- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Verdi sayılmaz cunku gülerek söyledi hıyaarrrr tarlasıCevap verip ağzının payını vermemiş mi?
Verdi sayılmaz cunku gülerek söyledi hıyaarrrr tarlası
Ondanda kaynaklaniyodur bu haliniz
Bu hayatta hiçbirşeyi kafanıza takmayin eğer eşinizle mutluysaniz ve ailesine karşı sizi koruyorsa boşverin gerisini
Birakinda size baktıkça catlasinlar
Çat sen buna çat ozaman
Çatacam kafasını kırıcam dur o bı eve gelsın bana
Gecen carsamba değil ondan önceki carsamba ıkı hafta once sen anlat karadeniz izlicektim dizimin içine ettiler hiç unutmamDur dur hemen sinirlenme
Bu dedikodu olayı nezaman oldu
Hımm demekki tam anlamıyla konuşup tartışılıp bir sonuca varılmamışGecen carsamba değil ondan önceki carsamba ıkı hafta once sen anlat karadeniz izlicektim dizimin içine ettiler hiç unutmam
Aynen canım son dk ya kadar eşimle goruöcemı dinledim acaba tepkini net koyacakmı dıe baktım oyle olmadı .Telefonu aldım grmceyi arayıp rezil etmek için eşim ogun zorla elimden telefonu aldı vermedi çikti dısarı .İş iştnngectı banada dert olarak kaldi .Ama bunu yanına bırakmıcam bu konuyu konuacam onunlaHımm demekki tam anlamıyla konuşup tartışılıp bir sonuca varılmamış
Yoksa hortlatmazdın
Biraz oyle olmuş dogru :))Bu ne yahu whatsapp grup sohbeti gibi..konu yok.Karsilikli sohbet olmus.en son "neyse kizlar ben kacar yemek yapiyim"denmis filan:))
Ne istiyormuş ki görümcen sendenAynen canım son dk ya kadar eşimle goruöcemı dinledim acaba tepkini net koyacakmı dıe baktım oyle olmadı .Telefonu aldım grmceyi arayıp rezil etmek için eşim ogun zorla elimden telefonu aldı vermedi çikti dısarı .İş iştnngectı banada dert olarak kaldi .Ama bunu yanına bırakmıcam bu konuyu konuacam onunla
Sadece dedikodu olsa KV yle bzm evde tartışma oldu KV dedı bidaha gelmıcm buraya .grmcede eşime dıokı karpuz annemi gene evden kovmus .Iftırw attı bna BN dusmanımı ble kovmam evinden sonrada KV grmceye dio grumcede eşime.karpuzdan izin aldınmı bizi arqmak için, karpuz kavgacı karpuz dedikodu yapıyo daha neler neler dedı .Ne istiyormuş ki görümcen senden
Bu ne cesaret dedikodunu yapıyor kocana rahat rahat
Ezdirme o zaman kendini
Bazen gelir öyleÇokkkkk sıkılıyorum ya içim içimi yıyıyo kötü şeyler aklıma geliyo örnek (KV grmce haksızlıklar ) bunlar aklıma geldikçe dahada darlanıyorum. Offf siz napcaksınız kı sankı :/ neyse grsmk üzere
Ayyy iftira çok kötü işteSadece dedikodu olsa KV yle bzm evde tartışma oldu KV dedı bidaha gelmıcm buraya .grmcede eşime dıokı karpuz annemi gene evden kovmus .Iftırw attı bna BN dusmanımı ble kovmam evinden sonrada KV grmceye dio grumcede eşime.karpuzdan izin aldınmı bizi arqmak için, karpuz kavgacı karpuz dedikodu yapıyo daha neler neler dedı .
Dedikoduyu dinleyince sen ne dedin eşine ? Eşin sana ne dediKız ben en cok eşime kızıyorum. Benı koruduğu zamanlar oldu amaama. Görümcem onu arayıp dedıkodumu yapacak kadar yuzu kimden buldu
KV tartışma nedenide bıze geldiler annem bizxeydı annemi gorunce KV grumce suratı dustu direk sonrada yatak odama gidip çocuğu emzırıcektım baktım odamdan grmce cıktı kapıyıda kapattı " karpuz annem benı odadan kovdu abimle konuscakları var gırme" dedi bana. Bnm surat dustu tabı herneyse yemeklerini indirdim. Yemege oturmadım ben kahvaltımı gec yaptım sız yiyin dedıdedın. Sonra yemek yendi kvler gıdıcektı hazırlanıyodular bnde odamda cocugu emziriyorum baktım KV geldı yanıma bana bağırdı site ayaga kalktı resmen onun bagırısndan Allah ,tan daha AP tam dolunmamıstıda bı kısı gordu bu bağırış bana "sen kimsin ben oğlumla konuşamam mı sen saygısızsın " bisürü sey saydu bende "benım evimin ıcınde gizli saklı konuşmayın dısarda konusun dedım. Sora KV dedı"allah benım oğlumun belasını versın kendını bukadar senın eline katmış. .Dedı " sozde ogluna odada demişki " oglum müdürün senden memnun boyle devam et" yaaa bu ortam ıcınde soylenemıcek şeymi sen soyle .Kimi kandırıyo bu kadın daha öncede dedıkodumu yapmıştı ogluna yıne yaptı hemde bnm yatak odamdaNe istiyormuş ki görümcen senden
Bu ne cesaret dedikodunu yapıyor kocana rahat rahat
Ezdirme o zaman kendini
Eşimle kavga ettim bebeğimi hazırlıyodum gidiyodum bırakmadı annemde bni sakinleştirmeye calıstıDedikoduyu dinleyince sen ne dedin eşine ? Eşin sana ne dedi
Ve yemin olsun KV benı kendı evinden dogum yaptıktn bı hafta sonra kovdu. Bikerede ogluna bni şikayet etmişti .Eşimde geldı eve gıdıyox dedi bide ozamanAyyy iftira çok kötü işte
Ben nasıl güveneyim ki birdaha öyle insanların sözüne samimiyetine
Çekilmez bunlar gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?