nolur bakın

eşimi uzaktan görmüş, çalışana aa o x bey mi demiş. bu da hemen mutfağa gitmiş ama o da arkasından gelmiş. sonrası yok. beni deli eden de bu
adını sanını biliyo musun bu x in ne bilim sosyal ağlarda taklıyo mudur ismiyle arasan belki kafanda birşey şekillenir

Yapmaaa panikle hareket ediyorsun eğer anlatirsan asla ogrenemiyceksin bırak akışına yaa takip et suç ustu yap bisey yoksa yoktur zaten ama eğer varsa ve yapacaksa tedbirini alır sen konuşunca ve omur boyu beynini kemirirsin karar senin

Bence takipte kal. Hemen ortaya atma takip ettiğini. Şuan bu konuşmalar muallak. Sessiz kal. İyice bilgi sahibi ol şuan erken. Sinirle kalkıp zararla oturma kardeşim.

Bazen erkekler hava atmak için 3 5 sallarlar marifetmiş gibi ama o arkadaşı kötü yoldaysa mutlaka senin eşini de çeker.. Boşuna dememişler arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye.

neden kabus gibiydi acaba

eşimi uzaktan görmüş, çalışana aa o x bey mi demiş. bu da hemen mutfağa gitmiş ama o da arkasından gelmiş. sonrası yok. beni deli eden de bu

adam kadını görünce, kendisiyle konuşmasın diye mutfağa kaçmış işte
ama kadın da peşinden gitmiş
adam "kabus gibiyd" diyor
bir adamın, bir kadınla olan görüşmesini kabus gibiydi diye nitelemesi için
adamın o kadınla görüşmek istemiyor olması lazım bence
yani kadın gidip konuşmak istemiş, adam da konuşmak istememiş
muhtemelen bir mazileri var ama adam için bitmiş
mazi dediğim illa ilişki değil
belki kadın asılıyor adama...

sakın kadını araştırıp olaya katmayın bence

Bana bir kadını anlatmıştı. Eski çalıştığı yerde buna asılan. Eşimin bana her şeyi anlattığını düşünüyordum o yüzden. Şimdiye Kadar 2 kişi asılmış vs. O da olabilir aslında. Ama hiçbir zman emin olamayacağım gözümün içine bakıyor. Sürekli elimi tutuyor neyin var vs. Gözleri doluyor beni öyle görünce. Çok zorlanıyorum.

Bence sakin olmaya calis ve esinle konus mesela ne konusuyorsunuz siz erkekler de csuclamadan merak tan soruyomus gibi belkide telini kurcaladini orenirse araniza guvensizlik girebilir yada soylenip sana konuyu cabucak kapatip kaca bilir vericegi tepkilere bak belkide dedikleri gibidir alta kalmamak icin sakiyorda olabilir aldatilirsan ilaki anlarsin bence

ben dayanamadım. akşam ablasına gitmiştik orda da sürekli yanımıza gelip gözümün içine bakıyordu. gayet iyi idare ettiğmi düşünüyorum sabrıma halime hayran kalmış. eve geldik, artık sormuyordu. beni görmek istemezsin herhalde yatıyorum, yüzüme bile bakmıyorsun dedi gece. yoo farketmez dedim. 2 dk oturalım dedim yatağa geçtik sarıldık. ölü gibisin ne olur söyle diye yalvarıyor. ayağımı falan sallıyormuşum farkında değilim değişik hallerdeydim. sürekli yok bir şey diyorum. sarılıyorduk bir anda, benim için her fedakarlığı yapar mısın dedim.
bi panik oldu sandı ki şehir dğiştirmemle ilgili. 10 dk kadar konuştu senin önüne ne şehir ne hiçbirşey geçemez dedi. gözünün iiçine baktım doğruldum. ben bi halt işledim dedim. kızlar o kadar kötü oldu ki kim bilir aklına neler geldi. kalktı yataktan gözüme bakıyo noldu söyle lütfen. dedim geçen ay senin telde bi foto bulmuştum ya, arkadaşın yollamıştı, o gece çok kötü oldum sabaha kadar uyuyamadım aklıma her şey geldi. o gün teline program yükledim. sildiğin mesajlar arşivleniyor okuyorum onları dedim. anlamadı hiçbir şey. sorgulamadı bile. yavaş yavaş yatar pozisyona geçti bana bakıyo ama dehşetle. anladım dedi. eskileri mi okudun dedi(yine bu salak arkadaşıylaymış) hayır bugünküler dedim.
gözümle perişan oluşunu gördüm. her şeyi saydım. gayet sakindim hiç bir şeyi atlamadım ve hesap sormadım. bahseder gibi öylesine. bak bana dedim, sana bir şey soracağım. benden önce hiç duygusal veya cinsel birlikteliğin oldu mu. elimi tuttu ve istediğin her şy üzerine yemin ederim. olmadı ddi(ben de öyle biliyodum) yazdıklarını söyledim. onlar önceden konuştuklarımla alakalıydı. birkaç seviyesiz muhabbet olmuştu kızlarla üni zamanında dedi. onları kastetmiş. ama perişan durumda. ilerde aldatma meselesini sordum. ben hiçbir şekilde kesin konuşamam. ama bu konuda çok netim. yazdım zaten şükürler olsun iyiyim hiç zorlanmıyorum. belki ilerde zorlanabilirim dedim. büyük konuşmamak adına yazdım onu yemin ederim aklımdan o geçiyordu dedi. aldatmak aklımdan geçen en son şey. bunun ihtmali bile yok kendime bu konuda çok güveniyorum. tek aklımdaki büyük konuşmamaktı dedi. ihanetin olma ihtimali bile beni ne hallere soktu gör dedim. ihtimaline bile katlanamam. kendimi her şeye hazırlamıştım dedim. kabullenmiştim sadec çünkü konuşmalarından öyle anlaşılıyordu, ben de bundan sonraki hayatımı düşünüyordum dedim. kararlı olduğumu gördü.
kızlar yaklaşık 4 saat konuştuk. bir yerde dedim ki, her şey gözüme çok saf göründü, evi temizlemem çocukça sevinçlerim vs. orda ağlamaya başladı. ben sana neler ettim. nolur güler yüzünü sevincini benden esirgeme diye. kalbini tutuyo sürekli. seni üzdüğüm için çok üzgünüm dedi. özür dileyip durdu. arkadaşını sildi. nfret ediyorum o adamdan gördüğüm andan beri dedim. yarın sabah konuşacağım onla. böyle böyle karım görmüş, huzurumuz gitti, artık samimi olmayalım diyeceğim. ama iş ortamı tamamen küs kalamam. söz veryorum özel konularda veeya dışarda görüşmyeceğim onla dedi. sabah ta 5 gibi kalktık 8e kadar yine yatakta konuştuk. işe gitti, ilk işi adamı aramak olmuş. anlatmış böyle böyle. adam kendi demiş direk abi çok özür dilerim, hanımla aranı böyle açıyorsam görüşmeylim. samimiyeti keselim. çok özür dilerim hakkınızı helal edin demiş. sen bir şey yapmadın ki ama demiş eşime, o da dediklerimden yaptığımı çıkarmış demiş. doğru demiş ucu açıktı. korkmuş karısına söyler miyim diye. bi de programa şok olmuş abi o neymiş öyl görebiliyorlar mı demiş(pislik karısına da öğreteceksin aslında) bu da bilmiyorum sormadım demiş. o konuyu da konuştuk. seni çok üzdüğüm için açmıyorum konuyu ama çok onurum kırıldı dedi. telim hep ortada snelerdir aynı no geçmişi olan değiştirirdi dedi. ben de adam beni rahatsız ediyordu sana diyemedim , haklısın dedim. kaldırdım ve bakmyacağıma söz verdim. o da bir de böyle seviyesiz şeyler yapmayacağına söz verdi. adamla da ilişiğini kesti. demin aramış, ağlıyordu. seni böyle üzdüğüme inanamıyorum diyor. saçının teline zarar gelmesini istemezken diyor. üzüldüm ben de kapatalım bu konuyu dedim. biraz alttan aldım gibi. uzatmanın anlamı yok yıpratacak bizi. benim içim rahat. siz ne düşünüyorsunuz? dışardan bir gözle nasıl görünüyor durum? beni kandırmak istediği için böyle davranamaz gibi geliyor..

çok karışık yazdım galiba kusura bakmayın. eşimi takip ediyordum çünkü yine bu arkadaşıyla bikaç seviyesiz msjını görmüştüm
Eşinin telefonunda whatsap web var sen nasıl anlık takip ediyorsun.Teknoloji cahili miyim ben de anlamadım.

Bence eşin de sıkıntı yok
Yani erkek muhabbetine giriliyor orda ne diyecek adam gayet iyi götürmüş muhabbeti. Ay ben evliyim cizzz mi dicekti.
Sen birsey deme bekle bakalım biraz daha neler çıkacak

Dunden berı takıp edıyorum konuyu bugun uyelık aldım...
Dogru olanı yapmışsın belliki eşinde pişman yazıstıgı absurt konu için ...
Uzatma ama unutmada ..
Bu demek değil ki meseleyi sürekli ısıtıp ısıtıp eşinin önüne sürme ...
Hayatı kendine zından etme paranoyak olursun çok fazla düşünme ..
Fakat açık ve net bu kim olursa olsun ister kocan ister abin ister dayın ister başka bir erkek...
GÜVENMİYECEKSİN ( feminist değilim )

Her an herseyı yapabılırler nokta...

Kesinlikle bundan sonra gözümün daha da açık olacağının farkında. İhtimalini bile nası düşünürsün diyo kapattık konuyu ama hassas noktamız oldu bu konu. Ben eşime güveniyorum aslında. Bugün geldi hala duygulanıyor beni kaybetmekten bu kadar korkuyormuş ben de yeni anladım. Herkes kendi eşini biliyor kadınlar gerçekten hissediyor gerçekten. Adam bana direk neden gelir gelmez söylemedin, Ne halde kendi kendini yedin neden dedi. Herkesin mizacı farklı o yüzden herkesé aynı taktik gitmiyor. Bir de aldatma ihtimali Vs olsaydı bekleyecektim kendi kendime ama burda yaptığı tek şey seviyesiz muhabbetler oldu. Bunun da beni hayal kırıklığına uğrattığını söyledim. Benim Kocam böyle basit değil dedim. Nefsime hoş geldi belki de dinlemek diyor. Hak veriyor nyseki. İnşallah tüm bu tarz konular böyle güzel bağlanır.. rabbim kıymet bilenlere düşürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…