- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi greengirll
-
Siz de daha büyük bir şehre taşınıp, yeniden hayat kurmayı düşünün. Belki de tekrar bile evlenip, sevdiğiniz bir insanla ömür geçirirsiniz. Ya da 60 olup geriye dönüp bakmak, hayatımla ne yaptım diye hayiflanmak da var.beni tutan içinde bulunduğumuz ülke. korkuyorum. dul damgası yemekten, erkeklerin aç köpek gibi peşimde dolanacaklarından, bir çok şeyden. küçük bir yerde yaşıyorum her şey anında yayılıyor benim eşimden ayrılmam demek bulunduğumuz şehrin yarısının bilmesi demek, abartmıyorum. pişman olmaktan korkuyorum. bir çok şeyden korkuyorum. yanlış karar vermekten...
Erkekler böyle şeyleri şaka olarakta söyleyebiliyorlar çok önemsemeyin gerçekten size nasıl hissettirdiği önemli olan . Şikayet ettiğiniz Noktaları ona söylemekten çekinmeyin .ahhh aynen bu anlattıklarım sadece evliliğim. bunun iş hayatı, aile hayatı kısmı da var oralar da zaten sorunlarla dolu. hiç bir açıdan yüzüm gülmüyor. sağlığım da bozuldu. eşime soruyorum açıkça bana söyledikleri; kendimi camdan mı atmam lazım kanıtlamak için, düzeltiyoruz işte bak... klasik bir odun oldu iyice. evlenmeden önce de sırf beni elde etmek için yalandan romantiklik vs yaptı....evlenince şaka yollu artık benim tapulu malımsın dedi ya böyle de gerikafalı bir öküz ay sinirlendim
dün bu konuyu açtıktan sonra annemle konuştum uzun uzun, o da dilimiz bağlandı bir şey söyleyemedik biz de bu duruma çok üzülüyoruz dedi. eşin her şeyi annesine anlatmış annesi de yedi düvele yaymış, sorun eşinde bitiyor dedi.en son annesine ben kendim halledeceğim sorunlarımı sen karışma demiş, kv de anneme iletmiş. o günden sonra kv ye anlatıyor mu bilmiyorum...ve benim içimde öyle bir şüphe var ki, bahsettiğim cinsellik bile kv nin eşime aman çocuk yapma aman yaklaşma telkinlerinden oluyor gibi hissediyorum...Erkekler böyle şeyleri şaka olarakta söyleyebiliyorlar çok önemsemeyin gerçekten size nasıl hissettirdiği önemli olan . Şikayet ettiğiniz Noktaları ona söylemekten çekinmeyin .
Aile sağlık vs konularını bilmediğim için yorum yapamayacağım ama her ne olursa oldun kendinizi yıpratmayın
teşekkür ederim ılımlı bir insansınız belli ki:) inanılmaz yıprandım ama çok ders çıkardım kendime. bundan sonra çok daha farklı olacağım. eski samimi içten kız gitti :)Erkekler böyle şeyleri şaka olarakta söyleyebiliyorlar çok önemsemeyin gerçekten size nasıl hissettirdiği önemli olan . Şikayet ettiğiniz Noktaları ona söylemekten çekinmeyin .
Aile sağlık vs konularını bilmediğim için yorum yapamayacağım ama her ne olursa oldun kendinizi yıpratmayın
doğru karar bence de ... bu kendinize tanıdığınız süre zarfı içinde bir yardım vs de alabilirsiniz. veya eşinizle bir aile terapisti deneyebilirsiniz. benim tavsiyem eşinizle kv konusu cinsellik konusu da dahil olmak üzere içinizde ne varsa söylemekten çekinmeyin. açık olmak her zaman iyidir. üzüntünüzü ona da hissetirin içinizde yaşamayın ki anlasın sizidün bu konuyu açtıktan sonra annemle konuştum uzun uzun, o da dilimiz bağlandı bir şey söyleyemedik biz de bu duruma çok üzülüyoruz dedi. eşin her şeyi annesine anlatmış annesi de yedi düvele yaymış, sorun eşinde bitiyor dedi.en son annesine ben kendim halledeceğim sorunlarımı sen karışma demiş, kv de anneme iletmiş. o günden sonra kv ye anlatıyor mu bilmiyorum...ve benim içimde öyle bir şüphe var ki, bahsettiğim cinsellik bile kv nin eşime aman çocuk yapma aman yaklaşma telkinlerinden oluyor gibi hissediyorum...
altıncı his derler ya o bende çok kuvvetlidir kızlar, hiç bir zaman yanılmadım. kv nin de içini biliyorum, eşimin de. annemle durum kritiği yaptıktan sonra annem dışardan bir göz olarak benim de istemeden hatalar yaptığımı ama onların da bunu çok büyüttüğünü söyledi. söylediği şeyleri düşünce haklılık payı olduğunu gördüm. ama eşimin de bir çok hatası var. bundan sonraki kararım bir süre deneme sürecine alacağım ikimizi de; ikinci bir şans yani. aynı şeyler tekrar olursa bir başka şans olmayacak. Herkesin her zaman son bir şansı olması gerektiğine inanırım çünkü geriye dönüp baktığımda ben elimden geleni yaptım derim içim rahat olur. Siz ne dersiniz?
kendinize yabancılaşmayın ve herseye rağmen hayat yine de güzel unutmayın :)teşekkür ederim ılımlı bir insansınız belli ki:) inanılmaz yıprandım ama çok ders çıkardım kendime. bundan sonra çok daha farklı olacağım. eski samimi içten kız gitti :)
Bende arkadaşa katılıyorum hemen atın gitsin boşanın diyemeyiz yazık. Herşeyi söyleyin içinizden tutmayın, inşallah düzeltmek mümkün olurdoğru karar bence de ... bu kendinize tanıdığınız süre zarfı içinde bir yardım vs de alabilirsiniz. veya eşinizle bir aile terapisti deneyebilirsiniz. benim tavsiyem eşinizle kv konusu cinsellik konusu da dahil olmak üzere içinizde ne varsa söylemekten çekinmeyin. açık olmak her zaman iyidir. üzüntünüzü ona da hissetirin içinizde yaşamayın ki anlasın sizi
bu kısmı anlamadım. sarılırken mi canınızı yakıyor yoksa bilerek şiddet gösterisi mi?İlk evlendiğimiz zaman sarılır ederdi ama eli çok ağır canım çok acırdı kızardım sonra kızdı bıraktı. Beni ağlatacak derecede canımı acıtıyor, dokunmasını istemiyorum o zaman.
çabalanması gerekiyosa iki kişi de çabalamalı. tek başına savaşma bence.Evliliğim için kalıp savaşmalı mıyım?
bunun konu ile alakası yok pek. sonuçta siz görüşmüyosunuz, sizi de görüş diye zorlamıyor. kendisi de bırakın da ailesi ile görüşsün yani.Eşimin beni sevdiğinden benden gizli gizli ailesiyle gülüp oynamadığından nasıl emin olabilirim ?
destek aldım ilaç kullandım doktorum bırakabileceğimi söyledi destek almasaydım intihar edecek seviyeye gelmiştim inanın. konuşmak çare evet ama karşınızdaki duvar gibiyse hiç bir cevap alamıyorsanız nereye kadar konuşacaksınız ? benden beklediği şöyle olacak dediği konularda değişmediğim sürece hiç bir olumlu tepki göremiyorum. çok basit şeyler bile olabilir mesela bunlar çünkü eşim takıntılı bir insan. haftasonu dışarı çıkılacak illaki.bayramlarda herkes ziyaret edilecek illaki. gibi gibidoğru karar bence de ... bu kendinize tanıdığınız süre zarfı içinde bir yardım vs de alabilirsiniz. veya eşinizle bir aile terapisti deneyebilirsiniz. benim tavsiyem eşinizle kv konusu cinsellik konusu da dahil olmak üzere içinizde ne varsa söylemekten çekinmeyin. açık olmak her zaman iyidir. üzüntünüzü ona da hissetirin içinizde yaşamayın ki anlasın sizi
çok teşekkür ederim beni gülümsetmeyi başardınız :)kendinize yabancılaşmayın ve herseye rağmen hayat yine de güzel unutmayın :)
çok teşekkür ederim sabır gösteriyorum sabrın sonu selamet inşallah. bazen yaradandan yardım diliyorum güzel rüyalar gösteriyor bana içim ferahlıyor. bazen de modum düşüyor ister istemez o zaman da size akıl danışıyorum :)Bende arkadaşa katılıyorum hemen atın gitsin boşanın diyemeyiz yazık. Herşeyi söyleyin içinizden tutmayın, inşallah düzeltmek mümkün olur
hayır bilerek şiddet değil, canım yanıyor biraz hassasım eşimin eli ağır. annemin de öyle mesela canımı yakar.bu kısmı anlamadım. sarılırken mi canınızı yakıyor yoksa bilerek şiddet gösterisi mi?
çabalanması gerekiyosa iki kişi de çabalamalı. tek başına savaşma bence.
bunun konu ile alakası yok pek. sonuçta siz görüşmüyosunuz, sizi de görüş diye zorlamıyor. kendisi de bırakın da ailesi ile görüşsün yani.
Herkes kendince bişeyler yaşıyor, bence kimse dört dörtlük değil. Ya buradakileri okudukça ben bile acaba diyorum bazen. Ama bazı durumlar olmadıkça (aldatma, şiddet , saygı sevgi bitmesi gibi) uğraşılması taraftarıyım, hemen boşanmayı ilk planda düşünmemeli insan. Tabiki boşanmak da normal bir durum ama bu kadar kolay olmamalı, kimse mükemmel değil çünkü. İnşallah sizin içinde herşey güzel olsunçok teşekkür ederim sabır gösteriyorum sabrın sonu selamet inşallah. bazen yaradandan yardım diliyorum güzel rüyalar gösteriyor bana içim ferahlıyor. bazen de modum düşüyor ister istemez o zaman da size akıl danışıyorum :)
hayır bilerek şiddet değil, canım yanıyor biraz hassasım eşimin eli ağır. annemin de öyle mesela canımı yakar.
eşim çabaladığını ilişkimize şans verdiğini düzeltmeye çalıştığımızı söyledi geçen gün.
görüşsün tabi ki ama annesine hala her şeyi anlatıyor mu, kadın hala bana karşı eşimi dolduruyor mu, hala ben bilmeden benim hayatımın içinde mi bilmiyorum ve bu durum beni inanılmaz rahatsız ediyor
O kadar takıntılı insanla anlayabilmekte zor olur . Ama bunun da Çözümü var o da yardım alabilir takıntıları içindestek aldım ilaç kullandım doktorum bırakabileceğimi söyledi destek almasaydım intihar edecek seviyeye gelmiştim inanın. konuşmak çare evet ama karşınızdaki duvar gibiyse hiç bir cevap alamıyorsanız nereye kadar konuşacaksınız ? benden beklediği şöyle olacak dediği konularda değişmediğim sürece hiç bir olumlu tepki göremiyorum. çok basit şeyler bile olabilir mesela bunlar çünkü eşim takıntılı bir insan. haftasonu dışarı çıkılacak illaki.bayramlarda herkes ziyaret edilecek illaki. gibi gibi
Rica ederim :))çok teşekkür ederim beni gülümsetmeyi başardınız :)
eskisine göre bana karşı çok daha ilgili ve sıcak. aynı evde kapı duvar yaşadığımız günler oldu. aşkım vs demeye başladı gece yatarken sarılmaya başladı. normalde bir yatağın iki ucunda yattık aylarca...konuşma arasında söylediğim şeylerden bana hediyeler almış ufak tefek.Çabalamak derken ne yapıyormus mesela?
takıntılı ve mükemmeliyetçi. beraber danışmana gittik canım, danışman eşimi ve kv yi yıllardır tanıyor, okb sanırım yani düzeltilmesi zor bir şey. annemde de var biliyorum senelerdir ilaç kullanmasına rağmen sadece biraz hafifliyor o kadar.O kadar takıntılı insanla anlayabilmekte zor olur . Ama bunun da Çözümü var o da yardım alabilir takıntıları için
annem de aynı sizin gibi düşünüyor, annemin çevresi çok geniş, hep anlatıyor herkes neler yaşıyor neler diye. karşındaki insanları tanıdın huyları bu diyor, her erkeğin bir eksisi var diyor. biz zaten boşanma aşamasına gelmiştik ki ben ayrılalım dedim, sonra eşim benden habersiz bazı aile büyükleriyle konuşmuş,kv de öyle. düzeltmek istemese uğraşmaz diye düşünüyorum.Herkes kendince bişeyler yaşıyor, bence kimse dört dörtlük değil. Ya buradakileri okudukça ben bile acaba diyorum bazen. Ama bazı durumlar olmadıkça (aldatma, şiddet , saygı sevgi bitmesi gibi) uğraşılması taraftarıyım, hemen boşanmayı ilk planda düşünmemeli insan. Tabiki boşanmak da normal bir durum ama bu kadar kolay olmamalı, kimse mükemmel değil çünkü. İnşallah sizin içinde herşey güzel olsun
okb yi biliyorum fena bir hastalık Allah yardımcın olsun o tip hastalıklar ancak dizginlenebiliyor ilaçla falan. peki evlenmeden önce böyle değil miydi? çünkü o hastalık genelde kalıtsal falan oluyor yani önceden de vardır muhakkaktakıntılı ve mükemmeliyetçi. beraber danışmana gittik canım, danışman eşimi ve kv yi yıllardır tanıyor, okb sanırım yani düzeltilmesi zor bir şey. annemde de var biliyorum senelerdir ilaç kullanmasına rağmen sadece biraz hafifliyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?