No Stres Yes Bebek :)

Öncelikle hoş geldin karanfilll.. Burası tam sana göreymiş hakikaten.. Zira epey gecikmiş senin.. Ben de 9 günlük gecikme olsa 90 tane test yapardım herhalde.. :))

canm bnm prolaktınden dolayı 34,35,36 olurdu yanı duzensız.o dusunce duzeldı 30 oldu.temmuz ayında baktırdım hala normalden dusuktu ama sımdı yıne 32 oldu hala yok kırmızı:)ıns bu kez prolaktın degıl bebıstır:)br hafta gecmesını beklıyorum.doktor 6 ay falan yukselmez normalde demıstı:)stres yapmazsam falan

ıns ıns yapacagım basına ama guzel haberlerı.hele gecsın bu hafta:)kırmızısız:)senn kac gunun var seker?

Benimde 3 gün var.. Ama hamilelik hesaplama da yarın test yaparsanız çıkabilir diyor.. Yine de adet gecikmesini bekleyin diyor.. Elimde sadece 1 tane test var.. Çıkıp almya da üşeniyorum.. :) O yüzden yarın yaparsam ve test zebil olursa diye de korkuyorum.. Napsam ki karar veremedim..

Öncelikle hoş geldin karanfilll.. Burası tam sana göreymiş hakikaten.. Zira epey gecikmiş senin.. Ben de 9 günlük gecikme olsa 90 tane test yapardım herhalde.. :))

canım hiç abartısız belki 10 tane idrar testi yaptım yok negatif.gidip kan tahlili yaptım oda negatif daha önce hiç böyle olmamıştı.çünkü bu ay yumurtlama günlerinde çok düzenli ilişki olmuştu artık kesin hamileyim diyordum. yani okadar kaptırmıştım kendimi.çünkü okadar ki hamileliğe dair bütün belirtiler vardı doktorda zaten psikolojik olduğunu bu sebeble geciktiğini söyledi.napalım hayırlısı artık eylülden de hiç umudum yok zaten memleketime gidicem çünkü inşallah bu hava değişikliği iyi gelir bana da dönüşte yeniden sıkı sıkı çalışmalara başlarız artık.

ya normalde cok duzen yoktu ama canım prolaktın duzelınce 30 gunde olmaya baslamıstım ıste.3 gun gecıktı.bn de benden cok umutluydum hatta hala belkı yerlesmedır dedım ama yok,agrı olmaya da baslayınnca...evet bu ay cok sıkı calısacagız.ya ben bu ayda gıtmesem mı acaba doktora.bu ay deneyıp oyle mı gıtsem sence

anladım canım ya hayırlısı olsun bakalım...ama bence sen yine de git doktora için rahat etsin.madem öyle bir durumun var ihmal etme.her doktora güven olmuyo çünkü

13 aydır canım. 13 aylık da evliyim zaten rahatsızlığımı bildiğim için hiç korunmadım.

senn rahatsızlıgın ne canım?e 13 ay olduysa doktor tedavıye baslamıstır dımı?bnm 1 yıl olmadı dıye yapmıyorlar bır sey,hos bır sey yok dıyorlar bekleyelım.beklemek ne demek bılmıyorlar,ya bosa zaman harcıyorsam,off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…