- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
- Konu Sahibi cilginkimyaci
-
Ben olsam yapmazdım
Kötü kokan her şey bozulmuştur bana göre
neden 3 gündür suda bekletiyorsunuz acaba merak ettim
Yarına kadar yenisini ıslat yarın yaparsın.Bende öyle düşünüyorum ama eşim bozulmamıştır diyor. Yarında kayınvalidemler gelicek yemeğe ne yapayım bilemedim.
1.5 kilo dana kavurma al. Onu pisir.Bende öyle düşünüyorum ama eşim bozulmamıştır diyor. Yarında kayınvalidemler gelicek yemeğe ne yapayım bilemedim.
Güzelce yıka 5 6 kere bişey olmaz az da karbonat at içine yani yikama suyuna biraz bekler snra yika. .. atma yazikKızlar merhaba çok acil bişi sormam gerek,
3 gün önce nohutu ıslattım ara ara suyunu değiştirdim bu gün değiştirmeyi unuttum ve çok kötü bir koku vardı. Affedersiniz ama gaz çıkarılınca bir koku olur ya öyle kokuyordu. Eşim gazını salmış bişi olmaz dedi. Ben ne yapıcam bilemiyorum. Bozulmuşmudur acaba ya
Bu arada konu buraya mı açılıyor bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Şişmiyor bu nohut, neyse başka birşey yapayım en iyisi:)Yarına kadar yenisini ıslat yarın yaparsın.
Güzelce yıka 5 6 kere bişey olmaz az da karbonat at içine yani yikama suyuna biraz bekler snra yika. .. atma yazik
Tavuk kanat tavada,yanında da domatesli biberli baharatlı bulgur,cacık nom nomŞişmiyor bu nohut, neyse başka birşey yapayım en iyisi:)
Nohut 3 gün bekletmezki geceden suya koyun sabaha düdüklü de haşlarsınız sonrada yemeğini yaparsınız olur
Aldigin marka yada yer kotu demek ki. Aksam islatirsin sabaha pisirirsin normalde. 12 saat suda durmasi bile yeterli.Şişmiyor bu nohut, neyse başka birşey yapayım en iyisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?