Resmi bir insanı alkollü canlı müzik olan yere götürülmez öyle mi ? bilmiyorum bilmediğimden soruyorumBence kımseye bırsey anlatmadan once sakınles. Evet bı kaçamak yapmıs, zaten resmı bır ınsanla alkollu eglence mekanında gorusecek halı de yok. Bence gıttıgı yer hosuna gıdınce saatın farkına varamamıs. Ama dırekt kızlara bakmadım demesı bende ampulu yakan sey olurdu sanırım. Yalan soylemıs ustune de durum paylasarak tüy dikmiş. Ne kadar da beyınsızce degıl mı? Karısını engelleyınce asla ortaya cıkmıcak. Zaten esın bu sakarlıkla fındık falan kırmaya kalksa dahi eline yüzüne bulaştırır o belliaranızda konusmadan aılelere bırsey anlatmayın derim
Yani iş için buluşulacaksa alkollü eğlence mekanında ne konuşabılırler kı? Eşin ben iş için mi buluşacağım dedi yoksa işyerinden arkadaşla savsak muhabbet mi yapacağım dedi? İkisi arasında fark var elbetteResmi bir insanı alkollü canlı müzik olan yere götürülmez öyle mi ? bilmiyorum bilmediğimden soruyorum
İş için dediYani iş için buluşulacaksa alkollü eğlence mekanında ne konuşabılırler kı? Eşin ben iş için mi buluşacağım dedi yoksa işyerinden arkadaşla savsak muhabbet mi yapacağım dedi? İkisi arasında fark var elbette
yani sonuçta birbirini bile zor duyduğun bir yerResmi bir insanı alkollü canlı müzik olan yere götürülmez öyle mi ? bilmiyorum bilmediğimden soruyorum
İş için dediyse elbette belediyedeki problemi gümbür gümbür müzik çalan yerde konusmaları cok absürd olurdu. Ayrıca dıyelım kı ıs ıcın gıttı durum paylasıp neden sızı engelledı kı. Senı arayıp ya canım adam x mekanda bulusmak ıstıyor bak haberın olsun dese seni gebertirim ne x mekanı alkol var muzık var mı derdın? Yoksa tamam deyıp ustunde durmaz mıydın? Ama bırseylerı gızledıgı bariz belli bir de engellemiş ki ne yaptıgını gorme dıyeİş için dedi
Bu arada ben sizin konunuzu okumuştum. Eşiniz hiç birşeyi begenemeyip herşeyinizi eleştiriyordu dimi? Şimdi baktım ve hatırladım.İş için dedi
Taramalı tüfek gibi sıralamış yalanları. Utanmaz! Bana yapılsa, bağırıp çağırıp sakinleştikten sonra ertesi gün eve almam. Net. Eşyasız kalır ortada. Otele mi gider annesine mi ilgilendirmez beni. Yaptığı şerefsizlik! Sakın hiç kimse durumu normalleştirmesin. Kadın bunların hepsini yapsa özür dilemesiyle affedilirmi? Ailesi arayıp hayırdır derse, oğlunuz kötü yola düştü, zamparalık peşinde. Ya yola getirin yada yolumdan çekilsin diyin. Ama eninde sonunda pek de büyük bir sorun değil diyip affedecekseniz zaten bağırıp çağırma yetecektir....Bir yalvarmalar, özür dilemeler, hiç kızlara bakmadımlar, her zaman böyle dışarı mı çıkıyormuş, bana asla yalan söylememiş, adamı nereye götürselermiş, her şey bizim içinmiş... bir daha olmazmış. Beni engellememiş nasıl olduğunu bilmiyormuş.
Öncelikle eşiniz zıkkımın kökünü içsin. Ne demek ya engellemek? Kadını eve kapatıp zil zurna eğlenmek? Ikinci olarak da asla sakin ha zinhar onun ailesine birşey anlatmayın ağızlarına malzeme vermeyin derim ben.Eşim belediyede çalışıyor başla birime geçmek için amirlerle görüşme yapması gerekmiş bugün geç geleceğini söyledi. Kaç gibi gelirsin dedim 11 gibi anca dedi. Canım sıkıldı neyse dedim ses etmedim. Normalde de bir gün çalışır bir gün izinlidir. Bana çok fazla vakit ayırmaz yeni evli olduğumuz halde. Konuya geliyorum. Saat 11 oldu yok 12 oldu yok. Aradım. Bekledik adam geç geldi ne yapayım bekle dedi. Saat gece 2 de eve geldi. İçki içmiş. Normalde huyum değildir ama o lavabodayken aldım telefonunu inceledim. Durum paylaşmış ve beni engellemiş çünkü ben baktığımda görünmüyordu hiçbir şey. Video atmış canlı müzikli bir mekan. Gelen mesajlara baktım. Ooo hayat sana güzel, yeni mekanlar keşfediyorsun falan yazmışlar. Buda her mekan bizim diye cevap vermiş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sinirden elim ayağım titredi. Hesap sordum. Bunlar ne demek oluyor diye. Bir yalvarmalar, özür dilemeler, hiç kızlara bakmadımlar, her zaman böyle dışarı mı çıkıyormuş, bana asla yalan söylememiş, adamı nereye götürselermiş, her şey bizim içinmiş... bir daha olmazmış. Beni engellememiş nasıl olduğunu bilmiyormuş. Bu zamana kadar biriktirdiklerimle birlikte ağzıma geleni saydım. Sizce bu durum ne şimdi ?! Beni markete götürürken bile üf püf eden, akşam bir yere çıkalım mı diye bile soramayan ben, tam bir kalas gibi davranan adam. Bu ne şimdi ! Çok kötüyüm. Berbat hissediyorum. Dedim ki ooo yeni mekanlar falan ne kadar güzel.. dedi ki hava attım biraz takılma böyle şeylere. Hava demek he. Neyin havası bu ? Bakın evlendim ama hayattan kopmadım mekan mekan geziyorum havası mı ! Allah kahretsin. Ben burda canımı dişime takayım... her şeyimi eleştirsin kusur bulsun benimde tek derdim akşama ne yemek yapsam da yer acaba diye düşünmek. Allah beni de kahretsin. Şuan evden koşup uzaklaşmak istiyorum. Aileme ya da onun ailesine içimi dökmek geldi içimden. Anlatayım mı sizce ? Benim ailem başka şehirde. çekip gelmek istiyorum bir kaç günlüğüne desem mi ? Ne yapayım allah için akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?