verdi kullanmadımmm:)) 2 3 ay daha doktora gitmeden deneme yapmayı duşunuyorummmm bakalımm...:)
Kızlar ben çıkıyorum çok memnun oldum tanıştığımıza iyi geceler fırsat buldukça gelirim Allaha emanet olun
ıyı geceler canım bn de memnun oldum.gel tabı hallesırız buradan
bnde yatarr ıyı geceler kızşlarrrrr
Kizlar nabersiniz sanem,prenses :))yardım edin bana...benm bu aralar yumurtlama dönemim.dün gece birlikte olduk biz:1 bugün kahve-pembe arası bi akıntım olmuş.ama devamı gelmedi.sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok heyecanlandm görünce.zaten takip ediyorm.ne dersiniz???
bılmıyorumkı canım yumurtlama donemınse erken olmaz mı,aynı sey bana da oldu bu ay ama bn ılac kullanıyorum ya acaba dedım ondan mı.cok umursamadım ama:18:bılmıyrum yıne de.ıns bebısın yerlesmesıdır senınkı belkı erken de yumurtlama olmustur
Doğru söylüyosun.hemen ertesi günü olmuyoms ben de yeni öğrendm cnm.ama sorun devam ediyor.rengi daha da koyulaşarak hem de.azar azar gelio.günlük ped kullanıyorum.napicagimi bilemedim.bizim okul da başladı.doktora da gidemiyorum.acaba kistler mi yapıyor yaa moralim bozuksen nasılsn?ne kadar kaldı adete?
stresten uzak olmak ıstıyosanız ufak bı tatıl yapın kafanızı rahatlatın gerısı allah kerım allah her ısteyene bır hayırlı ewlat nasıp etsın ınsallah bu sene hepinizin kucakları dolar ve annelıgı tadarsınız
bılmıyorumkı canım ya benımkı adetın 12.gunuydu ve bır gun surdu,hayatımda ılk kez yasadım dıyebılırım ama prolaktın ılacına bagladım durumu.o kadar uzun surmesı ılgınc.sıkma canını doktora sorarsın devam ederse.okul basladı artık gelmıyorsun da neteprensesten ses yok salı doktora gtcem dıyordu gelmedı bır daha.benım de 6 gunum kaldı canım,hayırlısı bakalım.hıc belırtı yok ama olsa da ınanmam zaten
gozun aydin Allah tamamina erdirsin insallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyııııııııııııııııııııııım.bugun gordum cıft cızgılerı allahımmm cok mutluyummmm darısı sızlerın basına ınsallah :)
mrb kızlar beni de alın aranıza bende izmitde yaşıyorum 25 yaşındayım 2 aylık evliyim ve bebeğimin olmasını çok istiyorum bat 26 sı bakalım daha çok var ama şuan yumurtlama dönemindeyim her gün yumurtlama testi yapıyorum çizgi her geçen gün koyulaşıyo ve bizde bu süreci değerlendirmeye çalışıyoruz bizim yapabileceğimiz ancak bu gerisi allaha kalmış rabbim hepimizin gönlüne göre versin allah hepinize bebekkleriinizi versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyııııııııııııııııııııııım.bugun gordum cıft cızgılerı allahımmm cok mutluyummmm darısı sızlerın basına ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?