Nolur acil bakın. Eşimin geç gelmesi ve...!

Cekip gidin.buna okkalı bı tepkı vermezsenız devamı gelıe.bu da normalleşir.1 at falan donmeyın bence.
 
Olabilirler.
Çünkü sizden gizlemesinin, engellemesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Size yaşanmış bir örnek vereyim; komşumun kocasının geneleve gittiğini duyduk. Götüren de komşumun öz abisi. Abisi yalnız gitmek istemediği için kızkardeşinin kocasını da yanına alıp gidiyor.
Kadıncağız duyunca şok oldu. Bir süre küstüler ama şimdi herkes normale döndü. Kocasını da abisini de affetti.
 
Bu yaptıkları hep suçlu psikolojisi.
Sadece içmek ve yemekle alakalı değil.
Kesin altında başka şeyler var.
 
ne olursa olsun size haber vermeden bu sekilde davranmasi yalnis..hemde siz gormeyin diye engelliyor .demekki bulundugu mekan normal biryer degil ki aranizda sorun olacagini biliyor..
canim olayi aileye anlatmak en son yapilacak is cunki biz kadinlar gun geliyor olaylari unutuyoruz ama aileler asla unutmuyor,unutturmuyorlar..
bence esinizi guzelce ikaz edin ama bunu net sekilde yapin ki kolay kolay boyle oyunlara birdaha girmesin..
bu da size ders olsun.. herseyden once kendiniz icin yasayin unutmayin oncelik sizsiniz..sizin mutlulugunuz ve istekleriniz onemli..
sevdigim soz vardi mutlu olmak icin kisilere veya esyalara baglanmayin diye
 
Ay yuh neler duyacağız.
 
Siz konunuzda çok haklısınız. Aklınızı bulandırmak istemem ama eşiniz bunu ilk yapmıyor bence. Yeni mekanlar keşfediyorsun yazmış biri. Demekki öncesi var bu işin. Bir de gittiği mekan nasıl bir mekan? Bu çok önemli, normal bir bar mı yada pavyon gibi bir yer mi? Saklaması çok garip çünkü ben pavyon tarzı bir yer olarak düşündüm.
 
O kadar pervasızlar ki, insanı bu noktaya getirip ondan sonra özür dileyince hemen affedilsin konu kapansın istiyolar, istekleri olmayınca da çirkeflik yapıyolar.
Zaten sinirliydim bu konuyu okuyunca bir kaç daha sinirlendim, madem böyle yaşayacaksın elin kızını alıp niye kızın da başını yakıyorsun be adam!
 
ailesine anlatma ailene de anlatma ailesi gururlanır ailen tepki gösteren de olur her kafadan bir ses çıkar sorununu olayını eşinle çöz ki bu gerçekten kötü bir durum engellemesi senin görmemen tlf eline alınca görmen ve kıvırması ne bileyim ben bunu hesabını çok pis sorardım konuşmazdım bir süre
 
Allah yardımcın olsun. Bitmiyor ya kadınların derdi. Evlilikte hep kadından gidiyor. Hep veren taraf biz oluyoruz. Birisi de çıkıp dese ki hanımlar benim eşim çok iyi kv kp görümce kayın mükemmel çok mutluyum dese inanın dertlerimi bırakıp oturup ona sevineceğim.
 
Ailesine söylesen ne diyceklerini sanıyorsun ki?

Sen sık sık çocuğu sonra bunlar olur tabii...nekadar korkuttuysan artık yalan söylemek mecburiyetinde kalmış kuzum falan derler cinnet getirmelik daha başka kelimeler bulup bulup söylerler kalakalırsın öyle...bunu yapma.
 
Ben boyle adama zerre güvenmem. Sana işteyim deyip ne haltlar yiyordur belkide. Ruhun duymadan neler yapıyordur. Seni engellesin, mekana gitsin eve gec gelsin üstüne yalan söylesin. O an benim icin butun guven biterdi. Dikkatli ol ve süründür aslada guvenme
 
dumur oldum. Dünya nasıl bir hale geldi? Nasıl kepazelerin içinde yaşıyoruz biz
 
Bide içime şöyle bir his doğuyor sanki beni bastıracak zamanla.. o benim burnumdan getirecek gibi.. bilmiyorum nedenn

Ben geçenki konunuzu da okudum maalesef bana da öyle geliyor maalesef. Eşiniz ya hayatını yaşayamamış bekarken ya da olgun bir insan değil. Ve egosunu tatmin etmek için sizin egonuzu ezmeye çalışıyor bu yüzden. Size katlanamadığını düşünüyorum ben nedense.
Bu olayda yanlış yapan taraf o, o yüzden alttan alıyor ama bu konu bir kaç sefer daha açılırsa 'Napıyorsan yap, kime söylüyorsan söyle yeter artık. ' gibi bir tepki verecek bence.
Bunları söylediğim için çok üzgünüm ama böyle düşünüyorum ve keşke ama keşke daha önceden farketseydiniz bu karakterini. Aslında erkekler sevgililik döneminde %10luk bir kısımda olsa da gerçek yüzlerini gösteriyorlar ama biz olumlu tarafları daha fazla gibi görüp o 10luk kısmı görmezden geliyoruz.

Size vereceğim tek tavsiye eğer tepki verecekseniz net ve bir kerelik tepki verin, bir kaç kez açmayın konuyu ne sebeple olursa olsun. Siz kırılacaksınız yoksa
 
Sakin falan olmayın Aşırı aşırı tepki verin ki bi daha aynısını yapamasın yaparsa da Boşanın çünkü yalan söylüyor yalan olan insanda her şey olur ..
 
Bende bisüre ailenin yanına git orda kal..ne zaman özürdiler af diler köpek olur o zaman istersen dönersin..Ama çektir bence uzun bi süre.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…