- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Birtekefem
Rezil Edip bosanmazsan sen daha da rezil duruma düşersin. Ava giderken avlanirsin. Kimse falancanin kocası aldatmış demez. Herkes falancanin kocası aldatmış ama hala beraberler der.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin fitratinizda acik giyineneler yapar kapalilar namuslu cennetlik öylemi teheyyy ben neler göruyorum her sabah kizi krese verirken sabah bos olan cocuk parkinda iki kapali cennetlik hatunlar duzenli olarak öpüsmeye geliyor 2 zati hiyarla kapali veya acik kiyafet deil zihniyet oldugunu ne zaman anlicak o kalin zeka duvarlariniz acaba müge anliya cikan kapali kadin vardi sevgilisiyle kendi oglunu ölduren teheyyy saysay bitmezYani şok oluyorum
Değil çarşaflı tesettürlü arkadaşlarım bile seslerini erkek duyacak diye çekinir akılları çıkar
Siz bir de çarşaflı diyorsunuz
Ne çarşafı bu kardeşim yatak çarşafı mı
La havle ya rabbi ya
Kocasiyla ayriymis kadin ne alaka demi is icin icin kesin uyduruyo herifSimdi emin olmadan konusmamak lazim. Eger aralarinda bisi yoksa sen suan o bayana iftira atiyor durumundasin.. ayni isyerindeler ise is hakkinda konusmus olabilirler. Ama is arkaadasinin karisiysa ne alaka derim. Belkide kocasina ulasamadi veya baska durum vardi esinizle iletisime gecti. Hos esiniz sizi cok hayal kirikligina ugrattigi icin herseyde suphelenmekte haklisiniz. Caktirmayin,birsey yok gibi davranip sakınca bekleyin elbet bir acik verir. Ozaman yapıcanizi yapın. Ama bosanmiyacaksaniz kendinizi rezil etmeyin.
Adam önceden de kadinlarla konuşmuş karısı fotolara bakarken yakalamış .. böyle arkadaşlık olmaz sanmıyorum..Sevgililer miymis sadece konusmuslar mi? Sadece konustularsa ne var bunda? Arkadasi olabilir.
Asla! bunu da nerden çıkardınızSizin fitratinizda acik giyineneler yapar kapalilar namuslu cennetlik öylemi teheyyy ben neler göruyorum her sabah kizi krese verirken sabah bos olan cocuk parkinda iki kapali cennetlik hatunlar duzenli olarak öpüsmeye geliyor 2 zati hiyarla kapali veya acik kiyafet deil zihniyet oldugunu ne zaman anlicak o kalin zeka duvarlariniz acaba müge anliya cikan kapali kadin vardi sevgilisiyle kendi oglunu ölduren teheyyy saysay bitmez
Benim kocamin kadin arkadasi o la maz
Ters oldugundan deil lanet doga böyle erkekler ortak paylastilari yani eglenebildikleriyle arkadas olur ve cekim olur kimsede bana yooggg ya öyle birsey demesin kadinlar icinde gecerli
Yorumlari okumam . Yorumumu yapar cikarim. Kadin esinden ayri bilmem. Ama sadece numarasindan yola çıkarak aldatiliyorum diye rehavete kapılırsa, delilde elde edemez, kanitlayamazda. Emin olmadan adim atmasın, belkide yanılıyordur.. bosanmicaksa bosa rezillik cikmasinKocasiyla ayriymis kadin ne alaka demi is icin icin kesin uyduruyo herif
Benim zaten alacak kapasitem kalmadı şimdi aradı ve akşam dışarıda iftar yapacak diyor kesin aradı kadın ve annesinin önünde konuşmamak için dışarıya çağırıyor beniAdamı rezil ettiniz diyelim,aynı evde yasamaya devam edecekseniz sizin de mide probleminiz olmuş olmuyor mu?
Allahım ne çetrefilli islerBenim zaten alacak kapasitem kalmadı şimdi aradı ve akşam dışarıda iftar yapacak diyor kesin aradı kadın ve annesinin önünde konuşmamak için dışarıya çağırıyor beni
Kocanın haberi var mı bacım?elin adamıyla 2 senedr konuştuğundan demedin mi?Kadını aradım 2 senedir konuşuyoruz ilişki felan yok sadece konuşuyoruz diyor Bi insan tanımadığı biriyle 2 senedir ne konuşabilir ki