Nolur artık dayanacak gücüm kalmadı

Hiç canınızı sıkmayın, Rabbim verdiğine göre bi bildiği vardir. Ayiplayanlar her zaman önce kendine baksa kimsenin kimseyi ayiplamaya yüzü olmaz zaten. Allahın verdiği de vermediği de imtihandir, inşallah bebeginiz güzel olaylara vesile olur

Allahım tez Zaman'da nasip etsin inşallah.Benimde dualarımda hep isteyen herkese nasip etsin Allahım vakti var herşeyin.3 kez Klomen uyguladım olmadı benimde 3 yıl daha şimdi kendiliğinden oldu geriden gelişiyor yalnız.Allahım sağlıkla tamamlamayı da nasip etsin öğrenip sonradan bunların yaşanması çok üzüyor ama Allahtan herşey var bir Zaman'ı .Allaha güven ve elinden geleni yap.Ayrıca sadece kendine değil eşinin de vitamin alması gerekli.

İnşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına canım saol duaların için Allah kabul eder ınşallah

Normal vajinal doğuma hazırlık süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.
İşte tüm ayrıntılar..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

merhaba arkadaslar 2 yıl 2 buçuk ay evliyim bu ay adetim 2 gun gecikti belki hamileyimdir diye umutlandık birden adet oldum bu ayda hamile kalamadim

Hepinizi o kadar iyi anliyorumki bende aynı dertten muzdaripim 2 yıllık evliyim ve çocukluğumdan beri en çok istediğim şeydir anne olmak olmuyo olmuyo her ay bu sefer oldu galiba umuduyla sahte belirtiler yaşıyorum sonu gene hüsran geçtiğimiz kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim o dönem kayinvalidemi kaybetmiştik hiç düşünemedim bile hamileliği kendiliğinden oldu sürpriz gibi hemde regl olmama rağmen gayet normal ve gününde regl oldum reglim bitti 2 gun sonra kasik bastmasi şikayetiyle acile gittim film cekmeden once gebelik testi yapalim dediler beta hcg 96 çıktı inanamadim rüya gibiydi 2 gün sonra 146 ya çıktı yavaş çıkıyo bi sorun var dediler 2 gun sonra 200 oldu ve sonra 45 e dustu kimyasal gebelikmis meger bunun sayesinde hic kafama takmadan hamile kalabilecegimi dusunmeye basladim ama o gunden beri yapamiyorum hep aklimda çıkmıyo bi turlu sizleri cok iyi anliyorum ve hepinize duaciyim Allah isteyen herkese hayirli sağlıklı uzun omurlu evlatlar nasip etsin içlerinde banada inşallah

Geçmiş olsun canm ne kadar kötü bişey bebek yolları beklemek ne kadar zor ama ben sanorım şu 3 ayda çok yol katettim kafama takmamayı öğrendim ama adetimi bekliyorum şu 3 gün içinde tekrar dr a gitmeye başlicam işte o zaman naparım bilmiyorum süşünmemeye stres yapmamaya gayret edicem ama bakalım mümkün olacak mı Allah hepimize yardım etsin

Ve işte sonunda buraya zaferimi yazıyorum sabrettim kafamdan uzaklaşturmaya çalıştım ben kazandım Allahın izniyle...
Hamileyim şükürler olsun ki bebeğim annesine geldi sonunda dua ediyorum ki bu sefer gitmesin kalsım benimle ve Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

Hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli hayirli bir şekilde kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah

Buraya hep bir umut hikayesi görür müyüm diye giriyorum ve hep bu baslik denk geliyo bende söylüyorum
NOLUR ARTİK DAYANACAK GÜCÜM KALMADİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…