Nohut :(

Daha önce 1 gün beklettim şişmedi nohut ve yemek pişmedi o yüzden hep 3 gün bekletiyodum. Herhalde nohuttan dolayı böyle
ben şuanda yiyorum gece kaynar su ile ıslatttım düdüklüde yarım saatte pamuk gibi olddu tavsiye ederim. 3 gün suda çok sağlıklı olmayabilir kanımca..

Arkadaşım bi yazdığım msjları okuyun isterseniz şişmiyor nohut

Cnim haşlasan daha iyi olmaz mı öyleyse? Hele de nohut gibi bir bakliyat için çok yanlış gazdan bahsetmiyorum bile..

Haşlayıp köpüren suyunu döksen hem gazından kurtulur hem çabuk pişirirsin kuru fasulye de aynı şekildedir..

1 gece suda bırakıp haşladım olmadı pişmedi nohut. Normalde 3 gün suda bırakıyorum her gün 3 kere suyunu değiştiriyodum bugün unutmuşum, neyse döktüm zaten.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim:)

Şaka mı bu ? 3 gün kalır mı nohut suda? Şimdi ıslat sabaha pişir. Yeşillenir o 3 günde yahu. Saklamak istiyorsanız ıslayıp haşlayıp süzüp buzluğa atın. Böyle su değiştirip günlerce bekleme gibi bir yöntem yok yani

Nohut kurufasülye gibi şeyleri bütün paketi ıslatın veya haşlayın sonra buzluğa atın yemeklik yapıcak kadar poşetlere koyup
Bak nasıl 2 dk da pişiyor yemek ama 3 gün nohut suda beklemez dökün o ne yav öyle

Bence nohutu aklından çıkar durumun neye yetiyor ise onu yap nohut belli ki yillanmiş Hayır ckmaz hepsini at

Şişmiyor arkadaşım. Akşamdan ıslatıp pişirmeye kalktığımdada pişmiyor. Saklamak isteseydim konuya onuda eklerdim ama tavsiye için teşekkür ederim

Duruma göre değişir bu kayinvalide iyimi kotumu sana ona göre yap yada yapma diyeyim :) kokuyor sa yenmez o birde eşim gazını salmış bişey olmaz dedi derken orayı çözemedim ben koku nohuttanmi geliyor esiniz denmi

Nohuttan canım sen çok yaşa:)

Ayrıca kayınvalidem kızından ayırmaz beni çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…