- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
- Konu Sahibi Birtekefem
Önceden çok gözüm karaydı ama şimdide bununla korkutmak istiyorum midem kaldırmıyor artık bu evliliği diyecemBoşanacak mısın peki sonunda sen onu söyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden çok gözüm karaydı ama şimdide bununla korkutmak istiyorum midem kaldırmıyor artık bu evliliği diyecemBoşanacak mısın peki sonunda sen onu söyle
Önceden çok gözüm karaydı ama şimdide bununla korkutmak istiyorum midem kaldırmıyor artık bu evliliği diyecem
Eski konularınıza baktım bir ay olmamış daha ikinci çocuğu yapmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıylaZaten biliyomus
Eski konularınıza baktım bir ay olmamış daha ikinci çocuğu yapmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla
O konuyu catiktan sonraki diger gun ogrendim malesef
Bilmiyorum ne yapacsm ne edecrm bilmiyorum sadece yanlarına kalmasın istiyorumHadi rezil ettiniz diyelim
Sonraki planiniz nedir? Bosayacak misiniz? Bosanmayacaksaniz bu caba neden diye soracagim cunku.
Ben aklındakini anlattım sizlerden sadece öneri istiyorum ve kadına ne soracağımı konuşacağımı bilmiyorum kadın kocasından da ayrılmış dediğiniz gibi baya muhabbetler i var demekki en çokta benden bahsedip takıntılı demesi yaralıyor
Yanlarına kalmasını istiyorsan boşanacaksın.Rezil edip kalmaya devam edersen kendin daha çok rezil olursun.Eğer boşanmayacaksan bence kimseye duyurma olayıBilmiyorum ne yapacsm ne edecrm bilmiyorum sadece yanlarına kalmasın istiyorum
Kalmasin da yanlarinaBilmiyorum ne yapacsm ne edecrm bilmiyorum sadece yanlarına kalmasın istiyorum
Simdi derdiniz bu mu yani? Birakin ne soylerse soylesin annesi o ikinci planda.Madem supheniz var ve kadin arasin demis,kadini arayip sakin ve net bir tavirla konusun.Annesine de mi duyurmayayım her konuda oğlum eve bağlı işten eve evden işe gidiyor dışarı ayağı yok size rahat batıyor diyor bu lafları çok zoruma gidiyor bu yüzden bile ona da mı duyurmayayım
İyi hoş diyorsun da, ayrılmadığın sürece sen de onunla beraber rezil olacaksın ama..Çok doğru ama hep kendi içimde affettim bu sefer ortalığa döküp rezil olsun istiyorum ama nasıl
Sebep? Bir kere yaptığınız bencillik yetmedi mi?Aynen öyle 2.çocuk için doktor araştırıyorum birde
Arkadaşım ayrılamadin mi bunun üstüneAllah yardimciniz olsun canm ne kadar zor bisey biliyorum bence kadinla konusup esinizden uzak durmasini soyleyin ve aramayi kaydedin Allah boyle kadinlarin belasini versin. Bende aldattigini biliyodum aylar once ogrendim 2 gun once daha agir bi aldatma yasadim esim kadinla birlikte oluyodu ve telefonu kafayi yedigi icin yanlislikla beni aramis sex yaparlarken tum seslerini duydum ve aramayi kaydettim deli gibi oldum resmen beterin beteri var gercekten sabir diliyorum size..![]()