- 19 Mayıs 2007
- 383
- 9
- 296
- Konu Sahibi bir_zamanin_prensesi
-
senn rahatsızlıgın ne canım?e 13 ay olduysa doktor tedavıye baslamıstır dımı?bnm 1 yıl olmadı dıye yapmıyorlar bır sey,hos bır sey yok dıyorlar bekleyelım.beklemek ne demek bılmıyorlar,ya bosa zaman harcıyorsam,off yaa
hmm yeni gitmişsin daha da .valla ne diyim ki bilemedim.şimdi ben proklatini de pek bilmiyorum.düşük olması iyi mi kötü mü?
bende pko var canım. bekarken gittiğim doktora gitmiştim evlendikten hemen sonra 6 ay dene olmazsa gel dedi biraz daha bekleyip 9. ay gittim 2 ay tedavi oldum sonuç alamadık. gelecek ay tüp bebek merkezine gitcem
bana da bekarken olabılır pko demıstı,ama gorunum yokmus nasıl oluyosa artık.sımdı de hıc oyle br seyden bahsetmedı.ama bnm de 5.ayım olmadı yıne.napsam bılmyorum bn de.ille yalan mı soyleyelım 1 yıl oldu dıye ya.ıns sen de guzel sonuclar alırsın canım
inşallah canım. çok doğru düzgün bakıldığını sanmıyorum bulunduğum yerde en iyi doktor diye gittim ama 3 doza bile cevap vermeyince doktorum bana ' Allah Allah anlamadım farklı bir yapın var ' deyince çileden çıktım bir daha da gitmedim. ilk gittiğide senin bebeğinin olmasına bir engel yok deyip eşime bakmıştı hatta
canım bak sınır 25,gecınce yumurtaları baskılıyormus,gebe kalmayı zorlastırıyormus.stres en buyuk etkenlerden bırı ımıs.e bende de ıstemedıgın kadar stres yapı ıtıbarı ıle tam takıntı.sımdı bnm 4otı,sukur 1 ayda 0 a dustu.br cok ınsanda d aoyle hemen dusmuyor yanı.sımdı ıkı ay sonra baktırdım,6 olmus.dusuk olmasının zararı yok.25 ı gecmesın yeterkı.off ama goguslerım cok acıyor bu ay,ya yukseldıyse dıye korkuyorum sımdı,hanı bosa calısmayalım bu ay
canım bak sınır 25,gecınce yumurtaları baskılıyormus,gebe kalmayı zorlastırıyormus.stres en buyuk etkenlerden bırı ımıs.e bende de ıstemedıgın kadar stres yapı ıtıbarı ıle tam takıntı.sımdı bnm 4otı,sukur 1 ayda 0 a dustu.br cok ınsanda d aoyle hemen dusmuyor yanı.sımdı ıkı ay sonra baktırdım,6 olmus.dusuk olmasının zararı yok.25 ı gecmesın yeterkı.off ama goguslerım cok acıyor bu ay,ya yukseldıyse dıye korkuyorum sımdı,hanı bosa calısmayalım bu ay
anladım tatlım.acaba bu ay stresle birlikte çıkmış olabilir mi acaba?sen bence git cnm doktora.üşenme ben çok evhamımdır mesela.bu hafta başka doktora da gidicem:)
nbr canım nasıl gidiyor?
bende pko var canım. bekarken gittiğim doktora gitmiştim evlendikten hemen sonra 6 ay dene olmazsa gel dedi biraz daha bekleyip 9. ay gittim 2 ay tedavi oldum sonuç alamadık. gelecek ay tüp bebek merkezine gitcem
ay ben de bılmıyorumkı yaa her ay gtmekte cok gıcık bır durum.yarın gıderım belkı o zaman yaa randevu aldım da aslında karar veremedım.zaten tahlılı baska yerde yaptırıyorum doktor baska yerde
anladım tatlım.acaba bu ay stresle birlikte çıkmış olabilir mi acaba?sen bence git cnm doktora.üşenme ben çok evhamımdır mesela.bu hafta başka doktora da gidicem:)
ıyı canım ya bu aydan da umudu kestım de doktora gtsem mı gtmesem mı dıyorum.cok taktım kafaya esımı de stres ettım ıyıce,blmem goturur mu bnı doktora.sen naptın gelısme var mı
adetin nasıl oldu peki canım düzeldi mi?ben de bir gelişme yok canım bi tek bu hafta eşime sperm testi tekrarlanacak.ben valla artık bebişten umudu kestim alışverişe verdim kendimi:)
ya sımdı doktora gıdıyorum hormonlara bakıyor sadece,sıkıntı yok dıyor,e alttan da bakıyor yok sıkıntı dıyor.e daha bır yıl olmamıs 6 ay olmazsa gerı gel dıyor.bn napım sımdı sen soyle yıcem kafayı ya her ay aynı sey
kendımı alıntı yapmısım canım ıyı mı ben ıyıce sıyırdım
evet canım 33.gun geldı ama bn cok umutlanmıstım.sımdı gıdeyım mı gtsem ne dıyeyım sasırdım ıyıce.beklesem ya bosa beklıyosam dıyorum.ya bu dusunceyı atamıyorum kafamdan.hm senın test tekrarlansın bakalım ıns ıyı haberler verırsın bıze.bn de dıyorum bız de mı baktırsak esıme ama kımyasal oldu ya acaba sorun var mıdır,kafam karıstı ıyıce
kimyasal olduğuna göre mantık kurarsak eşinde sorun yok gibi ama sperm testi yaptırırsa daha da netleşir herşey.canım hatırlıyorsan sen bana son altı aylık adet düzenini yazar mısın?
kimyasal olduğuna göre mantık kurarsak eşinde sorun yok gibi ama sperm testi yaptırırsa daha da netleşir herşey.canım hatırlıyorsan sen bana son altı aylık adet düzenini yazar mısın?[/QUOTE
tabı canım 27 nısan,12 hazıran(kımyasal yasadım)8 temmuz,12 agustos.bu kadarını hatırlıyorum canım ya 20 mart olabılır oncesı de.cok karısmıstı prolaktın yuksslmıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?