Nolur acil bakın. Eşimin geç gelmesi ve...!

Benim de aklim almiyor ama ben bu hanzolarla evlenen kadinlara da kiziyorum , hadi kendileri goremiyor , aileleri de mi gorup anlamiuor , yazik ediyirlar kendilerine

Palavra zaten hep aynı yalanlar görmedim duymadım bilmiyorum ayakları he hee ne günlere kaldık üzüldüm çok hep aynı şeyler

Önce ne kendi ailene ne de özellikle eşinin ailesine bu durumu asllaaaaa anlatma.

Bence ailenizin eşine anlatmayın, şu an size hak verseler de bir gün size karşı bu laf olaylar söylenir. Ben yaptım buna benzer bir hata. Baktım tinlamadilar, ben de artık hiç bir şey söylemiyorum. Ki mesele böyle bir mesele de değildi. Benim niyetim aileme anlatmamak, eşime nasihatte bulunan kendi ailesi olsun istedim. Prestiji ailemin yanında düşmesin istedim. Ama kesinlikle büyük hata yapmışım. Aldım boyumun ölçüsünü Ailesine söylememek lazım diye düşünüyorum. Ama işte her aile her evlilik farklı. Yine de siz bilirsiniz. Benimki tavsiye. Ama naparsaniz yapın bir bedel ödesin. Hoş görmeyin

Bence gerçekten bir kaç günlüğüne ailene git onlara birsey deme sizi özledim ondan geldim de. Susup boyun eğip evinde oturursan aynisini tekrar yapar. Anlasin değerini seviyorsa zaten arkandan gelecek seni almaya emin ol kanma yalvarmalarina hic doğru birsey yapmamış bunun ötesi de olabilirdi bence biraz uzaklaş kendisinden

Her şey mümkün

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sakin kafayla düşündüm. görümcemin kocasıda onunla idi. Böyle bir mekana eğlence için götürmüşler adamı buraya kadar ok. Amaa durum paylaşıpta iş gereği olan olaya başka bir boyut kazandırmaya çalışması, sanki eğlenmeye çıkmış gibi soranlarada hava atma çabası çok sinirimi bozdu. Bu şimdi rezillik değil mi ne havası ! Yeni evlisin güzelce bizi paylaşmak varken... çokça vakit geçirmek varken.. şimdi bunun durumunu görenler ooo ne havalı adam daha üç aylık evli ama karıyı atlatmış geziyor helal olsun mu diyecekler. Nasıl bir kafa yapısı bu. Bizim resmimizi paylaşmaktan aciz neymiş iş arkadaşları görsün istemiyormuş. Zorla paylaştırttım resmen bugüne kadar. Hiç içinden gelipte yaptığını görmedim. Şimdi gönlümü almak için uğraşıyor kahvaltıya götürüyor bir sürü şey diyor. Birlikte resmimizi paylaşıyor. Dün görümcemin kocası sormuş buna silvermistin yemekleri nasıl diye buda çok güzel valla annesinden bile güzel yapıyor demiş. İnanmayacaksın ama valla öyle dedim dedi. Çocuk avutur gibi resmen ya. Hani yemek konusunda çok tartışıyorduk ya.. hep bir kusur buluyor demiştim. En son dedim eğer hava atacaksan birlikte atarız böyle şeyler istemiyorum evet insan arkadaslarıylada dışarı çıkabilir ama adam gibi belli bir saatte eve gelir belli bir mekana gider. O videoyu tekrar paylaşacaksın altınada iş yemeği gibisinden bir şey yazacaksın dedim. Tamam dedi. Bundan sonra eski silvermist olmayacak karşısında ama. Bide içime şöyle bir his doğuyor sanki beni bastıracak zamanla.. o benim burnumdan getirecek gibi.. bilmiyorum nedenn

eşinin ailesine bişey söyleme sakın.Ailene onları özlediğinizi söyleyin ve gidin.Eşine de ben gidityorum biraz yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacım var de baakalım ne yapacak

Ailelere anlatmayın ama eşinizin sizin herşeyinize karışmasına izin vermeyin sizi kısıtlayıp kendi kafasına göre davranamaz

Eşinizin yaptığı şey bana da çok sorumsuzca geldi. Etrafındakilere “ Bir kadına çok değer vermeyecek karizmatik erkek “ modeli çizmeye çalışıyor. ( neyin karizmasıysa. Böyle bişey bir insana ne kazandıracaksa ) çok görüyorum böylelerini eşini sosyal medyada paylaşmaz. Bunun Gibi davranışları oluyor.
zamanla düzelir umarım. Daha yeni evlisiniz. Umarım bu tavırları geçicidir. Siz kendi değerinizi bilin ve ona da herzaman hatırlatın. Ergen kafasını bıraksın. Yetişkin o artık. Arkadaşlara hava atma işinden vazgeçmeli.

Zorla paylaştırttım resmen bugüne kadar. Hiç içinden gelipte yaptığını görmedim
E adam baştan böyleymiş. Sonra neden böyle varoş hareketler yapıyor diye yükselmek nedir. Zorla iş yemeği diye basın açıklaması da yaptırmışsınız.
İnsanlara oynuyorsunuz ama kocanız aynı değişen bir durum yok. İçiniz soğuyor mu böyle cidden?

İş olayı yalan. Amirle gecenin 11 inde ne görüşmesi. Gece 2 ye kadar iş görüşmesi mi olur. Sıvamış resmen. Burnundan getir bu olayı.
Zaten güvenin bitti artık ona karşı

Ailelere anlatmama konusunda bu kadar katı değilim bazi seyler paylasilmali ki ilerde herhangi bir boşanma sürecinde size laf atamazlar. Böyle dışarıya ballı çörek gozukurseniz kız ne istediğin olmadı ayrıldn lafları olacak
Anne baba olmasa dahi gorumcene anlatabilirsin rahatsızlığıni eger fitne değilse

Soğumuyor. İlk başlarda sevgiliyken aldığım hediyeyi bile paylaşırdı. Ben paylaşmazdım sevgililik döneminde hiçbir şey tabi.. ondan mı etkilendi nedir. Sonra yapmamaya başladı... ama etkilense de durup düşünür bu kızın ailesi bilmiyor çevresi duymasın istiyor doğal diye

Yalan en nefret ettiğim bir durum bunun karşılığında gercekten ağır bi bedel ödemeli eşiniz taviz tavizi doğurur müsade etmeyin güven olmayan evlilik yıkılmaya mahkumdur

Götürülür canım karşı taraf bu tarz yerleri seviyorsa gider.

Karşı taraf seviyor diye götürdü
paylaşmak zorunda değil
Başta durumu açık bir şekilde anlatsaydı eşi hayır demezdi
Kafalar o kadar leyla ki paylaşıp engellemiş
Gülsem mi ağlasam mı hesabı olmuş

Bende kocamı seviyordum severk evlendim.onla gezmeye bayılırdım.ne zaman çocuk doğdu tamamen gerçek yüzünü gördüm.onun. yalancılık ve sorumsuzlukta ordinaryus muş meğer. Ailesine de neden şikayet edesiniz?en fazla durumu haber verin.
Şikayet durumu kimi kime şikayet ediyorsunuz durumu oluyor.vay onun kulağını çekerğm merak etmeler lafta kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…