No Stres Yes Bebek :)

hımmm benım bu zaman kadar adet düzensizliğimde olmadı ama stressssssssssss çokkkkk olmamalıydı bu ayda çok stress yapmadım yenı yenı stress yapmaya başlıorummmm ama yınede kontrolde fayda var bılgi için çok teşk ederimm cnm:))

evet canım dostınex.onunla hamıle kalmıstım kullandıgım aysımdı yıne kullanıyorum.sende ıse yaramıs mıydı canım?yumurtlamaya yardımcı demıstı doktorum da
İşe yarıyodu ama ben hamile kalamadım cnm

Evet adetin 2.yada 3.günü tahlil yapılıyo cnm prolaktin tahlilinde anlaşılıyo cnm

bir sürü ilaç kullanan üye var..dostinex falan..siz ne kadar oldu denemeye başlayalı? doktor kontrolündemi başladınız ilaca? benim 4. denemem olacak bu ay.olmazsa doktora gitsemmi,yoksa erkenmi sizce?

hıc gıtmedıysen ben gt derım canım.bnm de 5.ben cok streslıyım yapı olarak hemen gttım doktora,ıyıkı gtmısım yıne bosa calısacakmısız.gercı bu hormon cok oynakmıs,kendılıgınden dusermıs ama bn o kadar bekleyemedım,her seyden etkılenne br hormon oldugu ıcın.yumurtlamayı baskılıyormus,bu yuzden de gebelıge engel oluyormus.bn de sınavlar falan cok stres yapmıstım,yıne fırlamıs ıste

kızlar bn ıltıhapım ıın gıttım bana dıer haplarım arıç bıde folık asit werdı.folıdoce dıe hamıle kalmayı planlayan kadınlarda nöral tüp defektlerının önlenmesınde yardımı olarak kullanılır dıor.kullanan ve faydasını goren var mı yada faydası olr mu kı

canm herkeste olmaz tabıkı ama hani gtmek ıyıdır sonucta.hormon tahlılı yaptırdıysan bakılmıstır buyuk ıhtımal ama bn bekarken de yaptırıyordum,kmse prolaktınden bahsetmemıstı mesela.bn cok taktım bu bebek olayını kafaya ama bu ay rahatım bakalım ıns

bn de folık asıt alıyorum da bnm folbıol.yanında da bebe aspırını verdı,tutunmayı kolaylastırıyormus.bn kımyasal gebelık yasadım dıye verdı.sennkını duymamıstım canım

takmıyoruz derin nefes alıp veriyoruzzzzz önümüzdeki maçlara yoğunlaşıyoruzz stressssssss yapmıyoruzzzzzzzzzzzz:)))

sen gtmıs mıydın canım doktora?unuttum bn sormus muydum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…