- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.524
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Haklisin, elbette ki ses cikarmalisin. Alt katta bir sey olsa sen yukaridayken sorumlulugu kim alacak oyle sacmalik mi olur?velilerin haberi yok mu kiyameti koparsinlar. Yorgunlugun da uzerine tuz biber olmus resmen, Allah kolaylik versin
nöbeti sadece tenefüsler ve öğle arasında tutuyorsunuz değil mi?
kontrolu sağlamak adına problem olabılır ama yorulmak adına bana cok da yorucu gelmedıEvet aynen öyle. .
Tenefüs kaç dakika ki 10-15 dakikadır
Bu sürede kaç kere inip çıkabilirsin ?
kontrolu sağlamak adına problem olabılır ama yorulmak adına bana cok da yorucu gelmedı
saatlerce ayakta calısan ınsanlar var
öğle arası dersen
iş hayatına atılalı 14 sene oldu, daha hıc 1 saat öğle arası yapmadım,
ya da saatınde yapamadım.
Bir tenefuste 3 kere in çık yapıyorum. Çünkü birine gitsem aklım diğerinde kalıyor. Özellikle öğle arası 1 saat işte o kısım çok zorluyor. Uzun zaman çocukların en çok yaramazlık yaptığı zaman 10 dk da yemek yiyen çocuk 50 dk neler yapıyor bir düşünün?
Yorulmaktan öte kontrol sorunu zaten dert.
Isin içinde çocuklar var. Sıradan bir nöbet değil bu.. tehlike söz konusu.
Bu yoruma katilamayacagim.kontrolu sağlamak adına problem olabılır ama yorulmak adına bana cok da yorucu gelmedı
saatlerce ayakta calısan ınsanlar var
öğle arası dersen
iş hayatına atılalı 14 sene oldu, daha hıc 1 saat öğle arası yapmadım,
ya da saatınde yapamadım.
Boyle seylerde velilerin susacagini sanmam.Allah korusun soz konusu olan sey cocuk,bir can yani esya degil ki geri donusu olsun.Amin sağolasın.
Katlar diye yazildigindan herhangi bir katta gorunuyorsak kamerada sorun yokmuş. Bir şey olsa da sonuçta nöbet yerindesin dediler. Öğretmen azmis aciklama bu.
Yeter ki haftada iki üç nöbet gelmesin.
Tek seferde çıksın canımız. Hamile arkadaşlar var. Onlar ne yapsın bilemedim.
Çok yorma kendini rahat ol deniyor da. Rahat yapısı olmayan ben ne yapsın?
Veliler biliyordur sanırım ama umurlarinda mi değil anlamadım.
okul ile magaza birimi?millet evde tek çocuğunun hakkindan gelemezken 400 500 çocuğu idare ne kadar zor.Bana çok abartıyosun gibi geldi.
Tümgün mağazada yada başka biyerde ayakta çalışanlar var üstelik hergün yemeklerini 1 lıkma alıp müşteri geldi diye bırakıp 3 lokmada tamamen bırakanlar var.
Şuan evdesiniz sanırım kaç derstir toplam 6/7 ? günde 5-6 kez bunu yapıyosunuz üstelik haftada 1 kere belkide o bile değil
Tehlikeli olabilir ama herkatta 5 öğretmen bile olsa tehlike olucaksa olur.
Tehlikeyide yorgunluğuda abartılcak bişey değil sakin olun
40 dakıka arasında en azından 10 dakıka nefes alıyorsunuzBu yoruma katilamayacagim.
Hakkını veren bir öğretmenin nöbet gününde canı çıkar. Özellikle büyük bir okulsa.
Çünkü biz derslerde de ayakayı ve sürekli aktifiz. 40 dk nin bütününde tempolu çalışıp 10 dk nefes alıyoruz. Nöbette bu dinlenme durumu da olmadığı için 7saat hiç aralıksız , nefes almadan , onlarca çocuğun sıkıntılarına yardimci olmaya çalışıyoruz.
Bundan dolayı katilamayacagim.
Öğretmenlikle diğer mesleklerin mukayesesi konusu da canımı sıkıyor yeri gelmisken.
Amin sağolasın.
Katlar diye yazildigindan herhangi bir katta gorunuyorsak kamerada sorun yokmuş. Bir şey olsa da sonuçta nöbet yerindesin dediler. Öğretmen azmis aciklama bu.
Yeter ki haftada iki üç nöbet gelmesin.
Tek seferde çıksın canımız. Hamile arkadaşlar var. Onlar ne yapsın bilemedim.
Çok yorma kendini rahat ol deniyor da. Rahat yapısı olmayan ben ne yapsın?
Veliler biliyordur sanırım ama umurlarinda mi değil anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?