Nolur artık dayanacak gücüm kalmadı

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Selam arkadaşlar size sabahın bu saatinde ve ağlaya ağlaya döküyorum içimi 2 yıldır bebek diye tutuşuyorum gitmediğim dr kalmadı hepsi sadece test yaptı nihayet bi tanesi yumurta takibi ile çatlatma iğnesi dedi geçen ay bi kimyasal gebelik geçirdim iğneden sonra. o testteki pozitif sonuç dr hamilesin demesi benim için muhteşem bişey di gelin görün ki 4 gün bile yaşayamadım bu sevinci sonrası için klomen ve tekrar iğne dedi geçen ay iğneden 10 gün sonra gitmiştim hamileliğimi öğrendiğmde aynı hüsranı yaşamamak için 15 gün sonra gelsem olur mu dedim tamam dedi neyse bat yarın ama bu bir iki gün farkedebiliyo sadece geçen ay başıma gelen aşırı bi göğüs hassasiyetim ve canımın sürekli bişeyler çekmesi var ve ara ara kasık batmaları başka bişey yok belirti denecek uuzun oldu çok özür dilerim ama duygusallığın dibindeyim acaba test yapsammı diyorum sonra korkuyorum çarşamba günü gebelik testi için gidicem ama çok korkuyorum çok Allah canı gönülden isteyen herkeae nasip etsin inşallah​

Aleykümselam
Bu konularda çok fazla bilgim yok am Allah yardımcınız olsun. Dua edebilirim sadece.insanın çocuk sahibi olabilmesinin karar mercii Allah değil mi sonuçta. Ümidinizi kaybetmeyin.

Aleykümselam
Bu konularda çok fazla bilgim yok am Allah yardımcınız olsun. Dua edebilirim sadece.insanın çocuk sahibi olabilmesinin karar mercii Allah değil mi sonuçta. Ümidinizi kaybetmeyin.
Allah razı olsun bi arkadaşın dua ettiğini bilmek bile ne kadar güzel birşey..

Soğan kürünü duydum en çok ama ilaç tedavisi gördüğüm için eğer bebek olursa düşürür korkusuyla yapmadım hiç

Allahtan ümit kesilmez umudunu kaybetme yoksa baştan kaybetmis olursun herseferinde olucagina inanki öyle olsun. Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah

Allahtan ümit kesilmez umudunu kaybetme yoksa baştan kaybetmis olursun herseferinde olucagina inanki öyle olsun. Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah
Olacağna öyle inanıyoruzki eşim hergün bebeğimiz nasıl diye soruyor sonradan üzülmesin die kesinleşmeden nolur böyle konuşma desemde yalnız kaldığımda bende onla konuşurken buluyorum kendimi çok ümitliyim bu sefer inşallah boşa çıkmaz

Ayni duygulari paylaşıyorum bugun
Benim bu ay da husran
Kendimi caresiz yorgun bitkin hissediyorum gücüm kalmadi sanki avaz avaz aglamak istiyorum ama ne fayda
Sonra bun da da var bi hayir diyorum zorlaAllah yardımcımız olsun
Sizin icin bitmemis henüz umut hala var demekki insallah gelmistir meleğiniz

İnşallah vardır Allah sizede nasip etsin inşallah stresliyim de beni üzcek olaylar oluyo ufak tefek te olsa takıyorum kafaya arkamdan konuşuluyı moralim bozuluyo off gerçekten dediğniz gibi avaz avaz bağrıp ağlayasım var

Benim bebeğim de çok bekletti, inan seni o kadar iyi anlıyorum ki, sürekli gelen ağlama krizleri, hiçbir şeyden mutlu olamama,dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyordum.
Ama Rabbim mucizesini gönderdi 7 sene sonra geldi meleğim, inşallah senin için de güzel günler yakındadır, Rabbim isteyince olmayacak bir şey yok, herşeyin vakti saati var o zaman mutlaka gelecek, umudunu sakın kaybetme, dualarımda olacaksın.

Allah razı olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu bende piyangonun bana vuracağı günü bekliyorum

Hayırlı olsun canım.. Bir gün aynı mutluluğu biz de yaşarız inşallah.. Tedaviyle mi oldu peki?

Evet arkadaşlar ne kadar zorlu bir süreç olduğunu biliyorum yaşıyorum... bende suan ne gerekiyorsa yapıyorum ama her ay hüsran malesef bende kahroluyorum üzülüyorum ve kimseyle paylasamiyorum çünkü kimse yaşamadığı için beni anlamıyor.cok kafaya takiyorsun falan diyorlar ama takilmayacak şey mi bu dünyaya bir kere geliyoruz tabiki bir evladımız olmuyor diye takip uzulecegiz.Rabbim isterse herşey olur bol bol dua edelim arkadaşlar duanin her yere kapısı açılıyor Allahım hhepimizin nbu ay yüzümüzü guldurur kucaklarımızı bos bırakmaz insallahh

Ewet canm yapıldı çok şükür bi sıkıntı yok ama ben testlerimi yeniden yaltırcam başka bi dr a gidicem artık
Bak canım ben evleneli 4 yılı gecti, bazı özle sebeplerden ara ara korunmak zorunda kaldık, ama tabi ki her evli çift gibi korunsak da bebek ozlemimiz hep vardı. Dr a gittik ikimizde de sıkıntı çıkmadı çok şükür ama yine de bebek sahibi olamadık. Daha sonradan öğrendim ki ben de kuruluk var ve bunun için uyguladığımız yöntem spermleri öldürüyormus. Burada torunları okurken preseed jel diye biseyle karşılaştım, araştırdım ve kullananların çok memnun olduğunu, allahın izniyle kısa sürede bebek sahibi olduklarını gördüm. Ben de birkaç gün önce onu aldım. İstersen sen de bir arastir. Rabbim vesile kılar inşallah

Teşekkür ederim canm merak ettim bakarım bi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…