- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bencede abartiyorsunuz geçen 9 günlük resmi tatilde 3 nöbet tuttum hatta 48 saatlik nöbet tuttum arkadaş hasta diye yeri geliyor 24 saat hiç dinlemden devam ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımefendi işinden şikayet etmemiş,s sadece okulundaki bir durumdan şikayet etmiş,( ki haklı. Tek kata tek nöbetçi olur) öğretmenler çok mızmız diye etiketi yapıştırmissiniz... Oysaki asıl mızmız şikayet eden sizsiniz, madem isinizden bu kadar memnun değilsiniz ve sizce öğretmenlik çok rahat.. bir eğitim fakültesi bitirip bir kpssye girmeye bakar.. böylece mizmizlanmadan işini yapan bir öğretmen kazanır milli eğitim de. Ama parası az geliyorsa, size hitap etmiyorsa, yapmadığınız bir meslek hakkında boyle boş bos konuşmaniz da büyük bir hata..istesem öğretmen olurdum ama olmak ıstemedım bu benım tercihimdi
benim zamanımda kpss diye bir sistem yoktu ayrıca.
sorumluluk kısmına katılıyorum bastan da belirttim ancak yorulma kısmına hala da katılmıyorum
çevremde tanıdıgım tüm öğretmenler böyle
hep ağlıyorlar, hep mutsuzlar
sağlıgımızı emanet ettiğimiz dr lar bile bu kadar mesleki acıdan mızmızlanmıyorlar
hangi meslek 2 ay tatil yapıuor peki
dr kafayı yemez mı o kadar manyak hasta ıle ugrastıktan snr
avukatlar hakımler suclularla , sorunlu ınsanlarla , türlü davalarla ugrastıktan snr kafayı yemez mi
valla biz de kafayı yıyoruz ama kımse bıze 2 ay tatıl vermıyor
bir de çok mu dıyorsunuz ya :))) hayretler içerisindeyım
benim kendi işim aile şirketimizde calısıyorımhanımefendi işinden şikayet etmemiş,s sadece okulundaki bir durumdan şikayet etmiş,( ki haklı. Tek kata tek nöbetçi olur) öğretmenler çok mızmız diye etiketi yapıştırmissiniz... Oysaki asıl mızmız şikayet eden sizsiniz, madem isinizden bu kadar memnun değilsiniz ve sizce öğretmenlik çok rahat.. bir eğitim fakültesi bitirip bir kpssye girmeye bakar.. böylece mizmizlanmadan işini yapan bir öğretmen kazanır milli eğitim de. Ama parası az geliyorsa, size hitap etmiyorsa, yapmadığınız bir meslek hakkında boyle boş bos konuşmaniz da büyük bir hata..
Yapmasınlar demiyorımO sorunlu insanların ergenlik veya daha küçüklük dönemlerini düşünün ve bir sınıfta 30 kişinin bulunduğunu öğretmenin 9 ay boyunca onlarla iletişim halinde bulunması ne kadar kolay olabilir? Ki birden fazla sınıfa girdiklerini söylemiyorum bile.
Doktorların kaçı hastasıyla öğretmenlerin öğrencilerle ilgilenmesi gerektiği kadar ilgileniyor?
Hadi bunları geçelim o saydığın meslekler kadar primli öğretmenlik ülkemizde?
Suanki yasalarla öğretmenliğin değeri yerlerde, öğrencilerin devri bu devir.
Okadar insanla uğraş ama sadece söylemsel olarak değer gör. Pehh.
İyi ki var o iki aylık tatilleri, ohhh çatır çatır tatil yapsınlar hakları.
Her mesleğin illaki zorlukları var ancak insan eğitmek çoook zor, ve o tatili hakediyorlar ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Belki de aglamamalarinin nedeni ekonomik olarak rahat olmaları bir de geçim derdiyle bogusmamalari olabilir.istesem öğretmen olurdum ama olmak ıstemedım bu benım tercihimdi
benim zamanımda kpss diye bir sistem yoktu ayrıca.
sorumluluk kısmına katılıyorum bastan da belirttim ancak yorulma kısmına hala da katılmıyorum
çevremde tanıdıgım tüm öğretmenler böyle
hep ağlıyorlar, hep mutsuzlar
sağlıgımızı emanet ettiğimiz dr lar bile bu kadar mesleki acıdan mızmızlanmıyorlar
Öğretmenler yetersiz, daha seçici olsa mesela öğretmenlik. Puanları dusuk rahat etmek isteyen, eh istelik puan alan öğretmen oluyor. Zorlastirmalilar bence. Finlandiya sistemini ornek alsa ülkemiz keske.Sadece kar mı ?
Kadın öğretmenlerin çoğu doğumunu öyle bi ayarlıyo ki ne hikmetse hep okul açılmadan bikaç ay önceye getirip okul açıldı mı pat izin alıyolar.
Başları ağrısa pat rapor .
Bana göre dünyanın en rahat mesleği ki seçmelerinin sebebi de bu
Kaç kişi ayy o minik pıtırcıkları birer dev birer mühendis doktır yapıyım diye mesleği seçiyo ?
Asıl işleri öğretmeyide hakkıyla yapıyosalar çocukların büyük kısmı yetersiz ki binlerrce dershane var gidip birde orda öğrenmeye çalışıyolar.
Kinaye yaptığınızı umut ediyorum. Daha seçici mi olunsa??? Zorlaştırılmalı???Öğretmenler yetersiz, daha seçici olsa mesela öğretmenlik. Puanları dusuk rahat etmek isteyen, eh istelik puan alan öğretmen oluyor. Zorlastirmalilar bence. Finlandiya sistemini ornek alsa ülkemiz keske.