- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi cilginkimyaci
-
Madem öyle at gitsin bu gece isla ama püf noktası 2 çay kaşığı karbonat kat suyuna sabaha kadar şişer de dolar ılık yerde bekletEşimde öyle diyor. Ya zehirlersem kadını Allah korusun
Yazdım ama gene yazayım bu aldığım nohut şişmiyor geceden bırakınca 3 gün bırakıyorum o zaman pişiyor.
ben şuanda yiyorum gece kaynar su ile ıslatttım düdüklüde yarım saatte pamuk gibi olddu tavsiye ederim. 3 gün suda çok sağlıklı olmayabilir kanımca..Daha önce 1 gün beklettim şişmedi nohut ve yemek pişmedi o yüzden hep 3 gün bekletiyodum. Herhalde nohuttan dolayı böyle
Midenize hayran kaldım ben.. üç gün
O zaman suyuna tuz atın hemen şişer ve daha çabuk pişerYazdım ama gene yazayım bu aldığım nohut şişmiyor geceden bırakınca 3 gün bırakıyorum o zaman pişiyor.
O zaman nohutunuzu degistirin bence :)
Arkadaşım bi yazdığım msjları okuyun isterseniz şişmiyor nohut
Cnim haşlasan daha iyi olmaz mı öyleyse? Hele de nohut gibi bir bakliyat için çok yanlış gazdan bahsetmiyorum bile..
Haşlayıp köpüren suyunu döksen hem gazından kurtulur hem çabuk pişirirsin kuru fasulye de aynı şekildedir..
Şaka mı bu ? 3 gün kalır mı nohut suda? Şimdi ıslat sabaha pişir. Yeşillenir o 3 günde yahu. Saklamak istiyorsanız ıslayıp haşlayıp süzüp buzluğa atın. Böyle su değiştirip günlerce bekleme gibi bir yöntem yok yani
Bence nohutu aklından çıkar durumun neye yetiyor ise onu yap nohut belli ki yillanmiş Hayır ckmaz hepsini at
Duruma göre değişir bu kayinvalide iyimi kotumu sana ona göre yap yada yapma diyeyim :) kokuyor sa yenmez o birde eşim gazını salmış bişey olmaz dedi derken orayı çözemedim ben koku nohuttanmi geliyor esiniz denmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?