Nolur acil bakın. Eşimin geç gelmesi ve...!

Birkaç gün soğuk davran. Bozuk at belki anlar. Ama aileleri hiç karıştırma.

Seni engellemesi bende bir ne oluyor dedirtti. Ama sizin bu olaya kadar çok fazla aşilmasi gereken sorununuz var ilk olarak onu masaya yatirmamiz gerek. ilgisizlik, memmununiyetsizlik,adamin evli oluşunu idrak edememesi gibi ALLAH yardimcin olsun

Size ders olsun kendinizi bu adama adamayin. Is bulun siz de calisin, ondan ayri bir hayatiniz olsun.
Bir sure ailenize gidin evet. Sıkıyorsa mekan mekan gezsin. Icilecekse bile neden gizli gizli gidilir anlamam

Bu adamdan bi galt olmaz bunlar kadını ac eve tıkar stres atar trip atar elalemin adamına kızına hava atar.anasi babası için ckune tapilasidir oğulları öyle lafta filan çekilir kulakları.imkanin varsa sende aynısını yap.yoksa yüz göz olma takipte ol çocuk yapma.

Bu tür sorunları önce kendi içinizde çözmeye çalışın.
İçinden çıkamadığınız noktada aileler devreye girsin.

Bide bakmadım kimseye diye itiraf ediyo allahım allahım

Otu çöpü ailelere anlatmayın önce bir sakin olun. Sonra siz unutuyorsunuz eşinizle canım balım oluyorsunuz. Aileler unutmuyor evlatlarına yapılanları. Sonra sıkıntılar, sıkıntılar. Eşin ailesi zaten erkektir yapar ne varmış diyecektir. Hiç şaşmaz bu durumlarda...
Ben biraz misilleme insanıyım. Bana birşey yapıldı mı aynını karşıya yaşatmayı severim. Çünkü başka türlü ders almaz insan oğlu. İlla kendide yaşayacak. Yoksa tamam der, bir daha olmaz der. Yine yapar yine yapar.

Demem o ki ben olsam giderim bir gece vur patlasın çal oynasın. Durumda paylaşırım ama eşime açık halde :) Sefam olsun

Önce sakin olun kocanla konuş o canlı müzik tarZi kafelereberaber gidebileceğini ona ayak uyduruyacgni anlatın sen onun karşı hemde arkadaşı ol yoksa aksi takdirde bu mekanlarda tek başına onsuz gideceğini belirt istersen seninle içerim içki arkadaşı bile olurum de

Kizlara bakmadim mi. Inanan var mi?
Kayinvalidelere anlatmak dogru degil.
Annenlere gitmek olayi cozer mi? Hayir. Gitmek, kusmek... bunlar karakteri degistirmez. Karsi tarafa da ders vermez.
Neden sen de aksama kadar onu bekliyorsun
O sana istedigin konforu saglamiyorsa sen de ona konfor saglama. Mesela evde ne varsa onu pisir, o bunu sever mi sevmez mi dusunme. Srn de cik arkadaslarinla gez. Ondan izin alma. Ve tavsiyem ise gir, ona mahkum olma.
Belli ki yalanci bir esin var. Her soyledigine inanma.

Goturulur neden goturulmesin
Kac kere ust duzey yoneticilerimizi meyhaneye goturdum ben
Esiniz o konuda yalan soylememis olabilir ama siz daha iyi tanirsiniz onu neticede
Konuştuk adam işini yapsın diye eğlendirmeye götürmüşler özetle. Biraz kafamı topladım aklıma şu geldi. Görümcemin kocasıyla birlikte gittiler. Mesajlarda da gördüm teyit ettim aynı dedikleri kişiler. Görümcemin kocasıyla birlikte bir halt etmiş olamazlar heralde diye düşündüm ? Sizce ?

Bence bu konuda benim fikrimi sormayin bana sizin davranışıniz cok ters ve yanlis geliyor cunku

İş için görüşme yapmak amacıyla, eğlence mekanına gitme olayıda yalan bana kalırsa. Canı arkadaşlarıyla eğlenmek istemiş, bunun için bir plan yapılmış ve sizede doğru söylese kızar, karşı çıkarsınız diye, böyle bir yalan uydurmuş eşiniz.

Canım karı kız olayı var mı yok mu öğrenmeden biryere gitme. Eğer Yoksa al karşına konuş. Madem eğlenmek istiyor seninle gitsin ya da yakın arkadaşlarıyla. Ama anlamadığım her geç geldiğinde de böyle biryerlere mi gidiyoemuş onu anlamak lazım. Her insan eğlenceye gitmek isteyebilir. Eşine yalan söylemeye ne gerek vardı

Anlamadım neden
Cunku insanlar eglenmeye gidebilir , esleriyle ya da arkadaslariyla bu cok normal birsey , is icin gece disari cikabilirler bu da cok normal bir durum
Esiniz is icin disari cikmis , ben bunda kizilacak bir durum gormuyorum , gidecegi yer konusunda sizden bilgi saklamis cunku vereceginiz tepkiyi biliyormus ve adam haksiz da sayilmaz saklamak konusunda

Derseniz ki kocam arkadaslariyla eglenmek icin disari cikiyor ama beni hic götürmüyor o zaman haklisiniz derim size ancak bunun da cozumu ailelere soylemek ya da evi terk etmek degil , karsiniza alir konusursunuz neden sizinle beraber disari cikmadigini , sebebini ogrenir ona hore hareket edersiniz

Konu sahibinin diğer konusunu okuduğum için ben kendisini haklı buluyorum.

Eski konusuna bakmadim , simdi siz alintilayinca goz attim haklisiniz , adam cok tuhaf bir adam , bu olay da tuzu biberi olmus , keske evlenmeyip anasiyla yasamaya devam etseymis

Eski konusuna bakmadim , simdi siz alintilayinca goz attim haklisiniz , adam cok tuhaf bir adam , bu olay da tuzu biberi olmus , keske evlenmeyip anasiyla yasamaya devam etseymis

Benim gerçekten aklım ermiyor böylesi insanlara. Rabbim korusun bunlardan bizi. Böyle insanlar evlenmesin, evlenip başkalarının günahına neden girerler anlamıyorum. Hele erkek ailesinin öz oğullarının kötü bir insan olmasını teşvik etmeleri de akıl alır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…