No Stres Yes Bebek :)

hosbulduuukkknuurrr bnmde kasık agrım basladı kız hafıften goguslerımde hassaslastı...ve pıtpıtları duyamıyom

tatlımmmmmmm benımmmmmmmmmmm umutla beklioruzzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşş güzel şeylerrrrrrrrrr olucakkk bıraz sabır no stress de eklenınce herşey daha guzel olacakkkk:))))))))))))))

adet gunume yarın arıc bır gun var tabı gecen ay oldugum tarhte olrsam bır kac aydır duzensız cunku . gogus uclarım tas gıbı dokunamıyorum .. ama karnımda agrıyor bebekte ıstıyorum bakalım kısmet

adet gunume yarın arıc bır gun var tabı gecen ay oldugum tarhte olrsam bır kac aydır duzensız cunku . gogus uclarım tas gıbı dokunamıyorum .. ama karnımda agrıyor bebekte ıstıyorum bakalım kısmet

inşş hamilesindir cnm sankı hamilesin ama yınede umutlanma kelin ilacı olsa sürer kendı başına misali bendede bir suru belirti var ama bebiş yokkk anası gibi nazlı olcak bizim bebişler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:)

hayırlısı olsun canım.ben belırtılere takılmıyorum artık cok zor da olsa oyle karar verdım.her ay husran cok kotu oluyor.ıns sennkı bebıs habercısıdır

Cnm sen tedavi gördünmü hiç

bnm her sey normal canım tek sorun prolaktınsukur ılacla hemen dusuyor.br ıkı ay haberım yoktu calısma bosa gttı.nısanda ogrendım ılac aldım dustu o ay hamıle kaldım ama kımyasalmısbır ay ara verdım yıne basladık yıne yukselmıs gıcık hormon.bu ay yıne alıyorum ılac,ıns normal gebe olurum bu ay ben de

Anladım cnm dostinexmi kullanıyosun bende kullanmıştım bi ara inş.cnm Allah gönlüne göre versin beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim

Anladım cnm dostinexmi kullanıyosun bende kullanmıştım bi ara inş.cnm Allah gönlüne göre versin beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim

evet canım dostınex.onunla hamıle kalmıstım kullandıgım aysımdı yıne kullanıyorum.sende ıse yaramıs mıydı canım?yumurtlamaya yardımcı demıstı doktorum da

aynen cnm umutlanmıorum zten.allah sana bana ve bızım gıbı ısteyen butun kadınlar kulübu uyelerıne ve daha nıce nıcesını nasıp etsın ınsallah..

kızlar prlaktin hormonu için kan tahlilimi veriyorsunuzzz nasıl oluyoo adetin 3. gunu die biliorummm ama yanlış mıyım yanlışsam düzeltin benii:)))))))))))) bunun yuksek düşük oldugunu anlayabilioz mu nedr bu hormon???

bir sürü ilaç kullanan üye var..dostinex falan..siz ne kadar oldu denemeye başlayalı? doktor kontrolündemi başladınız ilaca? benim 4. denemem olacak bu ay.olmazsa doktora gitsemmi,yoksa erkenmi sizce?

evet canım kan tahlılı verılıyor.adetım 3.gunu verıyorum ben.deger 26 ustu olursa yuksek olmus oluyor.ama korkulacak bır sey degıl cunku ılacla hemen 0 a kadar dusuyor.ama cok oynak bır hormon,nam-ı deger stres hormonu.sut hormonu.normalde gebe kalınca artan hormon.bnm tek sorunum adet gecıkmesıydı.bazılarının gogusunden sut geldıgı oluyormus.cok yuksek degerlerde sanırım.

bir sürü ilaç kullanan üye var..dostinex falan..siz ne kadar oldu denemeye başlayalı? doktor kontrolündemi başladınız ilaca? benim 4. denemem olacak bu ay.olmazsa doktora gitsemmi,yoksa erkenmi sizce?

ben adet gecıkmesı ıle gttım doktora canım oyle anlasıldı yuksek oldugu.bu ılacı tabılkı doktor kontrolunde alıyorum,agır bır ılac.hemen 0 a kadar dusuruyor.ıste bnm hamıle olmamı sagladı ancak gttı

ben adet gecıkmesı ıle gttım doktora canım oyle anlasıldı yuksek oldugu.bu ılacı tabılkı doktor kontrolunde alıyorum,agır bır ılac.hemen 0 a kadar dusuruyor.ıste bnm hamıle olmamı sagladı ancak gttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…