nolur bakın

eşine x arkadaşından pek hoşlanmıyorum, hal ve hareketleri beni düşündürüyor, böyle bir insanla samimi olmanı istemiyorum diyebilirsin
ama takip ettiğim anlaşılacak. konuşmayı seçersem okudğum her şeyin hesabını sorup, güvenim kalmadığını ve bu şekilde nasıl devam edeceğimizi soracağım. bir de kesinlikle arkadaşıyla görüşmeesini istemdiğimi. ama belli etmezsem bu soğuklukla ben ondan gittikçe kopacağım. kızlar içim içimi yiyor. b halt işlemediyse bile ben kocama yakıştıramıyorum bu düşünceleri. nasıl güvenirim. kocama güvenemiyorsam kime güvenicem.

arkadaşına boş boş hava atmış olabilir sadece. yani ne diyeceksin ki hem ben senin vatsabını an be an okuyorum aha bunları demişsin mi diyeceksin. çok küçük düşürücü bi durum.
eşim teknolojiden anlamıyo. whatsapp web katmadan konuşmaların silsen de yedekleniyo vs derim dersem eğer. her halukarda küçük düşürücü. ama üstüme gelecek. bu şekilde nası gülerim yüzüne. ben bunu yapamam

Anladığım kadarıyla eşinin arkadaşı karaktersiz adamın teki, evli, çocuk bekliyor ama buna rağmen karı, kız muhabbeti peşinde. Bir an önce eşin o adamla arkadaşlığını kessin.

bu mesaj olaylarını falan anlatma zaten. sadece arkadaşıyla ilgili gözlemlerini aktar.
zaten şu anda eşinin yaptığı bişey yokki

Ama belli edersen oradan konuşmaya devam etmezler ki sakın belli etme.Çok zordur eminim ama şuan yapman gereken en akıllıca şey bu ve takip etmen

bu mesaj olaylarını falan anlatma zaten. sadece arkadaşıyla ilgili gözlemlerini aktar.
zaten şu anda eşinin yaptığı bişey yokki
Anladığım kadarıyla eşinin arkadaşı karaktersiz adamın teki, evli, çocuk bekliyor ama buna rağmen karı, kız muhabbeti peşinde. Bir an önce eşin o adamla arkadaşlığını kessin.
bana daha önce çalıştığı yerdeki adamların iğrençliklerini anlattı. ama onlardan biri de bu arkadaşıymış onu hiç demedi. evimize geldiler eşiyle kaç kere. daha önce hiç yorum yapmadım. geelip gitmedikçe yüzünü bile görmüyorum mesajları da siliyo haliyle. dikkat çekmden nası uyarırım arkadaşı konusunda? kesin olarak akşam konuyu açmayayım mı?

Direk sor kendi kendini yiyip bitirecegine adamın basının etini ye

daha önce gelmişler işte, gözlemlerin o zamana aitmiş gibi konuş, bakışlarından hiç hoşlanmadım falan de. adamın nasıl bir sapık olduğunu eşin bildiği için sana inanacaktır

benim takıldığım 3 nokta var.
1- arkadaşının böyle iğrenç olması
2- elin o...suna böyle biri musallat olsa zorlanırım belki demesi
3- o arkasından gelen kız. en çok ta bu.
direk ee kız mutfağa geldi sonra noldu diye konu açasım var akşam. offf.

Nasıl takip ediyosunuz. Mesajları nerden görüyosunuz.

Kalbini bozma bazen erkekler altta kalmamak için bu tarz muhabbetlere girer görmemiş gibi davran huzurunu bozma eşini takibe al biraz çünkü onu suclayacagin bişey yok şu an

Kalbini bozma bazen erkekler altta kalmamak için bu tarz muhabbetlere girer görmemiş gibi davran huzurunu bozma eşini takibe al biraz çünkü onu suclayacagin bişey yok şu an
öyle mi dersiniz... midem kaldırmıyor elin o....sunu beğenmesini. aldatma yok şu an ama hayalkırıklığı var. kalbim kırıldı ve anlatabileceğim kimsem yok burdan başka..

bir de çocuk istiyordum.. allahım nasıl da biliyor hamile değilim iyi ki. kızlar ben hamile olup kilo vs alınca nolcak. aklımda sürekli soru işaretleri olcak. çok mu karamsar düşünüyorum. konuşsam ne demeliyim. izleyecğim en iyi yol ndir lütfen yardım edin

yorumları okuyamadım
gerçi sizin yazdıklarınızı da net anladığımdan emin değilim ama
bence eşiniz birşey yapmamış
sizden önce olanlar sizi ilgilendirmez, sizden sonra da birşey yapmamış gibi
tek takıldığım cümle "ama şurdan biri musallat olursa bilemem zorlayabilir" kısmı
onu da erkekliğe b.k sürdürmemek için sallamış olabilir
ben birşey yapmadan bekleyin derim
aynen bu şekilde ara ara kontrol edin ama şu anda yaygara koparmak için erken sanki
aksine şimdi çaktırırsanız, birşey yapıyorsa da yakalayamazsınız
çünkü siz olaydan haberdarsınız diye yapacağı varsa da yapmaz değil!
yine yapar ama saklayarak
o yüzden, adam birşey yapmadan, ortamı velveleye vermeseniz daha iyi gibi

Bence hemen konuşma takip etmeye devam et. İleri giderse ekran görüntüleriyle beraber göster.
Ahlaksız arkadaşıyla görüşmesini istemediğini söyle.
O yazıları sen ve bir bayan arkadaşın yazışmış gibi empati kurması için okutsan tepkisi ne olur acaba? Sen yapmış olsan ne hisseder?
Eğer itiraz ederse ki büyük ihtimalle basit erkek muhabbeti olduğunu aslı astarı olmadığını söyleyecektir o zaman o derlediğin yazıyı okutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…