- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Ben burayı sıcak bulduğum için ve kimseye anlatamadığım için yazdım . Cevap vermek zorunda değilsiniz . Ayrıca alaylı yorumlarınızı kendinize saklayın . Bu gerçekten ciddi
Sorun şu ki ilgimi saklayamıyorum anlıyorlar tabi onlarında bana ilgisi oluyo ama tek sorun ablam çok utanıyorum bunun için amerikada biriyle kağıt üzerinde evlilik yapmayı bile düşündüm
Yok iki sene önceki bi olay o
KK makaracılarının dişine göre bir konu.
Konu size ters gelebilir, üyenin yaptıkları da ama bu onu aşağılama, dalga geçme hakkı veriyor mu size?
Site kurallarına göre cevap kocaman bir HAYIR.
KK makaracılarının dişine göre bir konu.
Konu size ters gelebilir, üyenin yaptıkları da ama bu onu aşağılama, dalga geçme hakkı veriyor mu size?
Site kurallarına göre cevap kocaman bir HAYIR.
Merve abi hoşgeldin
Mune birsey dicem ama banlanmkatanda korkmuyor degilim :18::18:
bu konu bence sahte ondan arkadaslar dalga geciyor,konuyu acan erkek bile olabilir
öneri 1: lezbiyen ol. (ama ablana sarkma bu sefer de.)
öneri 2: erkek ol.
öneri 3: ablanın sevgililerini çiz, bilgisayar ekranını yala (grafiker olduğunu belrtmişsin ya küçük troll)
öneri 4: sims al, orda karakterlerini yarat, kendinle ablanın sevgililerini seviştir. ablan da diğer odada sinirlensin. sonra havuza sok ablanı, merdiveni kaldır. havuzda ölsün.
Bu kadarı da çok abartı bence.
Yani gerçek ya da değil ama bu cinsellik kokan cümleleri de hak etmiyor; ablamın sevgililerine aşık oluyorum denmiş; onlarla sevişmek istiyorum değil.
Bu kadarı da çok abartı bence.
Yani gerçek ya da değil ama bu cinsellik kokan cümleleri de hak etmiyor; ablamın sevgililerine aşık oluyorum denmiş; onlarla sevişmek istiyorum değil.
Sahteyse biz ne güne duruyoruz?
Üye erkekse bize bildirdiğiniz hangi erkek üye burda cirit atmaya devam etti? Her konuya sahte yazarsanız gerçek konu açanları konu açmaya çekinir hale getirirsiniz, ki bazı üyeler konularıyla dalga geçilmesinden çok şikayetçi, konu açmaya cesaret edemez oldular.
Merhaba arkadaşlar ben Melis 24 yaşındayım ve grafikerim daha bugün üye oldum sanırım sebebi de bu konu .
Öncelikle kimseyle paylaşamadığım için sizinle paylaşmak istedim .Ama önyargılı davranacak olan varsa şimdiden söylüyorum kalbini kirabilirim
Benden 4 yaş büyük ablam var henüz bekar ben sürekli ama sürekli onun sevgililerine kendimi çok yakın hissediyorum yani sürekli onun sevgililerine aşık oluyorum kendimi durduramıyorum bu yasak olanın çekici gelmesi gibi bişey heralde
Napmam lazım bi akıl verin lütfen
aşkla cinsellik bağımsız olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?