No Stres Yes Bebek :)

olsun cnm sorun yok:))kıyamam sana ya.eğer aynı doktora gidiceksen gitme tabi.bekle demiş gidersen bi ton laf.ama başka doktora gidiceksen bilemedim.adetin normal bi şekilde mi bu arada?

zaten ona gtmeyecegım canım baska ıyı bır doktor daha var onu koydum smdı kafaya da testı devlette yaptırıyorum bn onlar sadece sonuca bakıp yok br sey dıyor zaten.gelıyor canım yavastan bel agrısı da basladı.senn gogus acısı gectı mı adet olunca canım

olmadı oyle yapacagız ya gıdıp 1 yıl oldu dıyecegız aman yaa,ramazan sonuna kalacak gıbı ama bnm tahlılı 1 2 gune vermem gerekır

en iyisi ben de öyle yapmayı düşünüyorum.ben de önceden hipotroid vardı nisanda baktırdım en son değerlerim iyiydi ama tekrar baktırmayı düşünüyorum senin dediğin gibi yapıcam bende.tahlilleri devlette yaptırıp özele gidicem.evet benim göğüsler normale döndü canım.doktora gittiğimde yalnız anlattım ilk defa gecikti diye normal kanamamı diye sordu hemen.ben de bi ümit galiba dedim sonra baktı normalmiş dedi içini boş görünce rahimin

sen de baktır canım benım gıbı stres yaparsın sen de.benm gogusler hala acıyor canım ya cok erken baslamıstı zaten hala devam ondan sordum.tabı ya sen de oyle yap,zaten bır suru para alıyorlar barı tahlıle vermeyelım.burda adam gıbı bır ozel var,rakıp yok ya kırıyorlar parayı

evet canım leke leke cogalmıyor ama belım agrıyor.

Bende de hafiften bi ağrı var bugün.. Ama 15inde olmam lazım.. Napsam ya test yapsam mı.. 2günüm var daha.. Ve elimde tek tabancam (test bi adet var yani) var.. :) Ayrıca sabah idrarıyla diyorlar.. E sahur olduğundan suyu içip içip 1 saat sonra çıkarmaya başlıyorum.. :) Yani onda da çıkmaz diye düşünüyorum.. Ne yapayım sizce.?

bence sabret canım adetının gecmesını bekle.cok zor bılıyorum ama sımdı cıkmazsa hep tereddut edeceksın.bn artık gecmeden yapmayacagım ne olursa olsun.yıkımı kotu oluyor gercekten.

bence sabret canım adetının gecmesını bekle.cok zor bılıyorum ama sımdı cıkmazsa hep tereddut edeceksın.bn artık gecmeden yapmayacagım ne olursa olsun.yıkımı kotu oluyor gercekten.

Bende bu sefer psikolojik olarak geciktiririm diye korkuyorum.. O yüzden yapayım gitsin diyorum ama bu seferde tek çizginin stresine mi girerim acaba.. Bu ne arkadaş sözüm ona stresten kurtulalım dedik bu başlıkta daha da strese mi giriyoruz sanki.. :)

valla canım bebısler gelene kadar ne dersek dıyelım bu stresın caresı yokevet bn cok pısman oldum yaptıgım ıcın gecmeden.bak 3 gun beklesem gelecekmıs ne gerek var onceden can sıkmaya.barı olduktan sonra sıkarız canımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…