Nolur artık dayanacak gücüm kalmadı

Kulun "bittim" dediği an vardır ya hani tam o sırada "yetiştim" dedi Rabbim. Aldım güzel haberimi bundan sonrası bebeğimi sağlıkla kucağma almak ve isteyen herkese nasip olması için dua etmek...
ne kadar güzel canım allah büyük işte ne güzel gönlüne göre versin darısı bizim gibi isteyenlerin başına

Kulun "bittim" dediği an vardır ya hani tam o sırada "yetiştim" dedi Rabbim. Aldım güzel haberimi bundan sonrası bebeğimi sağlıkla kucağma almak ve isteyen herkese nasip olması için dua etmek...

Allah kem gözlerden korusun, sağlıkla birlikte uzun ömürleriniz olsun. Bazen çok stresli oluyorum uzağa gelin geldiğim için herkes herşey yabancı.. eşim olmasa gücüm yokta sanki düşüp kalacakmış gibi hissediyorum. Daha liseden beri bebek istiyorum diyordum evlendikten 1 2 yıl sonra. Yıllar geçti evlendim severek çok şükür ilk zamanlar birbirimize alışmak, yeni bir hayata adapte olmak derken bebeğimiz olursa ona stres sıkıntı yansımasın dedik ama yine çok şükür herşey istediğimiz gibi gitti. Kısmet olunca herşey çorap söküğü gibi ardı ardına geliyor inanki. Hiçbişey önünde duramıyor. Hatta yeni evliyiz ama eşim yeni bir iş kurdu bu imkan bir anda önümüze çıktı. Sıkıntıya düşmeden borçlar ödeniyor. Bitmesine az bile kaldı rabbime şükür. Bebek istememek için bir nedenimiz kalmadı. Allah ım en kısa zamanda bize de ve burada isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. Diyeceğim o ki, ilk zamanlar herkese söyleme göz değer diye çok düşünürüm ben. İyi niyetli insanlar kadar malesef kötü niyetli insanlarda var. Ve iyiki böyle güzel bir yerde var ki, içimizi iyi kötü döküp sevincimizi kederimizi paylaşabiliyoruz.

Allah bol kazanç versin canm inşallah bebeğiniz sizi bekletmez böyle güzel bi duyguyu yaşamak için kimseyi bekletmesin Rabbim♡

Canım hamile kalmışsın sanırım çok sevindim gözün aydın

stresten kendini uzak tutman gerekiyor diyo herkes ama insan tutamıyo üzülüyor yıpranıyor her ay adet olmayayım diye ettiği dualardan sonra yine adet olunca yıkılıyo allah yardımcımız olsun

bende daha yeni hamileyim şu kimyasal gebeliği açıklarmısınız bana e benim bir arkadaşım var çockları olmuyor 2 senedir ne yapması lazım

Her ay yeni hayaller yemi ümitlerle çıktığım o yolları ne zorluklarla geçtim şükür ki sonunda dualarımı kabul etti rabbim
stresten kendini uzak tutman gerekiyor diyo herkes ama insan tutamıyo üzülüyor yıpranıyor her ay adet olmayayım diye ettiği dualardan sonra yine adet olunca yıkılıyo allah yardımcımız olsun

bende daha yeni hamileyim şu kimyasal gebeliği açıklarmısınız bana e benim bir arkadaşım var çockları olmuyor 2 senedir ne yapması lazım
Genel olarak kimyasal gebelik, normal hamilelik bulunmadan döllenen yumurtanın, daha sağlıklı bir şekilde embriyonun gelişme göstermeden devam etmesi ve sadece laboratuvar tetkikleri ile hamilelik testleri yardımı ile tespit edilmesi durumudur. Daha çok hamilelik testlerin de incelenen hamilelik hormonunun BHCG yüksek çıkması halinde (+) olur. Bu durum da çok sağlıklı bir hamilelik meydana gelmez. Çünkü anne rahminin içine yerleşemeyerek, düşük ile kendi kendine sonuçlanır. Kimyasal gebelik durumu, oldukça fazla karşılaşılan bir durumdur. Kimyasal hamilelik yaşayan birçok kadın, bu durumun farkına dahi varmamaktadır.

Canım yapması gereken tek şey Allaha sığınıp stres yapmamak. Dr a gidip tüm test ve tahlillerini yaptırsın eşiyle. Sağlıklı beslensin. Strestrn uzak durmak en önemlisi. Bebek odaklı ol asınlar. Kendilerini sıkmasınlar. Dr kontrolüyle folik asit alsın yumurta geliştirici ilaçlar var dr uygun gördüğü zaman onlardan verir yumurtlama günüymüş ovülasyonmuş bunlara çok takılmasın. Rahat olsun. Ve hep dua etsin

Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda nasip etsin bende 2 senelik evliyim geçen sene martta kürtaj oldum bebeğim gelişmediği için benden sonra herkes hamile kaldı doğurdu üstüne bir sene uğraştım doktor doktor gezdim oturup hep ağladım en son eşim aşılama yaptıralım dedi tamam dedim geçen ay adetten sonra rahim filmi çekildim bu ay yani 14 de adet olup doktoru arayıp randevu alıcaktım aşılama tedavisi için ama diyordum rabbim verseydin de bunlarca gerek kalmasaydı hiç istemiyorum iyi mi yapıcam bilmiyorum sen bir yol göster diye aşılama olucak artık diye de üstüne düşünmedim adetim gelmeyince test aldım ve şok oldum hiç beklemiyordum şuan 5+3 olduk Çarşamba kontrolüm var inşallah görürüm kalp atışını duyarım duyarsam hayır dağıtıcam demiştim bu kez kucağıma almayı nasip eder rabbim ve hacca giden tanımadığım birinden dua istemiştim sağolasun adıma dua edivermişti yani rabbimin mucizeleri ansızın gelir inşallah sende beklemediğin bir anda mucizene kavuşursun

Bende adetimi bekliyordum hatta olsam da bi an önce gitsem dr a diyordum test yapmicaktım söz vermiştim kendime zaten o ay da hiçbişeyi önemsemediğim için olmamıştır eminim diyordum. Sınava hazırlandığım için arada bir de olsa aklıma gel esin nasışsa yok ama emin olayım diye test aldım ve çok şükür bugün 11+1 e girdik rabbim herkese nasip etsin Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…