- Konu Sahibi bir_zamanin_prensesi
-
tam benlik olmuş bu.benim bu güne kadar en fazla 2 3 günlük gecikmelerim olmuştu. tabi bu son bikaç aydır çok fazla bebek arzusu olana dek.bu ay okadar belirti vardıki kesin hami,leyi diye düşünüyordum ama idrar testleri negatif buna rağmen kan testi yaptım ve tabiki negatif.bu gün itibariylede 9 günüm geçmiş durumda inşallah biran önce gelirlerde rahatlarım.her ne kadar rahat olucaz stres yapmicaz desekte sanırım beceremiyoruz.inşallah Allahım çok fazla bekletmez bizi.
ilk hamileliğimde 5 gün geciktikten sonra test yapmıştım, göğüslerimin çok acıdığını hatırlıyorum ama günüm geçtikten sonra, birde acayip bir uyku hali vardı, kafamı kaldıramıyordum, her hamilelikte farklı canım, kişiden kişiye de farklılık gösteriyo bak bunda hiç belirtim yok, diyorum ya hiç kendini dinleme, kaç günde bir adet oluyosun bu gün kaçıncı günün?
Bende bekliyorum sanem basın açıklamasını yapsın da sıra bana gelsin diye.. :)
ıns ıns yapacagım basına ama guzel haberlerı.hele gecsın bu hafta:)kırmızısız:)senn kac gunun var seker?
Öncelikle hoş geldin karanfilll.. Burası tam sana göreymiş hakikaten.. Zira epey gecikmiş senin.. Ben de 9 günlük gecikme olsa 90 tane test yapardım herhalde.. :))
nıye kımse yok
canım ben geldim burdayım:) regl kanaman başladı mı???
:)hosgeldın canım sukur evet ya baslıyor baslamaya calısıyor gıcıık
hadi yaa üzüldüm(senden umutluydum hiç gecikmez normalde demiştin ya.neyse üzme o tatlı canını bak ben üzüldüm hiiç bi işe yaramadı anca kist oldu:)bu ay daha verimli planlı bir şekilde çalışırız
kızlar merhaba bende katılabilirmiyim aranıza, aşırı stresli biri olarak ?
ya normalde cok duzen yoktu ama canım prolaktın duzelınce 30 gunde olmaya baslamıstım ıste.3 gun gecıktı.bn de benden cok umutluydum hatta hala belkı yerlesmedır dedım ama yok,agrı olmaya da baslayınnca...evet bu ay cok sıkı calısacagız.ya ben bu ayda gıtmesem mı acaba doktora.bu ay deneyıp oyle mı gıtsem sence
hosgeldın canım gel tabıkı sen de.ne kadar stres yok desekte elde olmuyor degıl mı?sen ne zamandır ıstıyorsun bebıs
anladım canım ya hayırlısı olsun bakalım...ama bence sen yine de git doktora için rahat etsin.madem öyle bir durumun var ihmal etme.her doktora güven olmuyo çünkü
kızlar merhaba bende katılabilirmiyim aranıza, aşırı stresli biri olarak ?
13 aydır canım. 13 aylık da evliyim zaten rahatsızlığımı bildiğim için hiç korunmadım.
ama temmuzde baktırdım normalden de dusuk prolaktın hemen yukselmez oyle demıstı.off ya doktora gtmekten de bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?