- Konu Sahibi bir_zamanin_prensesi
-
İnş. bebeğin seni fazla bekletmeden hemen gelir hayırlısıyla
canım inşallah en kısa zamanda gelir bebişiniz...sağ salim sağlıkla alırsın kucağına..sabırla beklemişsiniz bunca zaman.Allah görsün sizleri.
hosbulduuukkknuurrr bnmde kasık agrım basladı kız hafıften goguslerımde hassaslastı...ve pıtpıtları duyamıyom
offf stres yapmamak ne zor sey....tatlımmmmmmm benımmmmmmmmmmm umutla beklioruzzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşş güzel şeylerrrrrrrrrr olucakkk bıraz sabır no stress de eklenınce herşey daha guzel olacakkkk:))))))))))))))
ıns canım senın de gelır bebısın ve saglıkla alırsın kucagına.sımdı oluruna mı bıraktın hanı tedavı gormuyorum dedın ya.ıns surprız yapar sana bebısın
Hayır cnm oluruna bırakmadım tedavi görmeden olması biraz zor yumurtlamam düşük 2 ay sonra tekrar başlayacam Allahın izniyle
adet gunume yarın arıc bır gun var tabı gecen ay oldugum tarhte olrsam bır kac aydır duzensız cunku . gogus uclarım tas gıbı dokunamıyorum .. ama karnımda agrıyorbebekte ıstıyorum bakalım kısmet
adet gunume yarın arıc bır gun var tabı gecen ay oldugum tarhte olrsam bır kac aydır duzensız cunku . gogus uclarım tas gıbı dokunamıyorum .. ama karnımda agrıyorbebekte ıstıyorum bakalım kısmet
hayırlısı olsun canım.ben belırtılere takılmıyorum artık cok zor da olsa oyle karar verdım.her ay husran cok kotu oluyor.ıns sennkı bebıs habercısıdır
Cnm sen tedavi gördünmü hiç
bnm her sey normal canım tek sorun prolaktınsukur ılacla hemen dusuyor.br ıkı ay haberım yoktu calısma bosa gttı.nısanda ogrendım ılac aldım dustu o ay hamıle kaldım ama kımyasalmıs bır ay ara verdım yıne basladık yıne yukselmıs gıcık hormon.bu ay yıne alıyorum ılac,ıns normal gebe olurum bu ay ben de
Anladım cnm dostinexmi kullanıyosun bende kullanmıştım bi ara inş.cnm Allah gönlüne göre versin beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim
inşş hamilesindir cnm sankı hamilesin ama yınede umutlanma kelin ilacı olsa sürer kendı başına misali bendede bir suru belirti var ama bebiş yokkk anası gibi nazlı olcak bizim bebişler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:)
Anladım cnm dostinexmi kullanıyosun bende kullanmıştım bi ara inş.cnm Allah gönlüne göre versin beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim
hayırlısı olsun canım.ben belırtılere takılmıyorum artık cok zor da olsa oyle karar verdım.her ay husran cok kotu oluyor.ıns sennkı bebıs habercısıdır
kızlar prlaktin hormonu için kan tahlilimi veriyorsunuzzz nasıl oluyoo adetin 3. gunu die biliorummm ama yanlış mıyım yanlışsam düzeltin benii:)))))))))))) bunun yuksek düşük oldugunu anlayabilioz mu nedr bu hormon???
bir sürü ilaç kullanan üye var..dostinex falan..siz ne kadar oldu denemeye başlayalı? doktor kontrolündemi başladınız ilaca? benim 4. denemem olacak bu ay.olmazsa doktora gitsemmi,yoksa erkenmi sizce?
bir sürü ilaç kullanan üye var..dostinex falan..siz ne kadar oldu denemeye başlayalı? doktor kontrolündemi başladınız ilaca? benim 4. denemem olacak bu ay.olmazsa doktora gitsemmi,yoksa erkenmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?