Nolur beni kurtarın !!

Ben burayı sıcak bulduğum için ve kimseye anlatamadığım için yazdım . Cevap vermek zorunda değilsiniz . Ayrıca alaylı yorumlarınızı kendinize saklayın . Bu gerçekten ciddi

O zaman gerçekleri yüzüne vuralım belki kendine gelirsin.

Sen bir obsessifsin.

Takıntının temeli olmak isteyip olamadığın kişilik: ablan.

Böyle devam edersen sonun b.k!

Silkelen ve kendine gel!

Dipnot: Bu yazdıklaarım gerçek olma ihtimalinedir; değilsen git kumda oyna

Sorun şu ki ilgimi saklayamıyorum anlıyorlar tabi onlarında bana ilgisi oluyo ama tek sorun ablam çok utanıyorum bunun için amerikada biriyle kağıt üzerinde evlilik yapmayı bile düşündüm

çok mu yalnızsın şekerim.. kadın forumlarında bu kadar saçmalayacak kadar mı çokk.. candy crush filanda mı eğlendirmiyor artık seni..

Yok iki sene önceki bi olay o

konunun gerçekliğini bilemem ama eğer samimi isen ve de gerçekse, ablanı kıskanarak mı büyüdün? ya da herkes ona daha mı çok ilgi gösterirdi? belki sadece kıskanma içgüsüdür? kendi kendine çözemezsin mümkün değil..

KK makaracılarının dişine göre bir konu.

Konu size ters gelebilir, üyenin yaptıkları da ama bu onu aşağılama, dalga geçme hakkı veriyor mu size?
Site kurallarına göre cevap kocaman bir HAYIR.

ama kimse dinlemiyor bazıları çok kirici bu yuzsen insan konu açmaya korkuyor...hakaret ediyorlar resmen

KK makaracılarının dişine göre bir konu.

Konu size ters gelebilir, üyenin yaptıkları da ama bu onu aşağılama, dalga geçme hakkı veriyor mu size?
Site kurallarına göre cevap kocaman bir HAYIR.

Mune birsey dicem ama banlanmkatanda korkmuyor degilim :18::18:

bu konu bence sahte ondan arkadaslar dalga geciyor,konuyu acan erkek bile olabilir

benim anlamadıgım, hadi diyelim ki gerçek bir olay... ya buradakiler seni nasıl kurtaracak? ''şu şuruptan her akşam yatmadan günde 1 kaşık içeceksin'' gibi bir çözüm mü bekliyordur nedir?

eger ablanın sevgililerine aşık oluyorsan, ablandan uzaklaş, görüşme. hele hele sevgilileri ile hiç görüşme. uzaklaşmayı beceremiyorsan eger bu durumu ablana anlat, o seni uzaklaştırır seni kendinden hiç merak etme.

Mune birsey dicem ama banlanmkatanda korkmuyor degilim :18::18:

bu konu bence sahte ondan arkadaslar dalga geciyor,konuyu acan erkek bile olabilir

Sahteyse biz ne güne duruyoruz?
Üye erkekse bize bildirdiğiniz hangi erkek üye burda cirit atmaya devam etti? Her konuya sahte yazarsanız gerçek konu açanları konu açmaya çekinir hale getirirsiniz, ki bazı üyeler konularıyla dalga geçilmesinden çok şikayetçi, konu açmaya cesaret edemez oldular.

Bu kadarı da çok abartı bence.

Yani gerçek ya da değil ama bu cinsellik kokan cümleleri de hak etmiyor; ablamın sevgililerine aşık oluyorum denmiş; onlarla sevişmek istiyorum değil.

gercek konuyla sahtenin arasinda iyi kötü fark oluyor,insanlar anliyor

tabi dalga gecme yerine bildirmemiz lazim ama bazende olmuyor iste laf lafi aciyor :18:

Dikkatini başka yere ver,ablanı vs hiçbirşey düşünme

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Konu gercek te olabilir.Eğer gerçekse hiç dogru bisey degil,yani olumsuz seyler yazilinca kiracagini söylüyosun ama öyle bir konu attin ki ortaya milletten aferin demesini bekleme,bu konu nereye gider merak etmiyor degilim.Gercekse uzaklas onlardan psikolojik yardim al.

Benim tek umudum biraz açılıp rahatlamaktı . Etrafımda bir sürü insan var siz daha tanımadan bu kadar tepki gösterdiniz onlar ne der peki ? Belki ahlaksızim igrencim ama siz bana yol göstermek yerine dalga geçtiniz .Ablama ozenmiyorun ondan hem iş hem çevre olarak daha iyi bi konumdayım .Ama eğlenceniz bitti hanımefendiler . Hadi sizde şimdi o dört dörtlük hayatınıza dönün

aşkla cinsellik bağımsız olabilir mi?

Bizim burada yapabileceğimiz yorum konu sahibinin vereceği bilgi dahilinde.

Ne demiş, ilgi duyuyorum ya da aşık oluyorum, her neyse.

İnsan birine aşık olunca onunla sevişmeyi mi hayal eder?

Bunun için en azından bir şeyler yaşamış olması gerekmez mi?

Bir kadın için önce aşk, paylaşım , güven gibi bir dizi duygu sonra dürtü gelir.

Kısacası verilen bilgiden bunları çıkarabileceği bir şey yok ve çok abartmış bence.

kıızzzzz CAMAMBER şom ağzımı açtım piyango sana vurdu....TÜHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…