nolur bakın

bana da benden sonra yapmamış gibi geliyor. aldatma konusu yaşayacağımız bi prob değil gibi geliyordu bana o kadar düşkün ki. aklımın ucundan bile geçirmmiştim ihtimalini. bunu demesi beni şok etti o yüzden. bekleyeceğim ama konuşmaları anında siliyor ben bugün tesadüfen denk gldim. konuştukça sildi. yakalamam zor. kafayı yiyip psikooat gibi takip etmem geerek anca. ki bugün olan oydu. sinirlerim mahvoldu

kesinlikle öyle diyecek. senelerdir çok samimiler kesemezmişim gibi geliyor. anca herş eyi açıklayıp bunun evliliğimizi etkilediğini belli edersem olur gibi.

Bir gün bir konu açılıyor akşamına kalmadan benzeri açılıyor.Nasıl denk getiriyorsunuz mübarekler.

kızlar ben dayanamayacağım. arkadaşından hoşlandmadığımı ve onunla olan konuşmalarından bana bildrim geldiğini söyliycem. çok anlamayacaktır. ben dayanamam bu şekilde. hesabını sormadan gözünün içine bakıp aşkım sevgilim diyemem. gözlerini yüz ifadesini görmem gerek. ne açıklama yapacak ona bakacağım. o kız kimdi ona bakacağım. eşim allah korkusu olan biri. bütün kozlarımı oynayacağım. dua edin lütfen. 1 saate gelir. nasıl konuya gireceğimi bile bilmiyorum ama.

ben bu adamı seviyorum. onunla çocuklu mutlu yuva hayali kuruyorum. bundan sonra nasıl devam ederim soru işaretlerini gidermeden? çabalaması gerekecek. eğer kötü sonuçlanırsa konuşma kaybedeceğim çok ta bir şey yok. güvenim zaten gitmiş olacak. lütfen dua edin.

Yapmayın,sakın anlatmayın. Olan bir konuşma yok. Ihanet yok.
Üstelik yarışmalarını okuyorsunuz. Çok sinirlenerek. Olacaksa birsey artık dikkat edecek.
Abartmayın ,birsey komusmamislar.
Sen hep böyleydim demiş arkadaşı eşinize işte.
Laf arasında hoslanmadiginizi söylersiniz o adamdan.
Sakın açmayın konuyu derim

Konus tabiki oyle sey mi olur guzel bi dille anlat derdini bak de bana dogruyu soyle boyle nisey gordum de ama onu takip ettigini anlamamask gerekiyo yani o zaman uste cikmaya calisir

Esin aldatti mi aldatmadi mi anlayamadim dogrusu. Karisik olmus biraz. Biseyler yaptysa iyi seyler duymana gerrk yok. Neden kanacaksn ki?

Söylüyoruz da anlayan yok...

Söylüyoruz da anlayan yok...
ya öyle demeyin lütfen.. ben de burdaki konuları okuyup kadınlara biraz daha sabretseniz diye yorum yapıp duruyordum. ama ben gurbetteyim. eşimden başka kimsem yok. dostum da sevgilim de o. zaten aldatmamış, şu anda iş ve iş arkadaşı dğişikliği vs olmadığı sürece risk yok gibi. nereye kadar bekleyeceğim. inşallah öyle bir şey olursa allahım karşıma çıkarsın. ben yine önlemlerimi bırakmam. ama nasıl bakacağım yüzüne. neyin var dedikçe gülümseyecek miyim. bir sırdaşım olsa arkadaşım olsa kendmi bir şeye vereceğim. şu an bu dediğiniz bana çok zor geliyor. takip ettiğim için azar yeme pahasına konuşasım var diyorum.. çok mu kötü fikir.. yoksa aldatma vs olursa diye beklemem için mi diyorsunuz bunu

bu çok kötü fikir koz vereceksin eline

Aldatana kadar takip et sus demiyorum ki ben, bir kaç gün daha takip et.Sonra zaten hesap sor,gerekirse o adamla senin aranda tercih yapsın o kadar net koy tavrını.
Bak mesela o kız gelince mutfağa kaçtım filan demiş sonra silmiş. Ne kadar önemli bir konu o kimbilir kimdi? O tarz şeyleri belki yine konuşacaklar

Suçlu duruma düşecek. Madem şüphesi var daha beklemeli.

Bu arada bu Kk yüzünden erkeklerin kadınların bütün hamlelerini öğreniyorlar :)
Böyle konular kadınları paranoyaklaştırıyor, erkeklere de delil bırakmamanın tüyolarını veriyor dediğin gibi

tamam. doğru diyorsun. birkaç gün bekleyebilirim. tekrar konuşana kadar en azından. sonra da ne pahasına olursa olsun açacağım konuyu. çok zor hiçbir şey yokmuş gibi yapmak. onlar yazışırken bile kriz geçirdim burda. biraz yoğun yaşayan biriyim kafam da allak bullak oldu. kimse eşine konduramaz ama bu pislik arkadaşı bile beni ne kadar etkiledi. o kızın kim olduğu aklımı kurcalayıp duracak.. eski bir mesele mi. yoksa arkadaşının eski meselesi mi. bu ihtimal de geliyor aklıma. o kadar yakıştırmıyorum ki eşime.

ha sürekli orda değil bu x yani
yok, eski şirkettenmiş. arkadaşının bildiği biri. daha önce konuşmuşlar bu konuyu yani tekrar bahsediyordu belliydi. kabus gibiydi dedi bir daha konuşmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…