- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bazen herşey rayına oturduğundaÇokkkkk sıkılıyorum ya içim içimi yıyıyo kötü şeyler aklıma geliyo örnek (KV grmce haksızlıklar ) bunlar aklıma geldikçe dahada darlanıyorum. Offf siz napcaksınız kı sankı :/ neyse grsmk üzere
Bazen herşey rayına oturduğunda
Sorun kalmadığında
Böyle eski dertleri horltlatıyoruz karpuzum
Sebep bu olabilir
Canım herkeste var hemen hemen ,kv görümce sorunları
Allah büyük dertler vermesin..
Canım test yaptım negatifti. Ama 12 gun oldu hala adet gormedımSizin hamile olma ihtimaliniz ne oldu canım merak ettim kusura bakmayın
Bunlar aklına geldiğinde güzel şeyler düşünmeye çalışÖyle valla canikim .Aslında bikaçgundur böyleyim.kendımı düşünmekten alıkoyamıyorum
Canım anlatınca bıle daralıyorum otuzdendüzgünce anlatsanız da yardımcı olsak.
Eşime catmayı duaunuyom aslında :)Bunlar aklına geldiğinde güzel şeyler düşünmeye çalış
Kendi kendine sorun çıkarıp moralini bozma
Bi günlük topiği aç bence
Bunaldıkça yazarsın
Dahil olmak isteyen gelip yorum yapar
Böyle ne sana faydası var ne başkasına :)
Çatma kızzz yazık :))Eşime catmayı duaunuyom aslında :)
Tabiki bu da bir dert çözülür inşallah canım. Büyük dert derken ölümlü dünya sonuçta ne olacağı belli mi olur, ben neler neler yaşadım da o yüzden öyle dedim.Kız bunlardan buyuk dertmı var rahat bırakmıyolar benı 1 .2 hafta once grmcr eşimi aradı dedıkodumu yaptı. Hoperlore verdırdıp duydum
Çatma kızzz yazık :))
Bu ne şimdiÇokkkkk sıkılıyorum ya içim içimi yıyıyo kötü şeyler aklıma geliyo örnek (KV grmce haksızlıklar ) bunlar aklıma geldikçe dahada darlanıyorum. Offf siz napcaksınız kı sankı :/ neyse grsmk üzere
Allah' a havale et canım ben oyle yapıyorum .Evimin içindeyim bile bizi rahat bırakmıyolar huzurumuzu bozuyolarTabiki bu da bir dert çözülür inşallah canım. Büyük dert derken ölümlü dünya sonuçta ne olacağı belli mi olur, ben neler neler yaşadım da o yüzden öyle dedim.
Eşin seni biliyorsa gerisini bosver, önemli olan o canım.
Kız ben en cok eşime kızıyorum. Benı koruduğu zamanlar oldu amaama. Görümcem onu arayıp dedıkodumu yapacak kadar yuzu kimden buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?