Ablamla ilişkim pek yok aslında ayrı büyüdük . Bakın bende gerçekten bundan rahatsızım hemen bi çıkış yolu bulmam gerek kendime söz geçiremiyorum
öneri 1: lezbiyen ol. (ama ablana sarkma bu sefer de.)
öneri 2: erkek ol.
öneri 3: ablanın sevgililerini çiz, bilgisayar ekranını yala (grafiker olduğunu belrtmişsin ya küçük troll)
öneri 4: sims al, orda karakterlerini yarat, kendinle ablanın sevgililerini seviştir. ablan da diğer odada sinirlensin. sonra havuza sok ablanı, merdiveni kaldır. havuzda ölsün.
Ben burayı sıcak bulduğum için ve kimseye anlatamadığım için yazdım . Cevap vermek zorunda değilsiniz . Ayrıca alaylı yorumlarınızı kendinize saklayın . Bu gerçekten ciddi
Çok denedim gerçekten ablamdan uzak mı kalmadım amerikalara mı gitmedim ama olmuyo bi türlü hatta 2 sene önce ablamin sevgilisinden evlenme teklifi aldım kendimi nasıl durdurabilirim bilmiyorum .s
Ben burayı sıcak bulduğum için ve kimseye anlatamadığım için yazdım . Cevap vermek zorunda değilsiniz . Ayrıca alaylı yorumlarınızı kendinize saklayın . Bu gerçekten ciddi
Ablanın sevgilisi sana evlenme teklif etti ama o karaktersiz hala ablanla beraber? ve siz ablanı aldatıyorsunuz? rezillik diz boyu
Merhaba benim adım zehra 19 yaşındayım muhasebe yardıcısıyım. Öncelikle bunları belirttim ki fake olduğum anlaşılmasın.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Sakın bana bulaşma kalbini kırarım
belki de gerçektir, kınamayın. kınadıgı başına gelmeden ölmezmiş insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?