- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi bir_zamanin_prensesi
-
evet canım kan tahlılı verılıyor.adetım 3.gunu verıyorum ben.deger 26 ustu olursa yuksek olmus oluyor.ama korkulacak bır sey degıl cunku ılacla hemen 0 a kadar dusuyor.ama cok oynak bır hormon,nam-ı deger stres hormonu.sut hormonu.normalde gebe kalınca artan hormon.bnm tek sorunum adet gecıkmesıydı.bazılarının gogusunden sut geldıgı oluyormus.cok yuksek degerlerde sanırım.
İşe yarıyodu ama ben hamile kalamadım cnmevet canım dostınex.onunla hamıle kalmıstım kullandıgım aysımdı yıne kullanıyorum.sende ıse yaramıs mıydı canım?yumurtlamaya yardımcı demıstı doktorum da
kızlar prlaktin hormonu için kan tahlilimi veriyorsunuzzz nasıl oluyoo adetin 3. gunu die biliorummm ama yanlış mıyım yanlışsam düzeltin benii:)))))))))))) bunun yuksek düşük oldugunu anlayabilioz mu nedr bu hormon???
bir sürü ilaç kullanan üye var..dostinex falan..siz ne kadar oldu denemeye başlayalı? doktor kontrolündemi başladınız ilaca? benim 4. denemem olacak bu ay.olmazsa doktora gitsemmi,yoksa erkenmi sizce?
hımmm benım bu zaman kadar adet düzensizliğimde olmadı ama stressssssssssss çokkkkk olmamalıydı bu ayda çok stress yapmadım yenı yenı stress yapmaya başlıorummmm ama yınede kontrolde fayda var bılgi için çok teşk ederimm cnm:))
kızlar bn ıltıhapım ıın gıttım bana dıer haplarım arıç bıde folık asit werdı.folıdoce dıe hamıle kalmayı planlayan kadınlarda nöral tüp defektlerının önlenmesınde yardımı olarak kullanılır dıor.kullanan ve faydasını goren var mı yada faydası olr mu kı
İşe yarıyodu ama ben hamile kalamadım cnm
ıns kalırsın canım hayırlı zamanda.senın adetını duzenledı mı pekı?yanı nasıl ıse yaradı?bnm adetım de duzelıyor bu hormon dusunce
canm herkeste olmaz tabıkı ama hani gtmek ıyıdır sonucta.hormon tahlılı yaptırdıysan bakılmıstır buyuk ıhtımal ama bn bekarken de yaptırıyordum,kmse prolaktınden bahsetmemıstı mesela.bn cok taktım bu bebek olayını kafaya ama bu ay rahatım bakalım ıns
takmıyoruz derin nefes alıp veriyoruzzzzz önümüzdeki maçlara yoğunlaşıyoruzz stressssssss yapmıyoruzzzzzzzzzzzz:)))
ıns kalırsın canım hayırlı zamanda.senın adetını duzenledı mı pekı?yanı nasıl ıse yaradı?bnm adetım de duzelıyor bu hormon dusunce
daha ılk ayım canm hapı yenı werdı daha bakalım duzelıo mu blmıorum daha bu ay gorucez :)bıde mantarın olması gebe kalmaya engel mı
Amin cnm benim adetim çok düzenliydi 2 yıl önce tüp bebek denedim ondan sonra düzensizleşti ama doktor yumurtlamam az olduğu için düzrnsiz diyor yumurtlama takibi yaptırırsam hem hamile kalma şansım olacak hemde adetim düzelecekmiş
daha ılk ayım canm hapı yenı werdı daha bakalım duzelıo mu blmıorum daha bu ay gorucez :)bıde mantarın olması gebe kalmaya engel mı
bn mantarı bılmıyorum da yanlıs olmasın ama sankı duymustum engel oldugunu,arastır ıstersen bosa gtmesın zaman.bn doktora gıdıyorum hanı cnku stres yapıyorum olmayınca,ya bır sey varsa dıye.gecen ay mesela gttım doktor dedıkı prolaktın normalın altında,5 6 ay yukselmez.bu ay gebe kalabılırsın.e olmayınca gttım bn demeger yıne yukselmıs.
Amin cnm benim adetim çok düzenliydi 2 yıl önce tüp bebek denedim ondan sonra düzensizleşti ama doktor yumurtlamam az olduğu için düzrnsiz diyor yumurtlama takibi yaptırırsam hem hamile kalma şansım olacak hemde adetim düzelecekmiş
anladım canım.dosstınexı ne ıcın vermıstı prolaktın ıcın mı sana da?evet oyle yaptır bakalım ıns gelır canım bebıs saglıkla
anladım canım.dosstınexı ne ıcın vermıstı prolaktın ıcın mı sana da?evet oyle yaptır bakalım ıns gelır canım bebıs saglıkla
Prolaktinim için vermişti o zaman 60 çıkmıştı kullanmaya başladığım gibi düştü senin kaç çıkıyo prolaktinin
Prolaktinim için vermişti o zaman 60 çıkmıştı kullanmaya başladığım gibi düştü senin kaç çıkıyo prolaktinin
bnm 45 cıktı bu aydaha once 39 du.0 a dusmustu ılacla ama 3 ay sonra gene cıkmıs canım.sen baktırdın mı tekrar
bnm 45 cıktı bu aydaha once 39 du.0 a dusmustu ılacla ama 3 ay sonra gene cıkmıs canım.sen baktırdın mı tekrar
Ben en son tüp bebek yaptırdığımda baktırmıştım tedaviye başlayacağım zaman büyük ihtimal yine tahlil yaptırır doktor bakalım o zaman ne çıkacak
hımmm benım bu zaman kadar adet düzensizliğimde olmadı ama stressssssssssss çokkkkk olmamalıydı bu ayda çok stress yapmadım yenı yenı stress yapmaya başlıorummmm ama yınede kontrolde fayda var bılgi için çok teşk ederimm cnm:))
Ben en son tüp bebek yaptırdığımda baktırmıştım tedaviye başlayacağım zaman büyük ihtimal yine tahlil yaptırır doktor bakalım o zaman ne çıkacak
buyuk ıhtımal bakar canım tum hormonlara yanı oyle olması gerekır sanırım.hayırlısı olsun ıns yaa
buyuk ıhtımal bakar canım tum hormonlara yanı oyle olması gerekır sanırım.hayırlısı olsun ıns yaa
İnş cnm çok sağol
sen gtmıs mıydın canım doktora?unuttum bn sormus muydum dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?