Nolur beni kurtarın !!

Ablamla ilişkim pek yok aslında ayrı büyüdük . Bakın bende gerçekten bundan rahatsızım hemen bi çıkış yolu bulmam gerek kendime söz geçiremiyorum

biraz daha derinlik kat hikayene. çok beceriksizsin. en başta grafikerim, 24 yaşındayım diye girmiycektin olaya.
kızlar selam biz ablamla ayrı ayrı büyüdük, ablam babamla yurt dışında yaşıyordu, özel okula gidiyordu... diye başlamalıydın.
yaş ve meslek bilgisi sorulduktan sonra verilir. ooooff troll eğitimini de biz mi vericez ya

Ne dememizi bekliyorsun yahu aşk hormonlardan oluştuğuna göre şimdi sen eczaneye gidip testesteron al ,bide libido azaltıcı yani ortaya tam olarak nasıl bişey çıkar bilemiyorum ama şu halinden evla olur gibi geliyor

Son düzenleme:
Ben burayı sıcak bulduğum için ve kimseye anlatamadığım için yazdım . Cevap vermek zorunda değilsiniz . Ayrıca alaylı yorumlarınızı kendinize saklayın . Bu gerçekten ciddi

yazdım yazdım sildim ..
kız kardeşimin sevgilisi,nisanlısı,kocası sadece benim kardesimdir ..
bu nasıl bir zihniyet ? destek alın bence ..

kızım artık yoruma gülmeye korkuyom....dakka başı banlanmaktan bıktım.... ama dayanamıyorum

Ay bide kiziyossun ya allah askina kusura bakma ama sana acayip hakaret edesim var azgin... bilmem ne diye. Hatta kusura bak. Igrenc otesisin.

Ben burayı sıcak bulduğum için ve kimseye anlatamadığım için yazdım . Cevap vermek zorunda değilsiniz . Ayrıca alaylı yorumlarınızı kendinize saklayın . Bu gerçekten ciddi

öneri 1: lezbiyen ol. (ama ablana sarkma bu sefer de.)

öneri 2: erkek ol.

öneri 3: ablanın sevgililerini çiz, bilgisayar ekranını yala (grafiker olduğunu belrtmişsin ya küçük troll)

öneri 4:
sims al, orda karakterlerini yarat, kendinle ablanın sevgililerini seviştir. ablan da diğer odada sinirlensin. sonra havuza sok ablanı, merdiveni kaldır. havuzda ölsün.

öneri 5: sıcak arkadaşlar bul ve onlarla seviş. burdaki kadınların çoğu sevişmeyi sevmez. çoh yanlış geldin.

​10 öneriye tamamlamayı düşünüyorum arkadaşım.

Çok denedim gerçekten ablamdan uzak mı kalmadım amerikalara mı gitmedim ama olmuyo bi türlü hatta 2 sene önce ablamin sevgilisinden evlenme teklifi aldım kendimi nasıl durdurabilirim bilmiyorum .s

Ablanın sevgilisi sana evlenme teklif etti ama o karaktersiz hala ablanla beraber? ve siz ablanı aldatıyorsunuz? rezillik diz boyu

Madem bu kadar ciddiydi amerikalarda evlenmeyi düşünüceğinize afrikada bir kabile reisi bulsaydınız kendinize anca o paklar

İlginc....zaman cok bozuk,konu gercek olabilir.Allah islah etsin

KK makaracılarının dişine göre bir konu.

Konu size ters gelebilir, üyenin yaptıkları da ama bu onu aşağılama, dalga geçme hakkı veriyor mu size?
Site kurallarına göre cevap kocaman bir HAYIR.

ne dememizi bekliyorsun...ne deyince ablanı ve sevgililerini rahat bırakacan...anlamadım...herkesin içinden geçen son sürat hakaret etmek....
hatalıysam eessrryyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…